Beck 3 Opublikowano 28 października 2011 Opublikowano 28 października 2011 (edytowane) Jeszcze nie odpalilem gry a tu juz update, ktos wie co poprawia bo nigdzie nie moge znalezc info na ten temat!? Edytowane 28 października 2011 przez Beck Cytuj
[InSaNe] 2 490 Opublikowano 29 października 2011 Opublikowano 29 października 2011 Szukam Mr Freeza. Dotarłem do komisariatu, w którym siedzi. Z boku są drzwi, w które strzela się tym elektrycznym pistoletem, lekko się potem podnoszą i wślizgiem wchodzi się do środka. Niestety mi KUR. nie chcą się otworzyć Glitch? Od nowa zaczynać? Dowiedziałem się, że z tyłu, od strony wody też można wejść. Ktoś mnie może łopatologicznie w tym zakresie oświecić? Cytuj
easye 3 389 Opublikowano 29 października 2011 Opublikowano 29 października 2011 no musisz wejsc od tylu, tam jest taki mostek z drzwiami, ktore dadza sie otworzyc. Cytuj
Spyker 59 Opublikowano 29 października 2011 Opublikowano 29 października 2011 To prawda, ale czy te tylnie wejście nie jest dostępne tylko wtedy, gdy: w misji pobocznej, gdy mamy znaleźć jego żone i idziemy powiadomić Freeza o miejscu Nory, gdyż te pierwsze drzwi są zamrożone? Cytuj
[InSaNe] 2 490 Opublikowano 29 października 2011 Opublikowano 29 października 2011 Okazało się, że drzwi otwierałem, ale ich nie podnosiłem RB Ale noob ze mnie.... Cytuj
Fuji 1 Opublikowano 30 października 2011 Opublikowano 30 października 2011 Jest jakaś możliwość odblokowania wszystkich zagadek na mapie, tak jak to było w pierwszej części? A jak nie to co trzeba zrobić? Cytuj
Gość Soul Opublikowano 30 października 2011 Opublikowano 30 października 2011 (edytowane) Przesłuchiwać panów z zieloną poświatą, pod czas walki on musi zostać jak ostatni żywy i wtedy dusimy Y/trójkąt. Edytowane 30 października 2011 przez Soul Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 30 października 2011 Opublikowano 30 października 2011 (edytowane) Niektóre promocje w UK miażdżą system, kupiłem na Thehut pack Batman Arkham City + Batman: Początek i Mroczny Rycerz na Blu-ray za 169 zł (w tym przesyłka i 10% zniżki). http://www.thehut.co...e/10564452.html Edytowane 30 października 2011 przez DonSterydo Cytuj
TheAceOfSpades 482 Opublikowano 31 października 2011 Opublikowano 31 października 2011 Roz(pipi)łeś tym linkiem delikatną ekonomię handlu używkami, shame on you W podziemnym więzieniu w budynku gdzie walczymy z Two-Facem, siedzi Calendar-man, czy jakoś tak. Z tego co nam mówił, wynikało że "coś" się stanie jak go odwiedzimy w Halloween, czyli dzisiaj. Ktoś już sprawdził co konkretnie? Cytuj
qb3k 946 Opublikowano 31 października 2011 Opublikowano 31 października 2011 Roz(pipi)łeś tym linkiem delikatną ekonomię handlu używkami, shame on you W podziemnym więzieniu w budynku gdzie walczymy z Two-Facem, siedzi Calendar-man, czy jakoś tak. Z tego co nam mówił, wynikało że "coś" się stanie jak go odwiedzimy w Halloween, czyli dzisiaj. Ktoś już sprawdził co konkretnie? Obok jego celi jest kalendarz z zaznaczonymi bodajże dwunastoma datami. Jeżeli zagadasz z nim podczas któregoś z tych dni, Calendar Man uraczy cię stosownym wierszykiem odnoszącym się do obchodzonego właśnie święta. Tyle. Jest za to wszystko achievement/trophy, które można zrobić offline zmieniając datę w dashboardzie. Cytuj
Fuji 1 Opublikowano 31 października 2011 Opublikowano 31 października 2011 A co trzeba zrobić, aby te daty były oznaczone na kalendarzu? Cytuj
qb3k 946 Opublikowano 31 października 2011 Opublikowano 31 października 2011 A co trzeba zrobić, aby te daty były oznaczone na kalendarzu? U mnie były od początku. Po prawo od celi są takimi kółkami markerem zaznaczone. Cytuj
wet_willy 2 166 Opublikowano 31 października 2011 Opublikowano 31 października 2011 One juz sa zaznaczone w kalendarzu obok celi Calendar Mana -_- Cytuj
TheAceOfSpades 482 Opublikowano 31 października 2011 Opublikowano 31 października 2011 (edytowane) Roz(pipi)łeś tym linkiem delikatną ekonomię handlu używkami, shame on you W podziemnym więzieniu w budynku gdzie walczymy z Two-Facem, siedzi Calendar-man, czy jakoś tak. Z tego co nam mówił, wynikało że "coś" się stanie jak go odwiedzimy w Halloween, czyli dzisiaj. Ktoś już sprawdził co konkretnie? Obok jego celi jest kalendarz z zaznaczonymi bodajże dwunastoma datami. Jeżeli zagadasz z nim podczas któregoś z tych dni, Calendar Man uraczy cię stosownym wierszykiem odnoszącym się do obchodzonego właśnie święta. Tyle. Jest za to wszystko achievement/trophy, które można zrobić offline zmieniając datę w dashboardzie. Szkoda, liczyłem na coś grubszego Są jeszcze jakieś ciekawe "sekrety"? Ten z achievem 'Pay your respects' obadałem. Edytowane 31 października 2011 przez TheAceOfSpades Cytuj
Zwyrodnialec 1 723 Opublikowano 31 października 2011 Opublikowano 31 października 2011 Grając Catwoman trzeba wybrać czy ratować Batmana polecam odejść, będzie fajna scenka. Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 31 października 2011 Opublikowano 31 października 2011 O co chodzi z tymi dodatkowymi postaciami ? Są jakieś momenty gry kiedy nie gramy Batmanem ? Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 31 października 2011 Opublikowano 31 października 2011 W singlu gramy Batmanem i Catwoman. Postaci jak Robin i Nightwing sa dostepne w trybie Challenge. Cytuj
Zwyrodnialec 1 723 Opublikowano 31 października 2011 Opublikowano 31 października 2011 Catwoman ma 4 epizody, chociaż nie są przesadnie długie. Za to gra się nią zajebiście. 1 Cytuj
Fuji 1 Opublikowano 1 listopada 2011 Opublikowano 1 listopada 2011 A co trzeba zrobić, aby te daty były oznaczone na kalendarzu? U mnie były od początku. Po prawo od celi są takimi kółkami markerem zaznaczone. One juz sa zaznaczone w kalendarzu obok celi Calendar Mana -_- No ja nie mam. Jest pusty ten kalendarz. Nie ma zaznaczonych dat, dlatego pytam. Cytuj
matik177 0 Opublikowano 1 listopada 2011 Opublikowano 1 listopada 2011 (edytowane) Czy nawet po zakończeniu misji w roli catwoman można do niej wrócić żeby pośmigać po mieście? Jest jakiś tryb że można wybraną postacią (Batman, Catwoman czy Robin) tylko poruszać się po mieście? Czy tylko jest taka okazja podczas trwania misji związanymi z tymi postaciami? PS. Są w ogóle jakieś tryby poza zwykłym singlem? Edytowane 1 listopada 2011 przez matik177 Cytuj
easye 3 389 Opublikowano 1 listopada 2011 Opublikowano 1 listopada 2011 Po zakonczeniu gry masz miejsca, gdzie mozesz zmienic postac, wiec mozesz konczyc pozniej. Cytuj
Zwyrodnialec 1 723 Opublikowano 1 listopada 2011 Opublikowano 1 listopada 2011 Catwoman da się z menu wybierać epizody i można swobodnie zwiedzać lokacje by zebrać znaki zapytania. Cytuj
matik177 0 Opublikowano 1 listopada 2011 Opublikowano 1 listopada 2011 A jak to jest z tym Robinem? Bo w empiku widziałem że tylko kupując u nich dostajemy kod na Robina i już go będziemy mieli? Czy on wychodzi za jakiś czas w formie dlc dla tych co nie kupowali w empiku a ci co mają ten kod pobiorą go za darmo? Cytuj
qb3k 946 Opublikowano 1 listopada 2011 Opublikowano 1 listopada 2011 Tam chyba przy kasie dają ci karteczkę z kodem na DLC. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi