Skocz do zawartości

Star Wars The Force Unleashed 2

Featured Replies

Opublikowano

Bardzo krótka a mimo to i tak sprawiła że się dłużyła. :pawel: ostry downgorad po jedynce a szkoda bo miało to potencjał zostać dobrą serią 

• 4 miesiące temu...
  • Odpowiedzi 301
  • Wyświetleń 29,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• http://www.gwiezdne-wojny.pl/news.php?12673,the-force-unleashed-ii-nasza-ocena-projektu.html recenzje i opinie Bastionu   Jadą jak po szmacie, syf i malaria. Cholera kto by się spodziewał takiego k

• taki kicz to tylko w star warsach

• froncz piotrewski
    froncz piotrewski

Mnie się np. bardzo podobało pierwsze FU(jeśli chodzi o fabułę) i uważam, że tak historia Starkillera powinna się zakończyć. Solidny, spójny interquel między jedną trylogią a drugą, kilka fajnych post

Opublikowano

Pisałem wcześniej może trochę emocjonalnie, że gówno ale gra jest "ok". Powiedzmy takie słabe 6/10. Sequel odklepany na siłę bez duszy. Gdyby nie ten jeden zjebany boss było by znośnie. Powoli nastawiam się psychicznie do wbicia calaka bo mam w jedynce ale jak pomyślę o robieniu tego niedojebanego Goroga na najtrudniejszym poziomie to mi się odechciewa wszystkiego.

Ogólnie nie polecam ale jak ktoś jest zatwardziałym fanem SW to i tak pewnie będzie się lepiej bawił niż przy oglądaniu ostatnich seriali na disney+