Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 1 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2011 A jak to jest z tym Robinem? Bo w empiku widziałem że tylko kupując u nich dostajemy kod na Robina i już go będziemy mieli? Czy on wychodzi za jakiś czas w formie dlc dla tych co nie kupowali w empiku a ci co mają ten kod pobiorą go za darmo? Będzie w DLC, tak samo Nightwing (już dzisiaj) i wszystkie stroje. Tylko nim i Nigtwingiem gra się w trybie challenge, w wątku fabularnym nie ma takiej opcji. Cytuj Odnośnik do komentarza
matik177 0 Opublikowano 1 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2011 Ale to od razu mogę pobrać i będzie czy to dlc wyjdzie za jakiś czas a już będę miał na nie kod? A ci co nie kupują w empiku będą mogli to kupić za punkty? Cytuj Odnośnik do komentarza
matik177 0 Opublikowano 1 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2011 Z tego co widzę na xbl to jest tylko catwoman i nightwing bundle pack natomiast Robina nie ma. Chodzi mi o to czy ten kod dostępny w empiku uprawnia do pobrania Robina od razu czy jest to tylko przepustka do darmowego pobrania tego dlc w momencie jego premiery na xbl dla wszystkich? Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 1 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2011 Już możesz pobrać, skoro masz. W każdym razie wszystkie te dodatki dodawane przedpremierowo będą po czasie dostępne dla każdego. Nie wiem jak to jest z Robinem, ale z tego co pamiętam ma być udostępniony w połowie listopada, a wszystkie ciuchy Batmana chyba 1 grudnia. Cytuj Odnośnik do komentarza
matik177 0 Opublikowano 1 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2011 Jeszcze takie pytanie czy wersja gry nie z Polskiej dystrybucji też będzie miała polskie napisy? Będzie się czymś różniła poza brakiem Polskich napisów na pudełku? Gdyż znalazłem na Allegro aukcję i po zdjęciu widzę że gra jest z zagranicy ale w opisie jest że ma napisy PL, Cytuj Odnośnik do komentarza
wrog 608 Opublikowano 2 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2011 Wersja z UK na pewno ma polskie napisy. Cytuj Odnośnik do komentarza
matik177 0 Opublikowano 2 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2011 Ok kupiłem za 180zł łącznie z przesyłką pobraniową wersję limitowaną steelbook. Dobra cena? Gdzieś czytałem że w grze jest opcja 3D bez telewizora z taką funkcją wystarczy tylko mieć zwykłe papierowe okulary 3D. Czy widać chociaż jakiś efekt? Gdzie można dostać takie okularki? Pytałem w empiku i nie mają. Cytuj Odnośnik do komentarza
milekp 78 Opublikowano 2 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2011 nie chciałbym cię zniechęcać ale raczej z założenia skreślałbym cokolwiek co wiąże się z opcją 3D i "papierowymi okularkami" ... Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 2 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2011 Ok kupiłem za 180zł łącznie z przesyłką pobraniową wersję limitowaną steelbook. Dobra cena? Gdzieś czytałem że w grze jest opcja 3D bez telewizora z taką funkcją wystarczy tylko mieć zwykłe papierowe okulary 3D. Czy widać chociaż jakiś efekt? Gdzie można dostać takie okularki? Pytałem w empiku i nie mają. Możesz kupić Arkham Asylum GOTY i tam są takie okularki w zestawie, ale to raczej ciekawostka, po takim 3D po 15 minutach eksplodują gałki oczne. Cytuj Odnośnik do komentarza
wet_willy 2 160 Opublikowano 2 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2011 A co trzeba zrobić, aby te daty były oznaczone na kalendarzu? U mnie były od początku. Po prawo od celi są takimi kółkami markerem zaznaczone. One juz sa zaznaczone w kalendarzu obok celi Calendar Mana -_- No ja nie mam. Jest pusty ten kalendarz. Nie ma zaznaczonych dat, dlatego pytam. Patrzysz na zly kalendarz ... Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 2 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2011 Ile mniej więcej potrzeba czasu na przejście gry ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 2 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2011 Zależy, czy robisz misje poboczne, ale tak minimum to ponad 10h. Cytuj Odnośnik do komentarza
artex 28 Opublikowano 2 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2011 Ok kupiłem za 180zł łącznie z przesyłką pobraniową wersję limitowaną steelbook. Dobra cena? Gdzieś czytałem że w grze jest opcja 3D bez telewizora z taką funkcją wystarczy tylko mieć zwykłe papierowe okulary 3D. Czy widać chociaż jakiś efekt? Gdzie można dostać takie okularki? Pytałem w empiku i nie mają. Takie okularki możesz za darmo dostać biorąc katalog prezentów na stacji benzynowej BP Cytuj Odnośnik do komentarza
matik177 0 Opublikowano 2 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2011 A jeszcze co myślicie o cenie? 180 za steelbooka w folii. Cytuj Odnośnik do komentarza
milekp 78 Opublikowano 2 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2011 matik - a co mamy myśleć skoro już kupiłeś i jest musztarda po obiedzie? Mamy cię pocieszyć, że świetna cena czy przydołować, że przepłaciłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza
matik177 0 Opublikowano 2 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2011 Dokładnie o to mi chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 2 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2011 Trochę przepłaciłeś. Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 2 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2011 Ta gra jest tak zajebista, że nie da się za nią przepłacić. ;] Cytuj Odnośnik do komentarza
matik177 0 Opublikowano 2 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2011 No z tego co widziałem to na allegro nówka w folii zwykłej pudełkowej wersji kosztuje najtaniej ok. 177zł plus przesyłka także wydaje mi się że 180zł z przesyłką w wersji steelbook także nówka w folii to dobra cena. Cytuj Odnośnik do komentarza
canuks 63 Opublikowano 2 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2011 (edytowane) No z tego co widziałem to na allegro nówka w folii zwykłej pudełkowej wersji kosztuje najtaniej ok. 177zł plus przesyłka także wydaje mi się że 180zł z przesyłką w wersji steelbook także nówka w folii to dobra cena. nowy batman w foli z UK do PL 139zl z przesyłką( ze zniżką 10%) to jest dobra cena Edytowane 2 Listopada 2011 przez canuks Cytuj Odnośnik do komentarza
[InSaNe] 2 477 Opublikowano 2 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2011 (edytowane) Ta gra jest tak zajebista, że nie da się za nią przepłacić. ;] Dokładnie Choć ja z muve.pl steelboka mam za 115zł, w tym wysyłka kurierem EDIT: Ciekawe co za kretyn dał minusa za tego posta Edytowane 3 Listopada 2011 przez [InSaNe] 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Spyker 59 Opublikowano 2 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2011 Co do gry w 3d w tv, który nie ma 3d z papierowymi okularkami... bez komentarza, ale to chyba nie było jakiś większych oczekiwań. Cytuj Odnośnik do komentarza
matik177 0 Opublikowano 2 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2011 ' timestamp='1320268675' post='2501297'] Ta gra jest tak zajebista, że nie da się za nią przepłacić. ;] Dokładnie Choć ja z muve.pl steelboka mam za 115zł, w tym wysyłka kurierem Chyba na PC ;/ Na xboxa 210. http://muve.pl/xbox-360/akcja/batman-arkham-city-steelbook-x360-pl-dlc/1462 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 2 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2011 Ale jest zniżka hehe -50% też za tyle wziąłem Cytuj Odnośnik do komentarza
matik177 0 Opublikowano 2 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2011 Ale jest zniżka hehe -50% też za tyle wziąłem Gdzie widzisz tą zniżkę? Dla wszystkich jest? Ja nie widzę nigdzie jakiejkolwiek wzmianki na ten temat. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi