artur_z 3 Opublikowano 1 kwietnia 2008 Opublikowano 1 kwietnia 2008 (edytowane) Co ożywia zabite postacie w Valkyrie Profile Lenneth? Union Plume Edytowane 1 kwietnia 2008 przez artur_z Cytuj
Afroman 81 Opublikowano 2 kwietnia 2008 Opublikowano 2 kwietnia 2008 Samemu to sie produkuje czy gdzieś trzeba kupić? Cytuj
Dark Serge 80 Opublikowano 2 kwietnia 2008 Opublikowano 2 kwietnia 2008 w kazdym sklepie kupisz i wydropisz od niektórych przeciwników Cytuj
Mace 170 Opublikowano 27 kwietnia 2008 Opublikowano 27 kwietnia 2008 Pytanie do FFXII. Właśnie przechodze przez Mosphoran Highwaste, aby dotrzeć do Salikawood. I mam pytanie: czy na tym etapie gry moge gdzieś kupić czary Bravery i Bubble? Jak tak to gdzie? Czuje że się mogą mi przydać . Z góry dzieki za odp. ;] Cytuj
Zaton. 19 Opublikowano 27 kwietnia 2008 Opublikowano 27 kwietnia 2008 (edytowane) Wspomagam się poradnikiem, bo sam średnio pamiętam Żeby móc kupic czary Bravery/Bubble/Faith musisz mieć zabitych 16 stworków w Mark Hunt, i 200.000 clan points. Nie pamiętam, czy w tym okresie gry możesz juz zabić te 16 stworków czy nie.Gdy już to zrobisz, będziesz mógł kupić te czary w Muthru Bazaar. Tak swoja drogą, to Salikawood i Mosphora nie maja zbyt wymagających przeciwników (chyba, że zamierzasz już teraz porwać się na Exodusa, ale uwierz mi - nie chcesz ) Edytowane 27 kwietnia 2008 przez zaton666 Cytuj
Mace 170 Opublikowano 27 kwietnia 2008 Opublikowano 27 kwietnia 2008 (edytowane) Właśnie głównie te czary mi są potrzebne na Exodusa. Bo słyszałem że ciężkawy troche. Wole w Finalach załatwiac sprawy od razu . Kurcze, to jeszcze kilka huntow musze zrobić, ech. Clan points to pikuś bo mam gdzieś koło 400 tysięcy. Dzięki za pomoc . Edytowane 27 kwietnia 2008 przez Mace Cytuj
Zaton. 19 Opublikowano 27 kwietnia 2008 Opublikowano 27 kwietnia 2008 (edytowane) Nie wiem, czy to Ci pomoże, ale Exodus lubi używać silnych czarów, pokroju Flare czy Scathe. A i radzę się zaopatrzyć w zaklęcia ożywiające (raise itp.) bo przy tym cholerstwie nie mozna używac itemów Edytowane 27 kwietnia 2008 przez zaton666 Cytuj
Mace 170 Opublikowano 29 kwietnia 2008 Opublikowano 29 kwietnia 2008 Dzieki. Acha, i włacha, jak aktywowac kapiliczki w tej osadzie na mosphoran? Podochodzę do kapliczek i nic. Jestem po quescie szukania moggli w Salikawood i King Bomba pokonałem. (mam chrapke na tego Exodusa chyba:P) Cytuj
Velius 5 709 Opublikowano 9 maja 2008 Opublikowano 9 maja 2008 Glupie pytanie,no ale coz... czy save dragon quest 8z normalnej wersji bedzie dzialal na platinum? Cytuj
Strife 228 Opublikowano 10 maja 2008 Opublikowano 10 maja 2008 Jeśli "normalna" wersja była w PAL'u to bedzie działał. Cytuj
Gość Orson Opublikowano 24 maja 2008 Opublikowano 24 maja 2008 Pytanie z Dragon Questa VIII: gdzie znajduje się lokacja, w której najbardziej opłaca się levelować postacie? Nie chodzi mi tą górę, gdzie są slimki (nie mam do nich cierpliwości). Cytuj
Aramis 10 Opublikowano 24 maja 2008 Opublikowano 24 maja 2008 No to Cię rozczaruję bo najlepsza jest właśnie ta góra. Cytuj
Gość Orson Opublikowano 24 maja 2008 Opublikowano 24 maja 2008 No to Cię rozczaruję bo najlepsza jest właśnie ta góra. A oprócz niej gdzie się opłaca najbardziej pakować? Cytuj
Agent_Man 162 Opublikowano 7 czerwca 2008 Opublikowano 7 czerwca 2008 Mam takie trochę dziwne pytanie. Mind flayer - potworek pojawiający się w bardzo wielu RPGah, zarówno papierowych jak i elektronicznych. Skąd wzięła się w ogóle ta postać ? Jakaś legenda jest z nią powiązana, czy to po prostu chory wymysł jakiegoś pijanego Develoupera ? : ) Jakby ktoś nie kojarzył, to wygląda tak: http://vnmedia.ign.com/nwvault.ign.com/NWN...res/mindpa2.jpg Cytuj
Moralio 106 Opublikowano 7 czerwca 2008 Opublikowano 7 czerwca 2008 Mind flayer albo Illithid pochodzi z papierowego systemu RPG o nazwie AD&D(Advanced Dungeons and Dragons) ze świata Forgotten Realms bodajże. Myśle sobie że ktoś się za dużo mitów Chtulu naczytał i stąd ta inspiracja do stworzenia człowieka-ośmiornicy Cytuj
Mace 170 Opublikowano 8 czerwca 2008 Opublikowano 8 czerwca 2008 FFXII jakie rady do Cuchulainn'a? ciagle mnie bije, rzuca immobilise, ogolnie jakis zryty jest z góry dzięki! Cytuj
Zaton. 19 Opublikowano 8 czerwca 2008 Opublikowano 8 czerwca 2008 (edytowane) Remedy remedy i jeszcze raz remedy Warto mieć Bubble, założonego shella i coś przeciwko statusom (zastanów się, który Cię najbardziej irytuje, i się przed nim zabezpiecz ) Który masz level BTW ? Troche ciężko mi radzić, bo grałem dawno, a tego osobnika brałem mając 99 lvl Edytowane 8 czerwca 2008 przez zaton666 Cytuj
Mace 170 Opublikowano 8 czerwca 2008 Opublikowano 8 czerwca 2008 51 lv moja główna trójką która gram(reszte olałem ). jesli chodzi o bubble to mam kazda postacia bubble belt. ok, dzieki za pomoc, spróbuje jeszcze raz i dam znac jak pojdzie . Cytuj
Cerb 7 Opublikowano 14 czerwca 2008 Opublikowano 14 czerwca 2008 Mam pytanie o FF7, gralem kilka lat temu w wersje po niemiecku i w czasie gry trafilem na scene jak Zack jedzie z Cloudem(?) na odkrytej ciezarowce, siedza i gadaja. Nie chodzi mi o scene jak jada do Nibelheim razem z Sephirotem. Kilka dni temu ponownie skonczylem FF7 ale sceny o ktora mi chodzi nie widzialem a bardzo bym chcial, w jaki sposob moge ja aktywowac, gdzie sie udac z kim pogadac ? EDIT : Teraz sie jeszcze zastanawiam czy mi sie ta scena nie przywidziala przypadkiem, ale to bylo tyle lat temu ze naprawde nie pamietam. Cytuj
Zaton. 19 Opublikowano 14 czerwca 2008 Opublikowano 14 czerwca 2008 Umm.. Widziałem kiedys urywek anime FF:Unlimited, i tam była taka scena. Może Ci się pomyliło Cytuj
Cerb 7 Opublikowano 15 czerwca 2008 Opublikowano 15 czerwca 2008 Nie no pamietam ze taka scena byla w grze, zostawilem sobie kilka sejwow wiec jak ktos by mi powiedzial gdzie, co i jak to mam jeszcze mozliwosc poszukania tego momentu. Cytuj
Aramis 10 Opublikowano 15 czerwca 2008 Opublikowano 15 czerwca 2008 A to nie jest przypadkiem flashback Clouda w piwnicy w posiadłości Shinry w Nibelheim? Cytuj
spider242526 0 Opublikowano 22 czerwca 2008 Opublikowano 22 czerwca 2008 Siemka. Proszę o odzew kogoś kto ukończył Xenogears na PSX'a bo mam problem nie do rozwiązania! Proszę o kontakt. (dowolny) Cytuj
Killabien 553 Opublikowano 22 czerwca 2008 Opublikowano 22 czerwca 2008 Ale że co się stało? na gamefaqs.com patrzyłeś? Cytuj
Figaro 8 213 Opublikowano 24 czerwca 2008 Opublikowano 24 czerwca 2008 DQ VIII - Co chwilę utykam! Tym razem byłem w zamku Jessici, pogadalem z nią przy pomniku i nic juz tam nie bylo ciekawego. Ponoć ona miała gdzieś na mnie czekać (chyba w tym miasteczku w ktorym mieszkala) ale nie ma jej nigdzie. Gdzie ona jest? ;] Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi