_One_ 36 Opublikowano 25 października 2010 Opublikowano 25 października 2010 Tak sie napaliłem a tu taki ch*j no nic, nie ma już odwrotu, za tydzień się przekonam na własne oczy czy rzeczywście jest aż tak bardzo źle, ale chyba troche przesadzają z tym czasem gry, 3 - 5 godzin? wtf Cytuj
Martinezzz 1 Opublikowano 25 października 2010 Opublikowano 25 października 2010 4 poziomy to jest jakaś kpina. Takie coś to powinnobyc sprzedawane w formie dlc za 40 zł, a nie jako pełnoprawna gra za +200 . Cytuj
konrado0905 7 Opublikowano 25 października 2010 Opublikowano 25 października 2010 Zapewne będą wypuszczać DLC z dodatkowymi misjami czy cuś... Cytuj
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 25 października 2010 Opublikowano 25 października 2010 Oficjalnie oświadczam, że za to co odj.ebali twórcy gry, powinni chapnąć wielkiego żylastego ku.tacha. 4 godziny? Nigga please. Ze szczytu listy oczekiwanych gier TFU2 spada na sam dół. Cytuj
Słupek 2 143 Opublikowano 25 października 2010 Opublikowano 25 października 2010 (edytowane) A weźcie sobie pomyślcie co mają powiedzieć osoby które nie mają neta i takich informacji. Dajmy na to taki "Kowalski" raczej nie bierze gier na premierę (fundusze itd.) ale w wypadku TFU2 chce zaszaleć bo jest fanem SW, podobała mu się jedynka itd. I bierze TFU2 na premierę....................... po czym grę kończy po 4 godzinach i zwiedza całe 4 plansze..... Ja pier.... serio nie mogę tego pojąć. Dobra powiedzmy, że rozumiem (choć nie rozumiem), że taka kampania w fps-ie (CoD, MoH) trwa 4-6 godzin bo gry te posiadają multi i to na nie są nastawione. Plus dodatkowe oferują jakieś misje w co-opie itd. itp. OK niech będzie. Ale gry w 2010 roku które oferuje tylko i wyłącznie singla powinny być: długie, intensywne, konkretne, z bonusami, powinny zachęcać do kilkukrotnego przejścia (vide Castlevania). Powinny oferować wszystko od A do Z tak żeby nadrobić brak multi, tak żeby wydłużyć jak najdłużej czas grania, przy grach singlowych powinna być wielka kartka z hasłem " NIE MAMY MULTI ALE MAMY KUREVSKO DŁUGIEGO, WCIĄGAJĄCEGO SINGLA - KUP MNIE, PIER.DOL MULTI". Tymczasem jest zgoła odmiennie, no (pipi)a niech mi ktoś wytłumaczy na chłopski rozum. Czym LA się sugerowała robiąc 4 godzinnego singla z 4 planszami (dwie już znamy WOW), co oni robili przez te półtora roku czy tam 2 lata... Nie jestem w stanie tego pojąć...................... Choć nie, wiem co robili; grę zrobili w miesiąc a przez 2 lata wypuszczali te zaje.biste renderowane trailery. Mogę się założyć, że stworzenie ich zajęło więcej czasu niż stworzenie gry... Ja też łykam dopiero kiedyś tam jak będzie po 5 dych. PS. Życzę chu.jowej sprzedaży. Edytowane 25 października 2010 przez SłupekPL Cytuj
Renton 1 Opublikowano 25 października 2010 Opublikowano 25 października 2010 A weźcie sobie pomyślcie co mają powiedzieć osoby które nie mają neta i takich informacji. Dajmy na to taki "Kowalski" raczej nie bierze gier na premierę (fundusze itd.) ale w wypadku TFU2 chce zaszaleć bo jest fanem SW, podobała mu się jedynka itd. I bierze TFU2 na premierę....................... po czym grę kończy po 4 godzinach i zwiedza całe 4 plansze..... Ja bym temu Kowalskiemu powiedział - dobrze ci tak zaślepiony maniaku Bądźmy poważni, nie składa się pre-orderów na takie gry... Cytuj
Whisker 1 450 Opublikowano 25 października 2010 Opublikowano 25 października 2010 (edytowane) O LoL, poważnie zastanowię się nad zakupem w premierę ;/ liczyłem po demie na dopieszczoną jedynke ale czas gry mnie zabił ;/ ehh chyba bedzie musiał Starkiller poczekać. Edytowane 25 października 2010 przez WESKER-DL Cytuj
sprite 1 787 Opublikowano 26 października 2010 Opublikowano 26 października 2010 Review Joystiq'a: Not the sequel you're looking for. http://www.joystiq.com/2010/10/26/star-wars-the-force-unleashed-2-review/ Cytuj
Kris Blake 40 Opublikowano 26 października 2010 Opublikowano 26 października 2010 (edytowane) (...) http://www.joystiq.com/2010/10/26/star-wars-the-force-unleashed-2-review/ W tej recenzji wyżej piszą, że jest 9 leveli. Czyżby osoby piszące, że gra trwa koło 4h grali w jakąś niedorobioną betkę? Edytowane 26 października 2010 przez Kris Blake Cytuj
Daffy 10 568 Opublikowano 26 października 2010 Opublikowano 26 października 2010 może w sklepie torrent sprzedawali tylko takie Cytuj
Słupek 2 143 Opublikowano 26 października 2010 Opublikowano 26 października 2010 (edytowane) (...) http://www.joystiq.com/2010/10/26/star-wars-the-force-unleashed-2-review/ W tej recenzji wyżej piszą, że jest 9 leveli. Czyżby osoby piszące, że gra trwa koło 4h grali w jakąś niedorobioną betkę? "Playing on normal, the game is easily under eight hours. There are only nine levels (eight, if don't count one glorified walk that takes two minutes) spanning two worlds and a starship." Hmmm... Btw rozwaliło/zniszczyło mnie to: "If Darth Vader had one of the highest concentrations of midichlorians ever seen, Starkiller IS a midichlorian." Haha Edytowane 26 października 2010 przez SłupekPL Cytuj
QTF 8 Opublikowano 26 października 2010 Opublikowano 26 października 2010 http://www.gametrailers.com/video/review-star-wars/706692 recka GT!!! Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 26 października 2010 Opublikowano 26 października 2010 http://www.gametrailers.com/video/review-star-wars/706692 recka GT!!! O panie, ale dosrali, 6.3 rly? Chyba aż za mocno skrytykowali, a przecież nawet nie wspomnieli że singiel jest jakiś krótki. Cytuj
Gość bigdaddy Opublikowano 26 października 2010 Opublikowano 26 października 2010 jak gra podobno trwa 3.5-4h jak piszą na ''przedpremierowych'' forach to ocena powinna być jeszcze niższa. Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 26 października 2010 Opublikowano 26 października 2010 na joystiqu pisze o 8 godzinach. Cytuj
QTF 8 Opublikowano 26 października 2010 Opublikowano 26 października 2010 jak gra podobno trwa 3.5-4h jak piszą na ''przedpremierowych'' forach to ocena powinna być jeszcze niższa. to jest zwykłe (pipi)enie. ok 7-8h trwa gra. jada po fabule i po tym ze przeciwnicy sa dłupi i tacy sami przez caly czas i ze QYE zawsze wygladaja tak samo. To wszystkie minusy... az tak duzo? mi sie wydaje ze wcale nie, pierwsza czesc dostala podobne oceny a mi sie za(pipi)iscie podobała. Biore na premiere limitke z racji ego ze jestem ogromnym fanem SW. Cytuj
Gość bigdaddy Opublikowano 26 października 2010 Opublikowano 26 października 2010 na joystiqu pisze o 8 godzinach. czytałem kilkanaście opinii i wszyscy potwierdzają że przejście to ok 4h i to na normalu qtf - akurat do fabuły i przeciwników raczej nic nie mają ale do szokującego czasu gry Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 27 października 2010 Opublikowano 27 października 2010 na GOLu też ostry pojazd - 55% wychodzi na to że dostaliśmy gierkę na 3-4h z powtarzajacymi się korytarzami i nudną walką... no tego się nie spodziewałem kompletnie. :confused: Cytuj
PRQc 705 Opublikowano 28 października 2010 Opublikowano 28 października 2010 recenzja SW:TFU2 w PS3 Site lipa :confused: Cytuj
sakiu 83 Opublikowano 28 października 2010 Opublikowano 28 października 2010 Nic dziwnego, że porzucili plany wydania części 3 =x Nie wiem jak można zwalić grę w świecie SW; wystarczy przecież wziąść na warsztat np ostatnie Jedi Academy i zrobić coś podobnego, ale w oprawie z 2010 roku. Hit murowany lol =x 1 Cytuj
Gość kufir Opublikowano 28 października 2010 Opublikowano 28 października 2010 4 godziny gry ? heheheh to chyba w część 1 dłużej grałem Dziękuje na pewno się nie skuszę. Cytuj
Mastachi 75 Opublikowano 28 października 2010 Opublikowano 28 października 2010 Ciesz sie, ze nie mialem akurat kasy zeby limitke w preorderze kupic No ale tak czy siak trzeba bedzie w koncu zagrac Cytuj
Tomek P. 61 Opublikowano 28 października 2010 Opublikowano 28 października 2010 Ja też im podziękuję. Poczekam aż stanieje. Pierwsza część mi się podobała ale tak krótki czas gry w dwójce mnie nie satysfakcjonuje. Cytuj
QTF 8 Opublikowano 28 października 2010 Opublikowano 28 października 2010 Ciesz sie, ze nie mialem akurat kasy zeby limitke w preorderze kupic No ale tak czy siak trzeba bedzie w koncu zagrac wiem ze nie jest to temat od tego ale skoro juz wspomniales o limitce. Patrze patrze, szukam i nigdzie nie moge znalezc limitki(w warszawie) a wydawaloby sie ze to nie powinien byc problem. Cytuj
Paliodor 1 767 Opublikowano 29 października 2010 Opublikowano 29 października 2010 Nic dziwnego, że porzucili plany wydania części 3 =x Nie wiem jak można zwalić grę w świecie SW; wystarczy przecież wziąść na warsztat np ostatnie Jedi Academy i zrobić coś podobnego, ale w oprawie z 2010 roku. Hit murowany lol =x O tak, mogliby zrobić nową część Jedi Academy tyle tylko, że z lepszą fabułą bo ta w Academy była taka sobie. No ale z tego co widzę to LA skupia się już od jakiegoś czasu na tworzeniu przeciętniaków pokroju Force Unleashed czy też Republic Commando więc wątpię by nagle zachciało im się tworzyć coś lepszego. SW to marka która za samą nazwę sprzedaje produkty więc wysilać się nie muszą. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi