Opublikowano 9 grudnia 200915 l Dnia 20.02.2010 odbędzie się turniej w Tekken 6 br w Lesznie w Centrum Kultury i Sztuki przy ulicy G.Narutowicza 69. Temat wpisowego jest do ustalenia ważne jest czy są chętni ? i czy termin odpowiada ? ! jak śą jakięs pytania to proszę pisać ! 'Mad about TEKKEN' ***Leszno 2010*** GRA: Tekken6 KONSOLA: PS3 MIEJSCE: Centrum Kultury i Sztuki w Lesznie (Strona 1; Strona 2) DATA: 20.02.2010 (wstępnie) START: Do ustalenia, ale wszystko zależy od właściciela CKiS'u. Chcielibyśmy, żeby była to godzina 1200 lub 1300, ale będziemy was prosić, żebyście przyjechali wcześniej w celu zaoszczędzenia czasu na zebranie wpisowego itd. WPISOWE: Również do ustalenia ale wstępnie jest to 20zł (gdyby ktoś chciał, będzie możliwość wpłaty na konto bankowe) ROZGRZEWKA: Myślę, że godzinka wam wystarczy, co? NAGRODY: Za pierwsze 3 miejsca kasa z wpisowego (nie wiemy jeszcze ile, bo wszystko uzależnione jest od ilości chętnych). Możliwe, że oprócz pieniędzy uda nam się załatwić jakieś dodatkowe nagrody. System: grupy + DE (na 32) Energia: 100% Ilość rund: do 3 wygranych Ilość walk: do 2 wygranych w grupach, do 3 wygranych w DE, do 5 wygranych w wielkim finale Kontrolery i przejściówki: uczestnicy są zobowiązani zabrać swoje pady/sticki razem z przejściówkami; organizatorzy nie zapewniają kontrolerów ani przejściówek Profile: uczestnicy nie mogą uploadować na konsole turniejowe Areny: losowe Ustawienia przycisków: przed walką Nagrywanie walk: save replaye tylko w DE 1.Kiełbasa 2.Benek 3.Solo 4.Demon? 5.Guardian 6.Frizen 7.Gamer 8.Rafimaru 9.oTOMo 10.VHO 11.Tenshi 12.Robson 13.Matt-JF 14.Devil? 15.Soul. 16.Nevan 17.Oscar? 18.Tundra 19.Sepkong 20.Gagarin? 21.Di 22.Dante84? 23.Velurian? 24.Junior 25.HateMe 26.Grey-Fox 27.Edd 28.Steve88 29.K' 30.Alik 31.obi??????????????????? 32.c2h5oh 33.Tokis 34.Hobbith 35.Gajda 36.Sayu 37.Cactuar? 38.Gomez? 39.Wojciech? 40.Vipe 41.Cinas 42.Krakers 43. Fastlegs[uK] 44.Odyn. 45.Gubu 46.MTC 47.Cisu 48.Bart 49.Mace 50.Yun??? 51.Furbik 52.SZyper 53.SAMEWISE 54.Buła 55.Emil.pl 56.Komandos 57.Żyleta jeśli o kimś zapomniałem to pisać :good: zamykam listę . od teraz tylko na listę rezerwowych proszę ! impreza odbędzie się(CKiS) w dwóch pomieszczeniach miejsce przeznaczone na grę i obok tego bar ,żeby nabrać siły do gryl ub odpocząć wpisowe 25zl ostateczna i 5zl dla widzów jeśli to możliwe to proszę o potwierdzenie przybycia turniej zacznie się o 12.00 ! to ostateczne informacje ! w przypadku uwag proszę pisać to problem spróbujemy rozwiązać Edytowane 12 lutego 201015 l przez Pain19
Opublikowano 9 grudnia 200915 l Autor nagrody z wpisowego ! a zasady takie jak na większości turniejów najpierw grupy póżniej system pucharowy ,ale jest to zależne od ilośći chętnych oczywiście
Opublikowano 9 grudnia 200915 l Autor bardzo się ciesze jak więcej osób coś napiszę to zrobię listę wstępną
Opublikowano 9 grudnia 200915 l Mimo tego ze zasady standardowe to wypadaloby je chociaz skopiowac. Mnie mozesz wpisac bo do leszna mam o rzut kamieniem Wpisowe jakie? Gdzie sie odbedzie turniej?
Opublikowano 9 grudnia 200915 l Oczywiści się pojawie może jeszcze sola i demona namówie Frizen też masz jechać jeszcze tundre się namówi;p Edytowane 9 grudnia 200915 l przez >BeneK<
Opublikowano 9 grudnia 200915 l Jak organizator chce by to był równie wielki turniej jak art of tekken to będe
Opublikowano 10 grudnia 200915 l Razem z Pain19 będę organizował turniej. Termin jest do uzgodnienia ale wstępnie będzie to 20.02.2009. Wpisowe również do ustalenia, ale wstępnie jest to 20zł. Miejsce, gdzie odbędzie się turniej, to Centruk Kultury i Sztuki w Lesznie. Strona internetowa CKiS'u to: http://www.ckisleszno.kei.pl oraz http://www.ckisleszn...centrum_new.swf . W późniejszym czasie (jeśli uda mi się to załatwić) na tych stronach będziecie mogli sprawdzić wiarygodność naszej imprezy, bo zostanie tam umieszczona informacja o naszym turnieju (będzie to zapisane w repertuarze, ale jeszcze dam znać...) Jest jednak do ustalenia kilka kwestii. Mianowicie chodzi o monitory, na których będziecie grać. Mamy w planach mieć ich 4 (= 4 konsole) i chodzi o to, czy zależy wam bardzo na tym, żeby telewizory były rtc? bo mamy większą możliwość załatwienia telewizorów plazmowych i lcd, które prawdopodobnie byłyby większe od tych rtc. Przygotujemy dla was mapkę dojazdu i umieścimy ją tutaj na forum do pobrania, żeby nie było z tym problemów. Jeśli wszystko pójdzie zgodnie z planem, to będziemy mieli dla was spisy numerów telefonów do pizzerii i innych restauracji, które oferują dowóz jedzenia, żebyście nie pomarli z głodu. Jest jeszcze parę kwestii do uzgodnienia, ale teraz mi z głowy powylatywało więc będę na bieżąco informował o wszystkim i pytał o wasze zdanie. Chciałbym, żebyście spróbowali wymyślić oryginalną nazwę, pod którą odbędzie się to wydarzenie , ponieważ w przyszłości chcielibyśmy organizować więcej odsłon turniejów tekkena, ale pod tą samą nazwą, by wszyscy kojarzyli i wiedzieli, o co chodzi... Czekam na odpowiedzi... 'Mad about TEKKEN' ***Leszno 2010*** GRA: Tekken6 KONSOLA: PS3 MIEJSCE: Centrum Kultury i Sztuki w Lesznie(Strona 1; Strona 2) DATA: 20.02.2010 (wstępnie) START: Do ustalenia, ale wszystko zależy od właściciela CKiS'u.Chcielibyśmy, żeby była to godzina 1200 lub 1300, ale będziemy was prosić, żebyście przyjechali wcześniejw celu zaoszczędzenia czasu na zebranie wpisowego itd. WPISOWE: Również do ustalenia ale wstępnie jest to 20zł(gdyby ktoś chciał, będzie możliwość wpłaty na konto bankowe) ROZGRZEWKA: Myślę, że godzinka wam wystarczy, co? NAGRODY: Za pierwsze 3 miejsca kasa z wpisowego(nie wiemy jeszcze ile, bo wszystko uzależnione jest od ilości chętnych).Możliwe, że oprócz pieniędzy uda nam się załatwić jakieś dodatkowe nagrody. SYSTEM: Rozpisze OBIENERGIA: 100%ILOŚĆ RUND: Rozpisze OBI ILOŚĆ WALK: Rozpisze OBI KONTROLERY I PRZEJŚCIÓWKI: Rozpisze OBI PROFILE: Rozpisze OBI ARENY: LosowoUSTAWIENIA PRZYCISKÓW: Przed walką. NAGRYWANIE WALK: Rozpisze OBI MAPA DOJAZDU Z DWORCA: Mapa DODATKOWE INFORMACJE:- Rozpraszanie przeciwnika grozi walkowerem.- Jeżeli zawodnik nie zgłosi się do stanowiska w ciągu 5 minutod wyczytania, automatycznie przegrywa.- Przygotujemy dla was spis numerów telefonów do pizzerii i restauracji.***W trakcie planowania turnieju mogą dochodzić różne dodatkowe informacjewięc prosimy o sprawdzanie tematu na bieżąco.*** System: grupy + DE (na 32) Energia: 100% Ilość rund: do 3 wygranych Ilość walk: do 2 wygranych w grupach, do 3 wygranych w DE, do 5 wygranych w wielkim finale Kontrolery i przejściówki: uczestnicy są zobowiązani zabrać swoje pady/sticki razem z przejściówkami; organizatorzy nie zapewniają kontrolerów ani przejściówek Profile: uczestnicy nie mogą uploadować na konsole turniejowe Areny: losowe Ustawienia przycisków: przed walką Nagrywanie walk: save replaye tylko w DE myślę ,że o niczym nie zapomniałem ? Edytowane 11 grudnia 200915 l przez DAWKA_LESZNO
Opublikowano 10 grudnia 200915 l W Lesznie?łoo to bede ,fajnie byloby sie spotkac obgadac turniej moze nawet sie znamy(dla pewnosci tu tez Leszno ;] )
Opublikowano 10 grudnia 200915 l KIlka dodatkowych informacji: Wspolorganizatorem turnieju jest Obi z naszej ekipy! - tutaj pod xywa Pain19 (tos Obi do(pipi)al; o), czesc osob ze sceny go zna chocby z turniejow w tawernie lub grania na polboxie u nas. Wiec Matt prawdopodobnie znacie sie z Obim, to ta św. trojca od nas Obi-Kielbasa-Benek . Postaramy sie wpasc nasza ekipa! Mysle bedzie swietnie. TVki - osobiscie LCD/PLAZMA, w tawernie wszyscy chcieli grac na LCD, a nie na CRT (a jakie podchody sie robilo..; ). Bo zapewne nie bedzize tez tyle tekkenow NTSC.
Opublikowano 10 grudnia 200915 l Tiaaa bo jeszcze nie może pisać ze swojego konta :teehee:a nazwa czy ja wiem mi ta pasuje;p
Opublikowano 10 grudnia 200915 l Na LCD (w każdym razie tych na których grałem) nie ma lagów więc lepiej LCD.
Opublikowano 10 grudnia 200915 l Dla jasności dodam że włączając europoejskiego tekkena na telewizorze kineskopowym (CRT a nie RTC, ffs) uzyskamy tylko 50 klatek/s czyli efekt pływania. Żeby na kineskopie uzyskać 60fps trzeba mieć tekkena ntsc (japan/usa).
Opublikowano 10 grudnia 200915 l 'Mad about TEKKEN' ***Leszno 2010*** GRA: Tekken6 KONSOLA: PS3 MIEJSCE: Centrum Kultury i Sztuki w Lesznie(Strona 1; Strona 2) DATA: 20.02.2010 (wstępnie) START: Do ustalenia, ale wszystko zależy od właściciela CKiS'u.Chcielibyśmy, żeby była to godzina 1200 lub 1300, ale będziemy was prosić, żebyście przyjechali wcześniejw celu zaoszczędzenia czasu na zebranie wpisowego itd. WPISOWE: Również do ustalenia ale wstępnie jest to 20zł(gdyby ktoś chciał, będzie możliwość wpłaty na konto bankowe) ROZGRZEWKA: Myślę, że godzinka wam wystarczy, co? NAGRODY: Za pierwsze 3 miejsca kasa z wpisowego(nie wiemy jeszcze ile, bo wszystko uzależnione jest od ilości chętnych).Możliwe, że oprócz pieniędzy uda nam się załatwić jakieś dodatkowe nagrody. SYSTEM: Rozpisze OBIENERGIA: 100%ILOŚĆ RUND: Rozpisze OBI ILOŚĆ WALK: Rozpisze OBI KONTROLERY I PRZEJŚCIÓWKI: Rozpisze OBI PROFILE: Rozpisze OBI ARENY: LosowoUSTAWIENIA PRZYCISKÓW: Przed walką. NAGRYWANIE WALK: Rozpisze OBI MAPA DOJAZDU Z DWORCA: Mapa DODATKOWE INFORMACJE:- Rozpraszanie przeciwnika grozi walkowerem.- Jeżeli zawodnik nie zgłosi się do stanowiska w ciągu 5 minutod wyczytania, automatycznie przegrywa.- Przygotujemy dla was spis numerów telefonów do pizzerii i restauracji.***W trakcie planowania turnieju mogą dochodzić różne dodatkowe informacjewięc prosimy o sprawdzanie tematu na bieżąco.*** Edytowane 10 grudnia 200915 l przez DAWKA_LESZNO
Opublikowano 10 grudnia 200915 l Eee no to widzę że jednak się chętnych trochę zbierze:P to dobrze:P Pisz mnie też "Soul"