Skocz do zawartości

Tekken cup Leszno 2010

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

PIć jasne :P że tak :D Info dla Nevana :whistling: GRatzy $ U za zwycięstwo w Łdz !

tak tu z tej strony Obi , dziękuję za konto Benkowi :D

taak

ale czy data wam pasuje bo to najważniejsze żeby był klimat i wszyscy zadowoleni byli . a za regulamin zaraz

wkleje :P

Opublikowano (edytowane)

System: grupy + DE (na 32)

Energia: 100%

Ilość rund: do 3 wygranych

Ilość walk: do 2 wygranych w grupach, do 3 wygranych w DE, do 5 wygranych w wielkim finale

Kontrolery i przejściówki: uczestnicy są zobowiązani zabrać swoje pady/sticki razem z przejściówkami; organizatorzy nie zapewniają kontrolerów ani przejściówek

Profile: uczestnicy nie mogą uploadować na konsole turniejowe

Areny: losowe

Ustawienia przycisków: przed walką

Nagrywanie walk: save replaye tylko w DE

myślę ,że o niczym nie zapomniałem ?

Edytowane przez Pain19
Opublikowano (edytowane)

Jak organizator chce by to był równie wielki turniej jak art of tekken to będe

Zapraszam całe TLT z Velurem na czele :potter: Edytowane przez Pain19
Opublikowano (edytowane)

Z racji tego, że jest to ostatni weekend przed semestrem letnim - przynajmniej u mnie na uczelni - najprawdopodobniej będę.

Czy będzie tam dostęp do Internetu? Jeśli tak, to przydałby się jeden telewizor CRT, dzięki czemu zrobiłbym 'pro' streama z obrazem z TV etc. :thumbsup: Oczywiście zabrałbym Tekkena w wersji NTSC, żeby grało się komfortowo.

Edytowane przez Di
Opublikowano

Czy będzie tam dostęp do Internetu? Jeśli tak, to przydałby się jeden telewizor CRT, dzięki czemu zrobiłbym 'pro' streama z obrazem z TV etc. :thumbsup: Oczywiście zabrałbym Tekkena w wersji NTSC, żeby grało się komfortowo.

Wszystkiego dowiem się prawdopodobnie w poniedziałek,

bo może uda mi się właśnie na ten dzień umówić z właścicielem na rozmowę.

Tak więc możecie się spodziewać jakichś świeżych informacji dotyczących turnieju.

Opublikowano

Jeżeli będzie rozsądna możliwość dojazdu to powininem się pojawić, a jeżeli ja to i może reszta ekipy się zabierze ( Tokis? Junior? Velur?{VELUR Ty DZIADKU :P)itd..). Pytanko odnośnie czasu, od której mniej więcej miałby się rozpocząć turniej ,i o której planowali byście zakończenie turnieju ?

PS .MATT-JF (ZOA ;p) I Comming after Ya XD

• Plusik 1
Opublikowano

Jeżeli będzie rozsądna możliwość dojazdu to powininem się pojawić, a jeżeli ja to i może reszta ekipy się zabierze ( Tokis? Junior? Velur?{VELUR Ty DZIADKU :P)itd..). Pytanko odnośnie czasu, od której mniej więcej miałby się rozpocząć turniej ,i o której planowali byście zakończenie turnieju ?

PS .MATT-JF (ZOA ;p) I Comming after Ya XD

zacząć między godziną 12.00-13.00 a zakończyć tak do 21.00 jeśli się uda :) ale to tylko plany ... zawsze może się to przedłużyć ...

Opublikowano (edytowane)
zacząć między godziną 12.00-13.00 a zakończyć tak do 21.00 jeśli się uda :) ale to tylko plany ... zawsze może się to przedłużyć ...

Do 21 zdążysz skończyć turniej jesli będzie nie więcej niż 40 osób. Jeśli będzie więcej osób weź sporą poprawkę. W Łodzi finał był po godzinie 2.

Edytowane przez ciuh