Opublikowano 1 listopada 201113 l A jak to jest z tym Robinem? Bo w empiku widziałem że tylko kupując u nich dostajemy kod na Robina i już go będziemy mieli? Czy on wychodzi za jakiś czas w formie dlc dla tych co nie kupowali w empiku a ci co mają ten kod pobiorą go za darmo? Będzie w DLC, tak samo Nightwing (już dzisiaj) i wszystkie stroje. Tylko nim i Nigtwingiem gra się w trybie challenge, w wątku fabularnym nie ma takiej opcji.
Opublikowano 1 listopada 201113 l Ale to od razu mogę pobrać i będzie czy to dlc wyjdzie za jakiś czas a już będę miał na nie kod? A ci co nie kupują w empiku będą mogli to kupić za punkty?
Opublikowano 1 listopada 201113 l Z tego co widzę na xbl to jest tylko catwoman i nightwing bundle pack natomiast Robina nie ma. Chodzi mi o to czy ten kod dostępny w empiku uprawnia do pobrania Robina od razu czy jest to tylko przepustka do darmowego pobrania tego dlc w momencie jego premiery na xbl dla wszystkich?
Opublikowano 1 listopada 201113 l Już możesz pobrać, skoro masz. W każdym razie wszystkie te dodatki dodawane przedpremierowo będą po czasie dostępne dla każdego. Nie wiem jak to jest z Robinem, ale z tego co pamiętam ma być udostępniony w połowie listopada, a wszystkie ciuchy Batmana chyba 1 grudnia.
Opublikowano 1 listopada 201113 l Jeszcze takie pytanie czy wersja gry nie z Polskiej dystrybucji też będzie miała polskie napisy? Będzie się czymś różniła poza brakiem Polskich napisów na pudełku? Gdyż znalazłem na Allegro aukcję i po zdjęciu widzę że gra jest z zagranicy ale w opisie jest że ma napisy PL,
Opublikowano 2 listopada 201113 l Ok kupiłem za 180zł łącznie z przesyłką pobraniową wersję limitowaną steelbook. Dobra cena? Gdzieś czytałem że w grze jest opcja 3D bez telewizora z taką funkcją wystarczy tylko mieć zwykłe papierowe okulary 3D. Czy widać chociaż jakiś efekt? Gdzie można dostać takie okularki? Pytałem w empiku i nie mają.
Opublikowano 2 listopada 201113 l nie chciałbym cię zniechęcać ale raczej z założenia skreślałbym cokolwiek co wiąże się z opcją 3D i "papierowymi okularkami" ...
Opublikowano 2 listopada 201113 l Ok kupiłem za 180zł łącznie z przesyłką pobraniową wersję limitowaną steelbook. Dobra cena? Gdzieś czytałem że w grze jest opcja 3D bez telewizora z taką funkcją wystarczy tylko mieć zwykłe papierowe okulary 3D. Czy widać chociaż jakiś efekt? Gdzie można dostać takie okularki? Pytałem w empiku i nie mają. Możesz kupić Arkham Asylum GOTY i tam są takie okularki w zestawie, ale to raczej ciekawostka, po takim 3D po 15 minutach eksplodują gałki oczne.
Opublikowano 2 listopada 201113 l A co trzeba zrobić, aby te daty były oznaczone na kalendarzu? U mnie były od początku. Po prawo od celi są takimi kółkami markerem zaznaczone. One juz sa zaznaczone w kalendarzu obok celi Calendar Mana -_- No ja nie mam. Jest pusty ten kalendarz. Nie ma zaznaczonych dat, dlatego pytam. Patrzysz na zly kalendarz ...
Opublikowano 2 listopada 201113 l Ok kupiłem za 180zł łącznie z przesyłką pobraniową wersję limitowaną steelbook. Dobra cena? Gdzieś czytałem że w grze jest opcja 3D bez telewizora z taką funkcją wystarczy tylko mieć zwykłe papierowe okulary 3D. Czy widać chociaż jakiś efekt? Gdzie można dostać takie okularki? Pytałem w empiku i nie mają. Takie okularki możesz za darmo dostać biorąc katalog prezentów na stacji benzynowej BP
Opublikowano 2 listopada 201113 l matik - a co mamy myśleć skoro już kupiłeś i jest musztarda po obiedzie? Mamy cię pocieszyć, że świetna cena czy przydołować, że przepłaciłeś?
Opublikowano 2 listopada 201113 l No z tego co widziałem to na allegro nówka w folii zwykłej pudełkowej wersji kosztuje najtaniej ok. 177zł plus przesyłka także wydaje mi się że 180zł z przesyłką w wersji steelbook także nówka w folii to dobra cena.
Opublikowano 2 listopada 201113 l No z tego co widziałem to na allegro nówka w folii zwykłej pudełkowej wersji kosztuje najtaniej ok. 177zł plus przesyłka także wydaje mi się że 180zł z przesyłką w wersji steelbook także nówka w folii to dobra cena. nowy batman w foli z UK do PL 139zl z przesyłką( ze zniżką 10%) to jest dobra cena Edytowane 2 listopada 201113 l przez canuks
Opublikowano 2 listopada 201113 l Ta gra jest tak zajebista, że nie da się za nią przepłacić. ;] Dokładnie Choć ja z muve.pl steelboka mam za 115zł, w tym wysyłka kurierem EDIT: Ciekawe co za kretyn dał minusa za tego posta Edytowane 3 listopada 201113 l przez [InSaNe]
Opublikowano 2 listopada 201113 l Co do gry w 3d w tv, który nie ma 3d z papierowymi okularkami... bez komentarza, ale to chyba nie było jakiś większych oczekiwań.
Opublikowano 2 listopada 201113 l ' timestamp='1320268675' post='2501297'] Ta gra jest tak zajebista, że nie da się za nią przepłacić. ;] Dokładnie Choć ja z muve.pl steelboka mam za 115zł, w tym wysyłka kurierem Chyba na PC ;/ Na xboxa 210. http://muve.pl/xbox-360/akcja/batman-arkham-city-steelbook-x360-pl-dlc/1462
Opublikowano 2 listopada 201113 l Ale jest zniżka hehe -50% też za tyle wziąłem Gdzie widzisz tą zniżkę? Dla wszystkich jest? Ja nie widzę nigdzie jakiejkolwiek wzmianki na ten temat.