Skocz do zawartości

Star Wars The Force Unleashed 2

Fenikz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przecież ta gra pod względem oprawy to 3 liga, to już Dante's Inferno wygląda lepiej. Combosy mieczem a'la Darth Maul też jakoś nie robią wrażenia, chaotyczne kręcenie młynów którego nie da się zatrzymać, tylko trzeba czekać do końca animacji.

Opublikowano (edytowane)

Oprawa nie jest dla mnie ważna ta może być. Zresztą ten gameplay jest w sd nagrywany kamerą :whistling:

Przynajmniej "pobawię się Euphorią" to znaczy dzięki niej.

A combosy mieczem ala Darth Maul tego nie kumam. Combosów używam dla skuteczności a nie dla widowiska jeżeli o to chodzi.

Edytowane przez SłupekPL
Opublikowano

w jedynkę grałem tylko po to żeby popatrzeć jak szturmowcy sobie latają :teehee: brakuje mi tych cięć mieczem że głowy sie turlają no brakuje mi tych latających kończyn może kiedyś się doczekam ale nie na pewno w dwójce ale chyba się skusze jak będzie można grać ps move.

• Minusik 1
Opublikowano (edytowane)

Może się doczekamy gdy zmieni się docelowy odbiorca. W Jedi Academy wpisywało się cheat na odpadające kończyny i gra była 2x lepsza.

Haha dokładnie no kurde coś takiego przydałoby się w TFU2.

http://www.youtube.com/watch?v=fYEjBXuwA2c 5 minutowy gameplay Z GC

Niestety to ten sam urywek co był pokazywany na E3.

Jak dla mnie dobrze, graficznie wcale nie jest tak źle. Podoba mi się ten sam początek z Tie Fighterami, nowa umiejętność znowu będzie zabawa.

No i jak zwykle dają radę wykończenia w QTE.

Edytowane przez SłupekPL
  • 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Niech mnie kule biją ... ale ekskluzywny materiał ja pier... . Liczyłem na jakiś gameplay a nie kolejną nic nie mówiącą wstawkę FMV a najlepsze, że za miesiąc premierą a jedyny gameplay to ta 10 minutowa ucieczka z Kamino z E3 i GC ;/.

Opublikowano

Ale chyba demko będzie, więc będzie okazja własnoręcznie obadać tytuł.

Tak ale mi nie o to chodzi ;p. Obadanie dema to jedna sprawa choć wiem jak mechanika wygląda plus mniej więcej ewentualne usprawnienia.

Do tego nie muszą mnie zachęcać ale mi chodzi o pokazanie w miarę bez spoilerów jakiś nowych fragmentów, nowych lokacji. Kurde chętnie bym zobaczył Dabogah czy w ogóle jakiś nowy gameplay.

A cut-scenki które nam serwują choć kapitalne to wolę oglądać podczas grania bo i tak chu.ja można z nich wywnioskować (no poza paroma pierdołami).

A demko które dostaniemy to właśnie znowuuu Kamino ;].

Opublikowano (edytowane)

http://www.gametrailers.com/episode/gametrailers-tv/104?ep=104

tu macie cały odcinek GTTV poświęcony w całości SW:TFU 2, w którym są ukazane nowe miejscówki i dużo gameplayu

O cholera ale zamuleniec ze mnie ;p jeszcze cały dzień widziałem to na GT ale myślałem, że to ta wcześniej wklejona cut scenka ;p.

A to jest dokładnie to o co prosiłem , całkowicie nowy materiał ;].

Wielkie dzięki Czak.

Bardzo ale to bardzo podoba mi się to co zobaczyłem. Kamino (w końcu w HD) wygląda świetnie ale najbardziej rozwaliła mnie walka z tym nowym Rancornem (on ma jakąś inną nazwę). Widać progres graficzny względem jedynki ale co ważne widać, że w dwójce postawili na akcję choćby ten lot z samego początku czy właśnie walka z nowym Rancornem.

Do tego QTE jak zwykle wyglądają świetnie teraz nawet lepiej bo kamera bardziej wariuje, pokazuje akcję z bliska.

Pewnie nie ale gra chodzi mega płynnie (czego nie można powiedzieć o jedynce) czasami miałem wrażenie, że to 60 klatek. Jedyne co mnie odrzuca póki co to fabula...

PS. Dabogah nie pokazali :[.

Edytowane przez SłupekPL
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

z jakiej platformy jest ten gameplay z GTTV? niesamowicie miejscami wygląda ta gra, a fragmenty z walki z tym gigantycznym bossem to już wogóle kosmos. Aż szkoda,że tyle jest prerenderowanych przerywników jak to zawsze w zwyczaju ma LucasArts zamiast wszystko na enginie generować.