Strife 228 Opublikowano 19 kwietnia 2013 Opublikowano 19 kwietnia 2013 Najprostszy sposób to pod pakować postacie. Cytuj
ashka 219 Opublikowano 20 kwietnia 2013 Opublikowano 20 kwietnia 2013 Ale ja już mam 91 poziom Na którym polecałbyś się za niego zabrać? Do tej pory nawet duża różnica poziomów (na moją niekorzyść) nie przeszkadzała mi pokonywać kolejnych bossów. A przy tym ostatnim mam wrażenie, że nie potrafię w tę grę grać Jaki poziom być polecał? Mocno powyżej 100? Cytuj
Strife 228 Opublikowano 20 kwietnia 2013 Opublikowano 20 kwietnia 2013 Dziwne, bo na 80lv łatwo go załatwić, jeśli używa swojego Mystic Arte to zmień na Raven'a i użyj jego Love Shot, bardzo ułatwia to walkę. Cytuj
20inchDT 3 362 Opublikowano 21 kwietnia 2013 Opublikowano 21 kwietnia 2013 Znajde RPG'a podobnego do xenogears na psp/ps1? Głównie chodzi mi o obecność gear'ow, mechow czy innego zelastwa, bo fabularnie pewnie nic rownie ambinego sie nie znajdzie. Cytuj
decoyed 707 Opublikowano 21 kwietnia 2013 Opublikowano 21 kwietnia 2013 Jedyne co mi na szybko przychodzi do glowy to Front Mission 3. O ile sie nie myle jest za male pieniadze na PSS. Cytuj
Strife 228 Opublikowano 21 kwietnia 2013 Opublikowano 21 kwietnia 2013 Xenosaga jest z mechami też. Cytuj
decoyed 707 Opublikowano 21 kwietnia 2013 Opublikowano 21 kwietnia 2013 (edytowane) Xenosaga nie ma startu do Xenogears. W kazdym razie i tak nie ma jej na psx'a. Edytowane 21 kwietnia 2013 przez decoyed Cytuj
Strife 228 Opublikowano 21 kwietnia 2013 Opublikowano 21 kwietnia 2013 Wiem że nie ma startu i źle zobaczyłem, myślałem że ps2 też w grę wchodzi, jak wyżej było napisane zostaje Ci Front Mission 3 które jest bardzo dobre. Cytuj
Bregon 0 Opublikowano 26 kwietnia 2013 Opublikowano 26 kwietnia 2013 Czy ktoś mógłby pomóc z ostatnim bossem w Tales of Vesperia? Chodzi mi o jego trzecią formę. Okropnie mnie tłucze, a gdy życie spada mu do ok. 100k leczy się na 1000k! Zanim sprowadzę go do 400k kończą mi się żele i koniec zabawy Help? Wychodzi na to, że zebrałaś wszystkie Fell Arms(7 specjalnych broni) co powoduje aktywacje tej silnej formy. Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 4 czerwca 2013 Opublikowano 4 czerwca 2013 Nie będę zaśmiecał wam działu nowym tematem to tu zadam: Szukam fajnych RPG na psvita . W grę wchodzą gry z psone, psp i ps vita. Wszystko co da sie uruchomic na vicie Posiadam już tactical ogre, final fantasy tactics oraz VII, Persona 3 i 4 golden, Disengae 1, Monster hunter Freedom unite i soul sacrifice . To po opiniach w necie zakupiłem. Wiem że juz mam gry na wiele wiele godzin Chciałbym jednak jeszcze ze 2 -3 gry zakupić absolutny must have tytułów. Jadę na wiele tygodni w miejsce bez neta i poza pracą oraz książkami chcę zaopatrzyć się w kilka gier. Jak jedna mi nie podejdzie to inna będzie:) Na razie gram w persone 3 i po prostu super gra Cytuj
Xord 50 Opublikowano 5 listopada 2013 Opublikowano 5 listopada 2013 (edytowane) Co należy zrobićw FF6 po pokonaniu Vargasa i powrocie do Narsche czy jak tam jestem w tej jaskini przy pokoju z Mooglami ale nie wiem co dalej? Świetny tytuł jestem pod wrażeniem jak na SNES udało im się zmieścić tak dużą grę. Już wiem Moogle mnie zdezorientowały myślałem że cos z nimi a tu wystarczy wejść od tyłu do budynku. Edytowane 5 listopada 2013 przez Xord Cytuj
Gość Opublikowano 13 grudnia 2013 Opublikowano 13 grudnia 2013 Hej mam pytanie odnosnie Ni no Kuni, zamowilem gre w progaming.pl i dostalem wersje NTSC czy gry na ps3 nie maja blokad i czy normalnie pogram w ta gre czy mam zlozyc reklamacje? Orientuje sie ktos czy sa jakies roznice miedzy ta wersja a europejska. Cytuj
Gość Opublikowano 13 grudnia 2013 Opublikowano 13 grudnia 2013 Nie ma blokad i różnic. To dobrze bo już się bałem że przy pierwszej konsoli po paro letniej przerwie jakąś wtopę zaliczę Czy dobrze rozumiem że jeżeli konsolka nie ma blokad to można swobodnie np. sciągać gry dajmy na to z Japońskiego ps store czy mamy przypisany sklepik pod Europę? Cytuj
Velius 5 753 Opublikowano 13 grudnia 2013 Opublikowano 13 grudnia 2013 (edytowane) Masz przypisany sklepik pod konto, ale mozesz zalozyc drugie konto na konsoli np USA i kupowac zdrapki (bo polska karta nie dziala). Wtedy mozesz korzystac z dobrodziejstw wszystkiego co kupisz na alternatywnym koncie grajac swoim glownym kontem. Edytowane 13 grudnia 2013 przez Velius Cytuj
ramagus 0 Opublikowano 10 października 2014 Opublikowano 10 października 2014 hej a ja mam taki nietypowy problem, chciałbym wiedzieć w jakich numerach PSX Extreme były opisy do poniższych gier: Wild Arms Xenogears Breath of Fire 3 Breath of Fire 4 Vagrant Story Suikoden Suikoden 2 i jeszcze jakby ktoś wiedział na pewno to : Residen Evil Resident Evil 2 Resident Evil 3: Nemesis Tylko proszę mnie nie odsyłać do strony sklepu PE z archiwaliami, dane tam podane są niekompletne i błędne więc nie mogę się nimi sugerować, pytam bo kupuję powoli te wszystkie gry na moją PS3-kę i chciałbym je ukończyć Bardzo proszę pisać na PW jeśli można tutaj rzadko zaglądam a o PW dostanę powiadomienie. Cytuj
nobody 3 504 Opublikowano 9 listopada 2014 Opublikowano 9 listopada 2014 Nigdy nie grałem, a cierpię na głód dobrych jrpg; które Ateliery i Talesy są wg was najlepsze? Mam tu tutaj na myśli przede wszystkim gameplay. Cytuj
Strife 228 Opublikowano 9 listopada 2014 Opublikowano 9 listopada 2014 Według mnie to leci tak, Tales of Xillia 2, Tales of Graces f, Tales of Vesperia, Tales of Symphonia, Tales of Xillia, Tales of Symphonia Dawn the New World, tytuły które się pojawiły na poprzednią generację, bo chyba starsze nie wchodzą w grę. 1 Cytuj
Qjon 276 Opublikowano 9 listopada 2014 Opublikowano 9 listopada 2014 W kwestii Talesów podpinam się pod opinię kolegi wyżej, natomiast jeśli chodzi o Ateliery to najlepiej zacząć od trylogii Dusk (czyli Ayesha > Escha&Logy > w marcu Shallie) i czekać na wydanie na PS3 wszystkich Atelierów Plus z Arland sagi - no chyba, że masz PS Vitę, wtedy spokojnie zaczynasz od Rorona Plus i lecisz chronologicznie. Cytuj
nobody 3 504 Opublikowano 9 listopada 2014 Opublikowano 9 listopada 2014 Dzieki Wielkie. Vity jeszcze nie mam ale planuję ją zgarnąć w 2015 wraz z bundle z ps4. Cytuj
Paliodor 1 817 Opublikowano 10 listopada 2014 Opublikowano 10 listopada 2014 (edytowane) Co się tyczy serii Atelier to zgadzam się z Qjon. Ja zacząłem styczność z serią od Atelier Esha&Logy i spędziłem z gierką mnóstwo świetnych chwil. Następna w kolejce jest Ayesha. I potem czekać do marca na Shallie. Seria bardzo sympatyczna, z lekkim sielankowym klimatem,bardzo ładnym chara designem, sympatycznymi postaciami, fajną muzyką i wciągającą zabawą w alchemię. Mimo,że zabawa w przyrządzanie różnych rzeczy zajmuje znaczną część gry to sama walka nie została potraktowana po macoszemu i też sprawa dużo frajdy. Jak ktoś chce pyknąć w coś nowego,lekkiego i przyjemnego to imo seria Atelier pasuje jak ulał. Edytowane 10 listopada 2014 przez Paliodor Cytuj
CELL7777 1 Opublikowano 13 stycznia 2015 Opublikowano 13 stycznia 2015 nie wiem dlaczego ale nie mogę znaleść tematu "Dragon Age Inquisition" gdzie można znaleść materiały do rozbudowy twierdzy ?? szczegołnie wycinki Cytuj
Zdunek 1 121 Opublikowano 13 stycznia 2015 Opublikowano 13 stycznia 2015 nie wiem dlaczego ale nie mogę znaleść tematu "Dragon Age Inquisition" gdzie można znaleść materiały do rozbudowy twierdzy ?? szczegołnie wycinki http://www.psxextreme.info/topic/103599-dragon-age-inquisition/ Cytuj
Iitem 0 Opublikowano 21 lutego 2015 Opublikowano 21 lutego 2015 Czy w dragon age inkwizycja smoki respia sie ?? Bo zabiłem wszystkie 10 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi