Gość _Be_ Opublikowano 3 listopada 2011 Opublikowano 3 listopada 2011 http://www.konsole.cenega.pl/ polecam Cytuj
popiol 16 Opublikowano 3 listopada 2011 Opublikowano 3 listopada 2011 Bartezoo - dzięki, fajna sprawa Już otrzymałem kod z 50% zniżką, orientuje się ktoś może ile mam czasu na wykorzystanie tego kodu? Pytałem ich o to w mailu z prośbą o kod i mi nie odpowiedzieli na to pytanie. I jeszcze jedna kwestia, żeby zarejestrować następne gry to muszę im wysłać na maila dowód zakupu danej gry, a oni mi odeślą kod? Cytuj
[InSaNe] 2 506 Opublikowano 3 listopada 2011 Opublikowano 3 listopada 2011 Ten kod dostajesz tylko raz, przy pierwszej rejestracji. Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 3 listopada 2011 Opublikowano 3 listopada 2011 (edytowane) Nie ten temat na takie pytania: http://www.psxextrem...y/page__st__400 PS. Ja kupiłem za 169 zł z wysyłką + Batman: Początek i Mroczny Rycerz na Blu-ray Edytowane 3 listopada 2011 przez DonSterydo Cytuj
Spyker 59 Opublikowano 8 listopada 2011 Opublikowano 8 listopada 2011 Chce zacząć kampanie plus. Czy po rozpoczęciu jej będę mógł wrócić do tej pierwszej, aby dokończyć zbieranie trofeów? Czy one sie po prostu połączą, czy będą to dwie oddzielne kampanie? Cytuj
kudlaty88 494 Opublikowano 8 listopada 2011 Opublikowano 8 listopada 2011 Chce zacząć kampanie plus. Czy po rozpoczęciu jej będę mógł wrócić do tej pierwszej, aby dokończyć zbieranie trofeów? Czy one sie po prostu połączą, czy będą to dwie oddzielne kampanie? Będziesz mógł wrócic do pierwszej,to dwie osobne kampanie. Wszystkie zagadki i znaki zapytania znalezione przy pierwszym przejściu liczą się w NG+ 1 Cytuj
Dabman 104 Opublikowano 8 listopada 2011 Opublikowano 8 listopada 2011 (edytowane) Witam, mały spoiler, proszę o pomoc już przy 2% gry :-) Po walce z Poison Ivy biegam za budkami telefonicznymi, namierzylem goscia w 7% wracam do lokacji GCPD i tam jest najzimniej, od tyłu jest do rozwalenia szyba z lodu, lecz nie mogę tam wejść aby podłożyć plasteline. Z przodu są drzwi, lecz popsute na który impuls nie działa. Proszę o jakąś wskazówkę nwm. zakupiłem poradnik. Jak ktoś będzie miał problem z przejściem, pomoc na PW Edytowane 8 listopada 2011 przez Dabman Cytuj
kudlaty88 494 Opublikowano 8 listopada 2011 Opublikowano 8 listopada 2011 (edytowane) Hmm z tego co pamiętam to impuls trochę podnosi drzwi. Musisz zrobic pod nimi wślizg. Po prawej przy kolejnych zamkniętych drzwiach lezy koleś,koło niego jest karta pamięci z kodami do deszyfratora rozkoduj ją. To odblokuje drzwi za kolesiem. Edit: Spóźniłem się Edytowane 8 listopada 2011 przez kudlaty88 Cytuj
Dabman 104 Opublikowano 9 listopada 2011 Opublikowano 9 listopada 2011 Gra BDB, ale wielki minus jak przy części pierwszej. I to samo co przy każdej części AC, jak już idziemy ku końcowi. Gra jest przeciągana na siłę, przeciwnicy wyskakują partiami. Wielki minus, developerzy zamiast postawić na urozmaicenie rozgrywki, puszczają coraz to wię Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 9 listopada 2011 Opublikowano 9 listopada 2011 Pytanko: Ten kod na Kobietę Kota odblokowuje jej postać tylko w tych dodatkowych wyzwaniach czy także te 4 epizody w kampanii ? Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 9 listopada 2011 Opublikowano 9 listopada 2011 Ku*wa mać, a ja mam akurat awarię internetu i siedzę na nacie z pena... A które to są w kolejności rozdziały żebym wiedział ile gry mogę teraz łyknąć samym Batmanem ? Cytuj
Dabman 104 Opublikowano 9 listopada 2011 Opublikowano 9 listopada 2011 już od początku masz KW:P Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 9 listopada 2011 Opublikowano 9 listopada 2011 Nie no ja pindolę. Kupiłem nową grę i jeszcze mi ku*wa problemy robią ! Cytuj
Zwyrodnialec 1 728 Opublikowano 9 listopada 2011 Opublikowano 9 listopada 2011 (edytowane) Sam początek gry inaczej lecisz od razu Waynem , dalej gdy Batman dostaje kijem po łbie, później długa przerwa i dopiero po walce z Jokerem i jego ekipą i jeszcze końcówka gry. Edytowane 9 listopada 2011 przez Zwyrodnialec Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 9 listopada 2011 Opublikowano 9 listopada 2011 (edytowane) No to ch*j z graniem. Muszę czekać aż mojej sieci internet się odwidzi... A nie mam netu już 3 tygodnie... Nic tylko czekać na DRM w grach na konsole. Edytowane 9 listopada 2011 przez DonSterydo Cytuj
Zwyrodnialec 1 728 Opublikowano 9 listopada 2011 Opublikowano 9 listopada 2011 Da się też te epizody grać oddzielnie. Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 9 listopada 2011 Opublikowano 9 listopada 2011 Będę musiał pomyśleć co zrobić. Ale dla mnie to jakaś parodia, obcięty singleplayer bo neta nie mam XD Cytuj
Zwyrodnialec 1 728 Opublikowano 9 listopada 2011 Opublikowano 9 listopada 2011 Samym Batmanem też gra się dobrze, ale kocica jest lepsza. Lepiej się ją ogląda, lepiej się rusza i łatwiej kleić nią długie combo bo jest szybsza. W trybie challenge też jest lepsza. Cytuj
Hela 1 962 Opublikowano 9 listopada 2011 Opublikowano 9 listopada 2011 (edytowane) Będę musiał pomyśleć co zrobić. Ale dla mnie to jakaś parodia, obcięty singleplayer bo neta nie mam XD Uważaj, bo jak zaczniesz kampanie bez kodu, to będziesz musiał zacząć od nowa żeby była Catwoman uwzględniona. Edytowane 9 listopada 2011 przez Hela Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 9 listopada 2011 Opublikowano 9 listopada 2011 To już nie rozumiem. Przejdę teraz bez i później jak będę chciał przejść same epizody z Cat Woman to muszę jeszcze raz przejść całą kampanię z kodem ? Cytuj
Hela 1 962 Opublikowano 9 listopada 2011 Opublikowano 9 listopada 2011 Chodziło mi o to, że jak zaczniesz i zrobisz parę godzin fabuły, po czym wpiszesz kod, to nie pojawi się ona już w kampanii oprócz jednej krótkiej scenki, która nie ma sensu. Cytuj
Mustang 1 775 Opublikowano 9 listopada 2011 Opublikowano 9 listopada 2011 No ale i tak można przechodzić New Game plus potem. Samym Batmanem też gra się dobrze, ale kocica jest lepsza. Lepiej się ją ogląda, lepiej się rusza i łatwiej kleić nią długie combo bo jest szybsza. W trybie challenge też jest lepsza. Wyglądać na pewno lepiej wygląda, ale czy gra się lepiej? Na dłuższą metę brakuje nieco szybowania, np. nad wodą sobie nie polatasz. A w walce bym powiedział, że podobnie wypada. Choć zobaczę, bo jak na razie tylko nietoperkiem challenge robiłem, a Catwomen tyle co trochę w singlu i zbieractwo. Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 9 listopada 2011 Opublikowano 9 listopada 2011 Jak wejść do tego yebanego muzeum gdzie siedzi Mr Freeze Cytuj
kudlaty88 494 Opublikowano 9 listopada 2011 Opublikowano 9 listopada 2011 (edytowane) Hahaha wszyscy się w tej grze gubią. A ja myślałem że tylko ja się motałem Don-> Wejście jest dokładnie tam gdzie wskazuje batsygnał. Tłuczesz kolesi przed wejściem wchodzisz do środka,tłuczesz dwóch kolejnych zakapiorów z nożami, przeskakujesz przez okno po prawej i deszyfratorem próbujesz złamać zamek. Dalej już sobie poradzisz Edytowane 9 listopada 2011 przez kudlaty88 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi