Opublikowano 10 listopada 201113 l czesc, ci co maja problemy z przejsciem -------wejsc na-YOU TUBE- wpisac- BATMAN ARKHAM CITY WALKTROUGHT 1-30 ,,,, filmiki krok po kroku jak przejsc cala gierke
Opublikowano 10 listopada 201113 l Aż tyle osób ma problemy? Może za mało korzystacie z detective mode?
Opublikowano 12 listopada 201113 l Kurde, mam problem ze znalezieniem trofea, a mianowicie: http://www.gamesradar.com/batman-arkham-city-riddler-guide/?page=12. Zostało mi tylko numer 18, wie ktoś jak to zdobyć?
Opublikowano 12 listopada 201113 l Musisz w tym dużym pomieszczeniu zejść pod podłogę i szybem dochodzisz do pomieszczenia z trofeum.
Opublikowano 12 listopada 201113 l Super giera, nie mój typ gry generalnie, ale ciężko odejść od konsoli. Nowy Batman gniecie kule PS. Te Epizody z Cat Woman są faktycznie krótkie. Nawet baaardzo krótkie Ale laska miecie lepiej niż Batman, heh. Edytowane 12 listopada 201113 l przez DonSterydo
Opublikowano 13 listopada 201113 l Batman od Rocksteady to ścisła czołówka debiutów tej generacji, ba, samych tytułów, jakie zaoferowało nam ostatnie 6 lat. AC to godny sukcesor AA, otwarta przestrzeń, masa rzeczy do zrobienia, świetna muzyka i Unreal Engine sprawujący się na medal. Klimat poraża, fabuła jest świetna, jako fan Nietoperza jestem wielce zadowolony. Czekam na next-genową kontynuację z utęsknieniem. Duża część Gotham ogarniętego chaosem, to byłoby naprawdę "coś."
Opublikowano 13 listopada 201113 l Ja właśnie skończyłem. Gra jest MEGA, jeden z tych rodzynków, które mają zarówno świetny gameplay jak i kapitalną fabułę. Mówi to osoba, która nie mogła przełknąć Arkham Asylum. Otwarta przestrzeń wyszła grze na dobre. Szkoda, że będzie trzeba czekać na kolejną część bo zagrałbym już dzisiaj Jest tylko jeden minus, osoba, która jest odpowiedzialna za nieintuicyjne sterowanie batarangiem powinna znaleźć się z jajami w imadle. Edytowane 13 listopada 201113 l przez DonSterydo
Opublikowano 13 listopada 201113 l Asylum też było świetne, ale AC stanęło na wysokości zadania i dostarczyło jeszcze lepszy sequel. Obie gry w swoim czasie to mocne 9, dla AC bym pokusił się nawet o 9+.
Opublikowano 13 listopada 201113 l W tej części też często korzysta się z tego trybu, tylko jest mniej funkcjonalny w lataniu, nie wspominając o tym, że szpeci rewelacyjną oprawę.
Opublikowano 13 listopada 201113 l W AA to już było przegięcie, tryb detektywistyczny prowadził za rękę jak przygłupa. W AC jest już trochę luźniej.
Opublikowano 14 listopada 201113 l W AA to już było przegięcie, tryb detektywistyczny prowadził za rękę jak przygłupa. W AC jest już trochę luźniej. Prowadzi dokładnie tak samo po zeskanowaniu dowodów, a jednak po tematach widać, że masa ludzi i tak czasem nie potrafi znaleźć drogi.
Opublikowano 14 listopada 201113 l Jest tylko jeden minus, osoba, która jest odpowiedzialna za nieintuicyjne sterowanie batarangiem powinna znaleźć się z jajami w imadle. Wyłącz w opcjach odwrócenie sterowania zdalnie sterowanym batarangiem.
Opublikowano 15 listopada 201113 l Jutro przyjedzie do mnie moja kopia Batmana kilka pytać : - calak możliwy za jednym przejsciem gry ? - zaczynać od najwyższego poziomu trud ? - po skończeniu fabuły można powracać do poprzednich lokacji ?
Opublikowano 15 listopada 201113 l ad. 2 Normalny jest jak na mój gust w sam raz. Faktycznie normalny, a nie jakiś easy.
Opublikowano 15 listopada 201113 l 1.Nie calaka nie wyciągniesz za jednym podejściem 2.Tak i nie, zależy czy grałeś w AA i opanowałes system walki 3.Tak,można się wracać Bonus : na New Game+ liczą się wszystkie zagadki znalezione przy pierwszym podejściu Edytowane 15 listopada 201113 l przez kudlaty88
Opublikowano 15 listopada 201113 l Ogólnie na calaka polecają w poradnikach przejść na normal/hard (nie easy, bo się new game + nie odblokuje, tak to kwestia wyzwania między normal, a hard - ja nie miałem na hard żadnego problemu, ale mam calaka w jedynce), zrobić misje poboczne, cały czas zbierać co się da (łatwo sprawdzić co się zebrało), potem skończyć zbieractwo i wtedy zostaje do przejścia new game + i odblokowane challenge. Uwaga na osiągnięcie Catch!, można trzeba je zrobić w fabule albo pobocznych, ale jak się przejdzie dwa razy i zapomni, to nowy save trzeba na nie.
Opublikowano 15 listopada 201113 l Wampis - to jest to osiągnięcie, w którym ktoś musi złapać batarang? Bo jak tak to wiem, w jakiej misji to zrobić.
Opublikowano 15 listopada 201113 l Jest coś takiego http://www.israbox.com/1146388838-va-batman-arkham-city-deluxe-edition-2011.html http://www.rlslog.net/nick-arundel-ron-fish-batman-arkham-city-original-video-game-score-itunes-plus/
Opublikowano 15 listopada 201113 l Dzięki, o to drugie chodziło. Muzyka jest kosmiczna, coś na poziomie genialnych kompozycji Elfmana z Barmanów Burtona.
Opublikowano 16 listopada 201113 l Bardziej zamiatała w poprzedniku, btw wie ktoś co to za kawałek w tym trailerze? http://www.youtube.com/watch?v=r9fSkcAYyZ8
Opublikowano 20 listopada 201113 l Mam małą zacinkę w batmanie , jestem w hucie a dokładnie w szybie chłodzącym D ,dochodzę do tamy (zamkniętej) obok za siatką jest skrzynka z bezpiecznikami .Nie wiem jak zrobić w niej spiecie bo nie ma do niej dojscia . <br></p><p>Ktoś kojarzy ten fragment gry .. co tam trzeba zrobić ? dzięki za pomoc ... rozwiązanie pewnie będzie proste