MaZZeo 14 239 Opublikowano 12 października 2010 Opublikowano 12 października 2010 no grafa mocarna, co prawda idziemy przez podobne otoczenia ale to demo. Na dodatek bez żadnych ząbków :o gameplay mi się podoba, jest chyba lepiej niż w jedynce. Cytuj
S!N 14 Opublikowano 13 października 2010 Opublikowano 13 października 2010 Mnie znów irytuje "przycinanie" Starkillera przy zadawaniu ciosów. Przy dwóch mieczach wygląda to jeszcze gorzej, choć po kilku zagraniach idzie się przyzwyczaić. Cytuj
MaZZeo 14 239 Opublikowano 13 października 2010 Opublikowano 13 października 2010 http://www.youtube.com/watch?v=V2z_3KMSjFI&feature=player_embedded http://www.youtube.com/watch?v=_tZsvbV9qKI&feature=player_embedded robią te reklamy, robią. Aż tak że musze w końcu sięgnąć po jedynkę, bo odkładałem kupno w czasie. Cytuj
Hela 1 962 Opublikowano 13 października 2010 Opublikowano 13 października 2010 Z wrażeń z dema i opinii dziennikarzy na Twoim miejscu całkowicie pominąłbym jedynkę i sięgnął od razu poprawiony sequel. Cytuj
Gooral 9 Opublikowano 13 października 2010 Opublikowano 13 października 2010 No dobre jest to demo. Ciekawe akcje, gra jest bardzo ulepszoną wersją jedynki. Całe szczęście, że im się to udało. Zobaczymy jakie lokacje, jaką fabułę zaprezentuje pełna wersja. Od tego i fajności gampley'u zależeć będzie czy gra przekroczy 85% średniej ocen. Cytuj
MaZZeo 14 239 Opublikowano 13 października 2010 Opublikowano 13 października 2010 Z wrażeń z dema i opinii dziennikarzy na Twoim miejscu całkowicie pominąłbym jedynkę i sięgnął od razu poprawiony sequel. chce poznać fabułę która ponoć jest wyjątkowo dobra. Cytuj
Keymaker 25 Opublikowano 14 października 2010 Opublikowano 14 października 2010 Gooral, bardzo ulepszona wersja jedynki ? Great news ! Pamiętam, że pierwsza część bardzo mi przypadła do gustu i mi niewiele rzeczy wadziło w tamtej grze. Poprawiając poprzedniczkę otrzymujemy potencjalny masterpiece :potter: Cytuj
Gość bigdaddy Opublikowano 14 października 2010 Opublikowano 14 października 2010 demo dobre jest, szału nie ma ale szykuje się solidna gra. Plastyczność grafiki przypomina mi gowIII. Tylko postać jak dla mnie biega trochę za wolno. 1 Cytuj
Zwyrodnialec 1 723 Opublikowano 14 października 2010 Opublikowano 14 października 2010 Jaką widzisz tam plastyczność grafiki, te puste przestrzenie i efekty błyskawic słabsze niż w pierwszym God of War? Modele postaci z poprzedniej generacji, kiepski system walki, moc trochę ratuje sprawę, ale to za mało. Oprawa to bieda, daleko za średnim Dante's Inferno. Cytuj
Gość Opublikowano 14 października 2010 Opublikowano 14 października 2010 (edytowane) Brzydsze niz DI, gorsze LOLZ. DI to slabiak straszny. Tu grafika jest swietna, mieszanie mieczami na przemian z moca daje troche mozliwosci kombinowania. Zreszta, to SW, can't beat that ;/ Edytowane 14 października 2010 przez Gość Cytuj
Zwyrodnialec 1 723 Opublikowano 14 października 2010 Opublikowano 14 października 2010 Aha, to ja w takim razie miałem jakieś zjebane demo. Nie obchodzi mnie, że to Star Wars, fanem uniwersum nie jestem i podchodzę do tej gry jak do każdej innej. I podtrzymuję to, co wyżej napisałem. Cytuj
Słupek 2 180 Opublikowano 14 października 2010 Opublikowano 14 października 2010 Brzydsze niz DI, gorsze LOLZ. DI to slabiak straszny. Tu grafika jest swietna, mieszanie mieczami na przemian z moca daje troche mozliwosci kombinowania. Zreszta, to SW, can;t beat that ;/ Może nie świetna ale przyzwoita no ale na pewno o wiele lepsza niż w DI. Poza tym system walki nie jest zły jest efektownie i dobrze + sama moc to esencja zabawy. Wszystko co w(pipi)ialo w jedynce tutaj poprawili, ponadto widać, że postawili na akcję. Lot w dół, ucieczka przy pomocy dashu no i ciskanie TiE Fighterami mniam ;]. Cytuj
Gość Opublikowano 14 października 2010 Opublikowano 14 października 2010 Grafika jest na 8 IMO. Cytuj
Zwyrodnialec 1 723 Opublikowano 14 października 2010 Opublikowano 14 października 2010 Ale chyba w skali do 15. :potter: Cytuj
Gość Opublikowano 14 października 2010 Opublikowano 14 października 2010 Wlasnie, ze nie. Jest plynnie, teksturki ok, mokre powierzchnie ladnie wygladaja, sporo sie dzieje. Cytuj
Słupek 2 180 Opublikowano 14 października 2010 Opublikowano 14 października 2010 Grafika jest na 8 IMO. Ja 7 ;] ale zacytuję Ciebie ;] oczywiście zgadzam się Zreszta, to SW, can't beat that ;/ Cytuj
MrSatan 20 Opublikowano 14 października 2010 Opublikowano 14 października 2010 Grafika na 7 z minusem, bardzo pusto, sterylnie (ja rozumiem, że stacja jakaś, ale trochę śmieci by się przydało do rzucania i rzeczy do niszczenia mocą) - brakuje mi niszczenia drzwi Mocą w demku... Starkiller chodzi nienaturalnie (może to przez klonowanie coś mu się z motoryką poprzestawiało?). Przestałem czekać na ten tytuł i w październikowym wyścigu nabędę tylko Fallouta NV. Cytuj
Zwyrodnialec 1 723 Opublikowano 14 października 2010 Opublikowano 14 października 2010 A modele postaci? Bardzo słabo w tym elemencie. Jeszcze te lokacje, pustawo w chuj. Najlepsze jest to, że czego by tu nie pisać, to i tak sprzeda się bardzo dobrze. Cytuj
Gość Opublikowano 14 października 2010 Opublikowano 14 października 2010 (edytowane) RLY? Edytowane 14 października 2010 przez Gość Cytuj
Słupek 2 180 Opublikowano 14 października 2010 Opublikowano 14 października 2010 Akurat z tymi pustymi lokacjami i dziwną animacją Galena zgadzam się (gorszą niż w jedynce). Choć z drugiej strony puste lokacje można zrzucić na Kamino które to właśnie jest takie sterylne i pustawe. Co do sprzedaży niech się sprzeda w końcu to SW a obecnie z grami SW jest bida na maksa (no wiadomo TOR nadchodzi ale to mmo) tyle, że przy jedynce był o wieleee większy hype. A dużo osób zawiodło się na jedynce to raz a dwa od zaje.bania hitów teraz wychodzi z o wiele wyższej półki. Cytuj
Gość bigdaddy Opublikowano 14 października 2010 Opublikowano 14 października 2010 Jaką widzisz tam plastyczność grafiki, te puste przestrzenie i efekty błyskawic słabsze niż w pierwszym God of War? Modele postaci z poprzedniej generacji, kiepski system walki, moc trochę ratuje sprawę, ale to za mało. Oprawa to bieda, daleko za średnim Dante's Inferno. wiem że dla ciebie gowIII to gra stulecia ale wyluzuj porty ;] plastyczność > brak ząbków, bardzo ładne postacie, charakterystyczny blur, oświetlenie. Levele w pierwszej połowie dema to bieda straszna, ładna gra będzie i nic więcej, w której kilka elementów grafiki przypomina gowIII. To tak jak widzieć dwie gry na UE3, jedna może wyglądać świetnie, druga dobrze. średni DI a SWTU2 to crap ? Cytuj
Zwyrodnialec 1 723 Opublikowano 14 października 2010 Opublikowano 14 października 2010 Gra stulecia. Wyżej stawiam pierwszą i drugą część. Już pisałem, może ja grałem w jakieś inne demo, ale dla mnie od tej gry bije budżetówką, nawet przez chwilę nie pomyślałem "łał, wygląda to fajnie, chcę zobaczyć taki patent w innych grach". Pusto, sterylnie, ze słabym systemem walki, kiepskie modele postaci, rażenie prądem to bieda i słabiej wygląda niż w 5 letnim God of War. Wygląda to jak gra z poprzedniej generacji. Cytuj
Gość Opublikowano 14 października 2010 Opublikowano 14 października 2010 Jpr, jaka budzetowka. Jestes niepowazny. Cytuj
Słupek 2 180 Opublikowano 14 października 2010 Opublikowano 14 października 2010 wiem że dla ciebie gowIII to gra stulecia ale wyluzuj porty ;] Taaaaaaa to samo w temacie Castlevanii jak ktoś napisze, że jest lepsza od GoW-a to ...... Zapamiętaj dla Zwyrola każda gra jest na starcie crapem szczególnie slasher bo nie jest GoWem "Wygląda to jak gra z poprzedniej generacji." heh to mieliśmy chyba inne konsole poprzedniej generacji. Cytuj
Gooral 9 Opublikowano 14 października 2010 Opublikowano 14 października 2010 (edytowane) Gra stulecia. Wyżej stawiam pierwszą i drugą część. Już pisałem, może ja grałem w jakieś inne demo, ale dla mnie od tej gry bije budżetówką, nawet przez chwilę nie pomyślałem "łał, wygląda to fajnie, chcę zobaczyć taki patent w innych grach". Pusto, sterylnie, ze słabym systemem walki, kiepskie modele postaci, rażenie prądem to bieda i słabiej wygląda niż w 5 letnim God of War. Wygląda to jak gra z poprzedniej generacji. Dawno nie grałeś w gry poprzedniej generacji kolego. Albo grałeś i jesteś ślepy nie widząc przepaści. FUII wygląda lepiej niz dobrze. Jakość tekstur jest zadowalająca, jakość modeli postaci również są dobre na powiedzmy 8/10. Poprzednia generacja w tej sklali to okolice 3-5. Gdzie 5 to GOW II. Edytowane 14 października 2010 przez Gooral Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi