LEMON-CHORZOW 7 Opublikowano 10 listopada 2011 Opublikowano 10 listopada 2011 czesc, ci co maja problemy z przejsciem -------wejsc na-YOU TUBE- wpisac- BATMAN ARKHAM CITY WALKTROUGHT 1-30 ,,,, filmiki krok po kroku jak przejsc cala gierke 1 Cytuj
Mustang 1 776 Opublikowano 10 listopada 2011 Opublikowano 10 listopada 2011 Aż tyle osób ma problemy? Może za mało korzystacie z detective mode? Cytuj
Spyker 59 Opublikowano 12 listopada 2011 Opublikowano 12 listopada 2011 Kurde, mam problem ze znalezieniem trofea, a mianowicie: http://www.gamesradar.com/batman-arkham-city-riddler-guide/?page=12. Zostało mi tylko numer 18, wie ktoś jak to zdobyć? Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 12 listopada 2011 Opublikowano 12 listopada 2011 Musisz w tym dużym pomieszczeniu zejść pod podłogę i szybem dochodzisz do pomieszczenia z trofeum. Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 12 listopada 2011 Opublikowano 12 listopada 2011 (edytowane) Super giera, nie mój typ gry generalnie, ale ciężko odejść od konsoli. Nowy Batman gniecie kule PS. Te Epizody z Cat Woman są faktycznie krótkie. Nawet baaardzo krótkie Ale laska miecie lepiej niż Batman, heh. Edytowane 12 listopada 2011 przez DonSterydo Cytuj
Gość Opublikowano 13 listopada 2011 Opublikowano 13 listopada 2011 Batman od Rocksteady to ścisła czołówka debiutów tej generacji, ba, samych tytułów, jakie zaoferowało nam ostatnie 6 lat. AC to godny sukcesor AA, otwarta przestrzeń, masa rzeczy do zrobienia, świetna muzyka i Unreal Engine sprawujący się na medal. Klimat poraża, fabuła jest świetna, jako fan Nietoperza jestem wielce zadowolony. Czekam na next-genową kontynuację z utęsknieniem. Duża część Gotham ogarniętego chaosem, to byłoby naprawdę "coś." Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 13 listopada 2011 Opublikowano 13 listopada 2011 (edytowane) Ja właśnie skończyłem. Gra jest MEGA, jeden z tych rodzynków, które mają zarówno świetny gameplay jak i kapitalną fabułę. Mówi to osoba, która nie mogła przełknąć Arkham Asylum. Otwarta przestrzeń wyszła grze na dobre. Szkoda, że będzie trzeba czekać na kolejną część bo zagrałbym już dzisiaj Jest tylko jeden minus, osoba, która jest odpowiedzialna za nieintuicyjne sterowanie batarangiem powinna znaleźć się z jajami w imadle. Edytowane 13 listopada 2011 przez DonSterydo Cytuj
Zwyrodnialec 1 728 Opublikowano 13 listopada 2011 Opublikowano 13 listopada 2011 A co było złe w Arkham Asylum? Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 13 listopada 2011 Opublikowano 13 listopada 2011 Chyba zbyt duży nacisk na tryb detektywistyczny. Cytuj
Gość Opublikowano 13 listopada 2011 Opublikowano 13 listopada 2011 Asylum też było świetne, ale AC stanęło na wysokości zadania i dostarczyło jeszcze lepszy sequel. Obie gry w swoim czasie to mocne 9, dla AC bym pokusił się nawet o 9+. Cytuj
Zwyrodnialec 1 728 Opublikowano 13 listopada 2011 Opublikowano 13 listopada 2011 W tej części też często korzysta się z tego trybu, tylko jest mniej funkcjonalny w lataniu, nie wspominając o tym, że szpeci rewelacyjną oprawę. Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 13 listopada 2011 Opublikowano 13 listopada 2011 W AA to już było przegięcie, tryb detektywistyczny prowadził za rękę jak przygłupa. W AC jest już trochę luźniej. Cytuj
Zwyrodnialec 1 728 Opublikowano 14 listopada 2011 Opublikowano 14 listopada 2011 W AA to już było przegięcie, tryb detektywistyczny prowadził za rękę jak przygłupa. W AC jest już trochę luźniej. Prowadzi dokładnie tak samo po zeskanowaniu dowodów, a jednak po tematach widać, że masa ludzi i tak czasem nie potrafi znaleźć drogi. Cytuj
Mustang 1 776 Opublikowano 14 listopada 2011 Opublikowano 14 listopada 2011 Jest tylko jeden minus, osoba, która jest odpowiedzialna za nieintuicyjne sterowanie batarangiem powinna znaleźć się z jajami w imadle. Wyłącz w opcjach odwrócenie sterowania zdalnie sterowanym batarangiem. Cytuj
canuks 63 Opublikowano 15 listopada 2011 Opublikowano 15 listopada 2011 Jutro przyjedzie do mnie moja kopia Batmana kilka pytać : - calak możliwy za jednym przejsciem gry ? - zaczynać od najwyższego poziomu trud ? - po skończeniu fabuły można powracać do poprzednich lokacji ? Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 15 listopada 2011 Opublikowano 15 listopada 2011 ad. 2 Normalny jest jak na mój gust w sam raz. Faktycznie normalny, a nie jakiś easy. Cytuj
kudlaty88 494 Opublikowano 15 listopada 2011 Opublikowano 15 listopada 2011 (edytowane) 1.Nie calaka nie wyciągniesz za jednym podejściem 2.Tak i nie, zależy czy grałeś w AA i opanowałes system walki 3.Tak,można się wracać Bonus : na New Game+ liczą się wszystkie zagadki znalezione przy pierwszym podejściu Edytowane 15 listopada 2011 przez kudlaty88 Cytuj
Mustang 1 776 Opublikowano 15 listopada 2011 Opublikowano 15 listopada 2011 Ogólnie na calaka polecają w poradnikach przejść na normal/hard (nie easy, bo się new game + nie odblokuje, tak to kwestia wyzwania między normal, a hard - ja nie miałem na hard żadnego problemu, ale mam calaka w jedynce), zrobić misje poboczne, cały czas zbierać co się da (łatwo sprawdzić co się zebrało), potem skończyć zbieractwo i wtedy zostaje do przejścia new game + i odblokowane challenge. Uwaga na osiągnięcie Catch!, można trzeba je zrobić w fabule albo pobocznych, ale jak się przejdzie dwa razy i zapomni, to nowy save trzeba na nie. Cytuj
Spyker 59 Opublikowano 15 listopada 2011 Opublikowano 15 listopada 2011 Wampis - to jest to osiągnięcie, w którym ktoś musi złapać batarang? Bo jak tak to wiem, w jakiej misji to zrobić. Cytuj
Gość Opublikowano 15 listopada 2011 Opublikowano 15 listopada 2011 Jest gdzieś dostępny Music Score z gry? Cytuj
Zwyrodnialec 1 728 Opublikowano 15 listopada 2011 Opublikowano 15 listopada 2011 Jest coś takiego http://www.israbox.com/1146388838-va-batman-arkham-city-deluxe-edition-2011.html http://www.rlslog.net/nick-arundel-ron-fish-batman-arkham-city-original-video-game-score-itunes-plus/ Cytuj
Gość Opublikowano 15 listopada 2011 Opublikowano 15 listopada 2011 Dzięki, o to drugie chodziło. Muzyka jest kosmiczna, coś na poziomie genialnych kompozycji Elfmana z Barmanów Burtona. Cytuj
Gość Soul Opublikowano 16 listopada 2011 Opublikowano 16 listopada 2011 No muza zamiata dzięki za link, sam też chętnie z korzystam Cytuj
Zwyrodnialec 1 728 Opublikowano 16 listopada 2011 Opublikowano 16 listopada 2011 Bardziej zamiatała w poprzedniku, btw wie ktoś co to za kawałek w tym trailerze? http://www.youtube.com/watch?v=r9fSkcAYyZ8 Cytuj
canuks 63 Opublikowano 20 listopada 2011 Opublikowano 20 listopada 2011 Mam małą zacinkę w batmanie , jestem w hucie a dokładnie w szybie chłodzącym D ,dochodzę do tamy (zamkniętej) obok za siatką jest skrzynka z bezpiecznikami .Nie wiem jak zrobić w niej spiecie bo nie ma do niej dojscia . <br></p><p>Ktoś kojarzy ten fragment gry .. co tam trzeba zrobić ? dzięki za pomoc ... rozwiązanie pewnie będzie proste Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi