Gość yaczes Opublikowano 6 stycznia 2012 Opublikowano 6 stycznia 2012 Skonczylem z prawie wszystkimi subquestami + 140 zagadek Riddlera w 2 dni - od lat nie czulem takiej zajawki Teraz reszta znakow zapytania + challenge'e i zabieram sie za Arkham Asylum Gra jest wspaniale urozmaicona i osmiesza AC pod kazdym wzgledem. Dla mnie najlepsza gra w historii. MISTRZ! Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 7 stycznia 2012 Opublikowano 7 stycznia 2012 i zabieram sie za Arkham Asylum Taka sama kolejność jak i u mnie Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 7 stycznia 2012 Opublikowano 7 stycznia 2012 Skonczylem z prawie wszystkimi subquestami + 140 zagadek Riddlera w 2 dni - od lat nie czulem takiej zajawki Teraz reszta znakow zapytania + challenge'e i zabieram sie za Arkham Asylum Gra jest wspaniale urozmaicona i osmiesza AC pod kazdym wzgledem. Dla mnie najlepsza gra w historii. MISTRZ! Grajac w AA po AC nastaw sie, ze bedzie troche mniej wszystkiego, ale rowniez genialnie. Arkham City jest w kazdym wzgledzie poprawiony wzgledem Arkham Asylum, ale to nie umniejsza pierwszej czesci w ogole. Z resztą sam zobaczysz. Cytuj
Zwyrodnialec 1 724 Opublikowano 7 stycznia 2012 Opublikowano 7 stycznia 2012 Nie w każdym, niektóre gadżety osłabili (batarang i pazur), mimo wszystko klimat w jedynce był lepszy. Każde spotkanie ze Scarecrow, wypuszczenie psycholi którzy latali po całym ośrodku, klimatyczny ogród botaniczny. Arkham City też ma swoje momenty, ale jednak jeśli chodzi o taką ogólnie pojęta atmosferę, to Arkham Asylum bardziej zapada w pamięć. Za to w AC bardziej podoba mi się gameplay, większy teren, usprawnione poruszanie się nad ziemią, nowe gadżety (granat zamrażający, czy zakłócacz) są bardzo przydatne, sporo zadań pobocznych, ciekawsze walki z szefami, nie wspominając już o trybie wyzwań, w który gram cały czas. Można ciągle szlifować wyniki, bawić się różnymi modyfikatorami i przede wszystkim jest kilka postaci (Nightwing i Robin za dodatkowa kasę, ale nieważne), którymi gra się zupełnie inaczej. Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 7 stycznia 2012 Opublikowano 7 stycznia 2012 Ty, ale właśnie napisali, że w AA nie grali to nie spoileruj, 'kej? A co do wyzwan to racja. Jakby tego było mało to dodali własne scenariusze i niektore naprawde zaskakuja jak np. pociąg. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 7 stycznia 2012 Opublikowano 7 stycznia 2012 Zwyrol zauważyłem, że zawsze jak ktoś powie, że coś jest gorsze ty musisz powiedzieć "nie prawda, wcale nie jest". Ludzie mają też swoje zdanie deal with it Cytuj
Mustang 1 775 Opublikowano 7 stycznia 2012 Opublikowano 7 stycznia 2012 Ale akurat się zgodzę, że AA miał nieco bardziej tajemniczą atmosferę. AC jest zrobione z większym rozmachem, ale z równocześnie trochę bardziej brutalne niż mroczne. No i twórcy zrezygnowali z fragmentów mających wystraszyć gracza. Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 7 stycznia 2012 Opublikowano 7 stycznia 2012 To w AA coś straszyło ? Ja jestem wyjątkowo strachliwy, ale nic takiego nie zarejestrowałem w pamięci Cytuj
Mustang 1 775 Opublikowano 7 stycznia 2012 Opublikowano 7 stycznia 2012 (edytowane) No w AC nie ma miejscówek w stylu kostnicy z AA. Nawet może nie było tam strasznie, ale na pewno nieco nieprzyjemnie. Edytowane 7 stycznia 2012 przez Wampis 1 Cytuj
Zwyrodnialec 1 724 Opublikowano 8 stycznia 2012 Opublikowano 8 stycznia 2012 Są i takie, tylko ukryte. ;] Cytuj
Gość Soul Opublikowano 8 stycznia 2012 Opublikowano 8 stycznia 2012 (edytowane) AA warto przejść choćby dla tego mega klimatu jaki ma do zaoferowania no i dla scarecrow'a. Zresztą cała gra jest epicka. Edytowane 8 stycznia 2012 przez Soul Cytuj
KIELiCH 81 Opublikowano 10 stycznia 2012 Opublikowano 10 stycznia 2012 (edytowane) Panowie - mam konto na UK (nie migrowałem) - chcę zakupić Catwoman, Nightwinga + te nowe mapki (Robina dostałem z grą). Wersja gry to PL. Czy dodatki ściągnięte z konta UK będą po polsku i będą w ogóle działały? Pytam, bo właśnie Bestia pisał, że np. DLC do Deus Exa po polsku jest tylko z polskiego LIVE? Edytowane 10 stycznia 2012 przez KIELiCH Cytuj
[InSaNe] 2 500 Opublikowano 11 stycznia 2012 Opublikowano 11 stycznia 2012 Nie ma żadnych problemów. 1 Cytuj
KIELiCH 81 Opublikowano 12 stycznia 2012 Opublikowano 12 stycznia 2012 (edytowane) ' timestamp='1326311241' post='2540010']Nie ma żadnych problemów. Dzięki za info W sumie to już zdążyłem ściągnąć, ponieważ stwierdziłem, że skoro Robin ściągnięty z LIVE UK działa i jest w PL to pozostałe również będą - i są. Dla mnie oba Batmany to najlepsze singlowe gry tej generacji. Pewnie wpływ na to ma fakt (abstrahując od wykonania tych gier) , że wychowałem się na komiksach i filmach o Batmanie A jeszcze wczoraj na klimat trafiłem w HBO na animację z 2010 "Batman under The Red Hood" - jeśli ktoś jeszcze nie oglądał to polecam ! Edytowane 14 stycznia 2012 przez KIELiCH 1 Cytuj
Zwyrodnialec 1 724 Opublikowano 15 stycznia 2012 Opublikowano 15 stycznia 2012 Tylko na piecu ta gra była spolszczona, na konsoli raczej nie ma takiej możliwości. Cytuj
Gość yaczes Opublikowano 31 stycznia 2012 Opublikowano 31 stycznia 2012 Ja pyerdole. Po skonczeniu AC wzialem sie za AA na hardzie. Doszedlem do ostatniej walki z Jokerem, dostalem raz wpyerdol i wylaczylem, bo bylo juz pozno. Dzisiaj rano wlaczam i mam zyebanego save'a. (pipi)A Z tego co wyczytalem to dosc czesty problem. Czemu te szmaty nie wypuscily patcha? I nie, (pipi)a, nie wylaczylem jak sie gra zapisywala. Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 31 stycznia 2012 Opublikowano 31 stycznia 2012 W tej trudnej chwili musisz sobie zadać jedno, ale to zayebiście ważne pytanie - co by w tej sytuacji zrobił Jon Lajoie? Cytuj
Gość yaczes Opublikowano 31 stycznia 2012 Opublikowano 31 stycznia 2012 Can't spell batman: arkham asylum without... vagina. Cytuj
Zwyrodnialec 1 724 Opublikowano 18 lutego 2012 Opublikowano 18 lutego 2012 Jeśli kogoś to interesuje to trwa wyprzedaż dodatków do Arkham City. Jak ktoś nie ma, to bardzo dobra okazja do kupna Nightwinga i Robina. http://www.arkhaminfo.com/wyprzedaz-dlc-do-arkham-city-na-xbl/ Cytuj
TheBesTia 11 Opublikowano 18 lutego 2012 Opublikowano 18 lutego 2012 (edytowane) W powyższym linku jest mały błąd, jest napisane: "36% standardowej ceny tych DLC" , a powinno być - ceny DLC obniżone o 36% Fajnie , że napisałeś o tym, sam bym pewnie nie sprawdził i promocja by czmychła, a tak się skusze. Edytowane 18 lutego 2012 przez TheBesTia Cytuj
Hubert249 4 285 Opublikowano 24 kwietnia 2012 Opublikowano 24 kwietnia 2012 ile zajmuje czas przejścia Batmana, bez tych wszystkich pobocznych zadań, szukania, lizania itd ? Cytuj
Zwyrodnialec 1 724 Opublikowano 24 kwietnia 2012 Opublikowano 24 kwietnia 2012 Ponad 10h, oczywiście biorę pod uwagę, że będziesz miał kod na Catwoman. Cytuj
Hela 1 962 Opublikowano 24 kwietnia 2012 Opublikowano 24 kwietnia 2012 Nowe DLC fabularne z Harley + goty ze wszystkim w maju: http://www.giantbomb.com/news/more-harley-quinn-coming-to-batman-arkham-city/4099/ Cytuj
Hubert249 4 285 Opublikowano 24 kwietnia 2012 Opublikowano 24 kwietnia 2012 Ponad 10h, oczywiście biorę pod uwagę, że będziesz miał kod na Catwoman. Gram bez kodu. Dzięki Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 24 kwietnia 2012 Opublikowano 24 kwietnia 2012 Nowe DLC fabularne z Harley + goty ze wszystkim w maju: http://www.giantbomb...kham-city/4099/ A na okładce jest napisane, że DLC za które płacisz musisz ściągnąć do 31 marca 2013, to nawet nie rok Czyli po tej dacie wycofają to ze sklepów, bo to już nie będzie wtedy GOTY tylko zwykła edycja? Powaliło ich do reszty. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi