Opublikowano 13 grudnia 200915 l Gra zostala juz zapowiedziana: http://gamersite.pl/index.php/2009/12/13/batman-arkham-asylum-2/ Kotaku przeprowadził wywiad z Markiem Hamillem, który zapowiedział na Video Game Awards 2009 kontynuacje Batman: Arkham Asylum. Na podanej stronie, powinniśmy dowiedzieć się więcej niestety strona nie działa. Jeżeli pojawią się nowe informacje, na pewno ukażą się również u nas.
Opublikowano 13 grudnia 200915 l ...kurde, kto pisze newsy dla tej stronki..? Proponuję typa wywalić, bo nie potrafi sklecić krótkiego zdania bez walenia ortografów i interpunkcyjnych.
Opublikowano 13 grudnia 200915 l Pierwszy trailer: http://www.gametrailers.com/video/batman-arkham-spike-tv/59829 Klimat bije z niego świetny. Mam nadzieję, że gra będzie przynajmniej tak dobra jak pierwsza cześć.(która swoją droga była świetna)
Opublikowano 13 grudnia 200915 l Z tego co widzę w drugiej części również będziemy mieli doczynienia z Jokerem.Pierwsza częsć była rewelacyjna...wygląda na to że druga będzie równie dobra.
Opublikowano 13 grudnia 200915 l Największa niespodzianka VGA chyba nikt nie spodziewał się tak szybko zapowiedzi dwójki. No ale w sumie kto się spodziewał że, jedynka okaże się tak dobrą grą (jedną z lepszych tego roku imo). W sequelu prosiłbym o więcej walk z bossami. Tych zdecydowanie za mało było w pierwszej części.
Opublikowano 13 grudnia 200915 l Yes, yes, yeees! ;] Arkham Asylum to dla mnie największa niespodzianka roku, dwójka musi dać radę.
Opublikowano 13 grudnia 200915 l Już się nie mogę doczekać Sądząc po trailerze, znowu głównym baddasem będzie Joker. Cóż, oby była równie świetna jak jedynka. Edytowane 13 grudnia 200915 l przez Karol633
Opublikowano 13 grudnia 200915 l oby tylko rozgrywka przeniosła się w dość sporym procencie na ulice Gotham....
Opublikowano 13 grudnia 200915 l No widać wyraźnie, że impreza z Arkham przeniosła się na ulice. Dziwny tylko tytuł jest. Zamiast Batman 2: Cośtamcoś, jest Arkham Asylum 2. Bezsens.
Opublikowano 13 grudnia 200915 l No widać wyraźnie, że impreza z Arkham przeniosła się na ulice. Dziwny tylko tytuł jest. Zamiast Batman 2: Cośtamcoś, jest Arkham Asylum 2. Bezsens. zabieg marketingowy Arkham Asylum 2 sprzeda się na pewno lepiej niż jakby go mieli nazwać Batman-Gotham Battle itp
Opublikowano 13 grudnia 200915 l Szczerze mówiąc Batman Gotham City brzmi należycie. Widocznie twórcy chcą stworzyć konkretną marke Batmana, a nie "ogólnie" marke B-mana, marka ta nazywa się Arkham Asylum. Efff szczerze marzyłby mi się taki Batman właśnie z otwartym Gotham, łączący elementy sandboxa ze starą formułą Arkhamu, takie "wszystko w jednym". Ale cóż taki Batman jaki jest, również ma swój urok i nie narzekam - na pewno zaitneresuję się sequelem .
Opublikowano 13 grudnia 200915 l Zwiastun klimatyczny, ale tak naprawdę to będzie zapewne taki sam gameplay jak w AA z podrasowaną grafiką. Realia Gotham brzmią ciekawie, czyżby sandbox?
Opublikowano 13 grudnia 200915 l Jestem ciekaw jak pociągną motyw chemikaliów i dwóch zakończeń AA1 KillerCrock i Scarecrow wyciągają walizkę z chemikaliami Liczę na nowych przeciwników i nowe gadżety, może jakiś poziom z jaskinią Batmana oraz swobodny dostęp do pojazdów Batmobil, Batsamolot Sandbox w Gotham jest super pomysłem, lecz nie sądzę by stworzyli całe miasto, chociaż... Zobaczymy, oby RockSteady dobrze wykorzystali licencję.
Opublikowano 14 grudnia 200915 l Autor Zwiastun klimatyczny, ale tak naprawdę to będzie zapewne taki sam gameplay jak w AA z podrasowaną grafiką. Realia Gotham brzmią ciekawie, czyżby sandbox? nie zdziwilbym sie jak zrobia takie assasins creed, tylko z batmanem w gotham
Opublikowano 14 grudnia 200915 l Byłoby mega, gdyby dało się płynnie przechodzić między frontalną walką, a trybem predatora.
Opublikowano 14 grudnia 200915 l sa 3 zakoczenia co trzeba zrobić aby je zobaczyć , właśnie przeszedłem grę i zbieram wszystkie zagadki .
Opublikowano 14 grudnia 200915 l gdyby zrobili batman creed bylaby to napewno ciekawa gra no ale zobaczymy chyba masz po 1 "zakonczenie" na kazdy poziom trudnosci (fajnie ze sa bo "batman shall not kill")(z wyjatkiem filmow gdzie w pierwszym zrzucil czarnego z dzwonnicy a w returns przyczepil bombe do grubasa, bossow nie licze) ps. szkoda ze harley znowu jest w nurse outfit zamiast oryginalnego.... w jedynce jakos to pasowalo ale tutaj... Edytowane 14 grudnia 200915 l przez Gattz
Opublikowano 14 grudnia 200915 l Autor nowe informacje 4 nowe postacie, pingwin o,O http://gamersite.pl/index.php/2009/12/14/batman-arkham-asylum-2-nowe-informacje/