Opublikowano 20 listopada 201113 l Dzieki już sam do tego doszedłem trochę mi to zajęło EDIT: świetny ten batman ,szkoda tylko ze kampania krótkawa w sumie 11H na normalu zajęło przejscie głównego wątku + sporadyczne zbieractwo .Teraz zostają misje poboczne +zbieractwo + wymaksowanie wszystkiego ..... pewnie jakieś 10+ h . Ale gierka śmiało może iść na GOTY . Co daje ponowne przejscie na GAME+ ?(po za aczikiem) dodaje coś do fabuły .... brać to na Hardzie ? Edytowane 20 listopada 201113 l przez canuks
Opublikowano 20 listopada 201113 l Co muszę zrobić żebym mógł wejść Catwoman do Ivy ? pokonałem Two Face, pozbierałem wszystkie fanty od oprychów, ale jak idę do Ivy to Catwoman mówi, że nie mogę wejść bez całego ekwipunku. Edytowane 20 listopada 201113 l przez DonSterydo
Opublikowano 22 listopada 201113 l To nie to. Jej domostwo poszło z dymem. Później poszukam w necie. Siadłem dzisiaj i 5 godzin latałem po mieście i bawiłem się w zbieractwo i sidequesty. Normalnie mi się takie coś nie zdarza Edytowane 22 listopada 201113 l przez DonSterydo
Opublikowano 23 listopada 201113 l Robin jest całkiem spoko, dobrze dobrali stylizację - jak już ma być młody, to taki styl na kibola trochę pasuje. Gra się nim przyjemnie, choć i tak arsenał ma mniejszy niż Batman. Nowe mapki interesujące, szczególnie ta od walki - zamiast "areny" mamy pociąg, widzimy bohatera trochę jak w platformówce 2D, z boku, a za kolejne levele robią następne wagony.
Opublikowano 24 listopada 201113 l Lol, dopiero zaczęli reklamować grę w Polsce, w każdym razie tak prezentuje się reklama TV
Opublikowano 26 listopada 201113 l uratowałem 4 zakładnika człowieka zagadki ,ale nie nie pokazała się kolejna lokalizacja piątego zakładnika tylko info ze muszę zebrać więcej zagadek riddlera (chodzi o te ? po ukrywane w mieście ? ) mam ich 280/400 ile ich trzeba mieć aby zobaczyć 5 lokalizacje zakładnika ? i jeszcze jedno niektóre ? mają 3 zamki (punkty na których trzeba stanąć ) ale są one ukryte np na ścianach budynków na różnych wysokościach ,jak do diabła je aktywować tak aby otworzyć klatkę z ? Edytowane 26 listopada 201113 l przez canuks
Opublikowano 26 listopada 201113 l O ile dobrze pamiętam to musisz mieć 320/400 zagadek żeby odblokować 5 zakładnika. A co do skomplikowanych zagadek o których wspominasz to popatrz od 5:30
Opublikowano 27 listopada 201113 l W grudniu nowe DLC. ;] http://www.arkhaminfo.com/nowe-dlc-jeszcze-w-grudniu/
Opublikowano 27 listopada 201113 l Mam dość poważny problem ..coś chyba się zbugowało w grze .... zebrałem wszystkie zagadki "? " (40) dla kobiety kot ,a mimo to achivment za to nie wyskoczył mi . Sprawdzałem w statystykach i wszystkie są zebrane to raz Dwa w grze zebrane mam Batmanem 393 zagadki riddlera na 440 dostępnych z czego 40 to zagadki dla kobiety kot . Na mapie mam zaznaczone tylko 6 zagadek a co zresztą ? Kręciłem się po Arkham ponad godzinę wypatrując informatorów riddlera ale dupa żadnego nie widać . Co z tym fantem zrobić ? ,co źle zrobiłem ? mam 69% gry i nie uśmiecha mi się zaczynać od nowa
Opublikowano 27 listopada 201113 l Brakujące zagadki są chyba wyzwaniami Batmana (szybuj 250m,wystrzel 5 razy linę bez dotykania ziemi itp..) Edit: Znalazłem http://www.youtube.com/watch?v=GuE9nYPcwsc&feature=player_embedded Edit2: Z kocica to niestety nie pomogę bo sam jeszcze nie zebrałem jej "?" Pewnie błąd,może na NG+ zacznij grać to ci aczik wyskoczy Edytowane 27 listopada 201113 l przez kudlaty88
Opublikowano 27 listopada 201113 l Brakujące zagadki są chyba wyzwaniami Batmana (szybuj 250m,wystrzel 5 razy linę bez dotykania ziemi itp..) No ok ale to już w większości mam zrobione ..... a co z tym aczikiem za 40 ridlerów dla Kobiety-Kot ? nie skoczył po mimo zebrania pełnej czterdziestki
Opublikowano 27 listopada 201113 l Catwoman też ma swoje wyzwania, te physical challenges. Pewnie brakuje ci za wspięcie się do celu w 8 udanych ruchach (good albo perfect).
Opublikowano 1 grudnia 201113 l ale ta gra jest wy(pipi)ana ! Jeśli ktoś nigdy nie miał styczności z Batmanen na konsoli , to musi przetrwać ok.2 godz. (gdzie gra może przytłaczać) i z czasem doceni geniusz!
Opublikowano 12 grudnia 201113 l Kolejna część GOTY? Nie mam nic przeciwko. http://www.ppe.pl/news-12332-Batman_Arkham_World_zakonczy_trylogie.html
Opublikowano 14 grudnia 201113 l Potwierdzone, że to żart. Co i tak nie zmienia faktu, że kolejna część będzie.
Opublikowano 6 stycznia 201213 l przeszedłem grę, wcześniej podczas głównej fabuły uratowałem dwóch zakładników człowieka zagadki i dostałem hmmm takie dwa koła zębate do ułożenia hasła które zaliczyłem ale żadnych namiarów na 3 zakładnika dalej nie mam, o co chodzi ?
Opublikowano 6 stycznia 201213 l Trzeba mieć odpowiednią ilość zdobytych zagadek, by odblokować dostęp do następnych zakładników.
Opublikowano 6 stycznia 201213 l chodzi o jakieś konkretne czy wszystkie zagadki ? mam ok 130 wszystkich, ile potrzeba do 3 zakładnika ?
Opublikowano 6 stycznia 201213 l Obojętnie jakie, mogą to być zadania fizyczne, znalezione znaki zapytania, albo zagadki słowne. Przy 3 trzeba mieć zaliczonych przynajmniej 80. Może złe hasło ułożyłeś, bo przy dobrym musi na mapce pojawić się lokalizacja z kolejnym zakładnikiem, wtedy podchodzisz pod ścianę i Batman ją rozwala, otwierając dostęp do kolejnego przetrzymywanego.
Opublikowano 6 stycznia 201213 l hasło dobre ułożyłem i w menusach gry już chyba nie ma gdzie tego powtórzyć, na YT sprawdziłem filmik z 3 zakladnikiem i niektórzy mają ten sam problem że zaliczyli hasło ale nie pojawia się miejsce 3 kolesia ;/
Opublikowano 6 stycznia 201213 l Do 3 zakładnika trzeba mieć jednak 160 zagadek zaliczonych, do czwartego 240, do 5 320 i do finału 400.