Opublikowano 13 grudnia 200915 l http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=382099 Nawet nie chce sie komentowac, komentarze mowia swoje. EDIT; Uf, niedoczytalem, okazalo sie, ze to bedzie cos w stylu AC/DC, a nie oddzielna gra. Dawac RB3! Edytowane 13 grudnia 200915 l przez s1ntex
Opublikowano 13 grudnia 200915 l Fail. To JEST oddzielna gra. Tak jak Guitar Hero: Metallica czy The Beatles: Rock Band. Hamburgery się ucieszą.
Opublikowano 13 grudnia 200915 l Fail. To JEST oddzielna gra. Tak jak Guitar Hero: Metallica czy The Beatles: Rock Band. Hamburgery się ucieszą. Mimo, że nie gram już w gry muzyczne to się wypowiem co na ten temat myślę... <quadruple facepalm with both feet support> Przecież poza perką to większość utworów będzie na tier 1 i 2 w pozostałych elementach. No ale się sprzeda w USA, a to najważniejsze;p
Opublikowano 13 grudnia 200915 l Hamburgery się ucieszą. Moja kryształowa kula podpowiada mi: <Kubański spust>
Opublikowano 13 grudnia 200915 l - tylko tyle powiem, chociaż może to i dobrze, gra zarobi na za(pipi)iste RB3
Opublikowano 13 grudnia 200915 l Widzę, że tu sami trv i gimber metale. Fajne to będzie, myślę. O ile tylko będę mógł zagrać cały album American Idiot.
Opublikowano 13 grudnia 200915 l (pipi)jcie nienawidzę szczerze Green Day. Amerykańskie bezpłciowe pseudo-punkowe ścierwo dla trzynastolatek i Fistacha. Nie no ja pier.dole... Od Beatlesów do Green Day... Tę porażkę HMX wybaczam, mając nadzieję, że ogólnointernetowy bojkot tego megacrapu coś zdziała. NO JA>PIER,DOLE GRIN DEJ?!?! Przyznajcie, że Foo już by było lepsze. Te zielone pedały ze swoim jakże wiele mówiącym amerykańskim idiotą jako jedynym hitem- no ja pie.rdole zaraz zrobią Rock Band: Europe z piętnastoma wersjami "Final Countdown". Pomimo jakiejś tam popularności w US ten Grin Dej nie ma żadnej, ŻADNEJ innej zalety, musieli nieźle posmarować żeby im to wyprodukowali. KU.RWA tyle klasyków- mówili o RB: The Who, Rolling Stonesi są, Queen, Led Zeppelin, Nirvana, Stachursky, Iron Maiden!!!111 NIE- ZAJE.BMY GRIN DEJ!!!11 żal.pl Edytowane 13 grudnia 200915 l przez qb3k
Opublikowano 13 grudnia 200915 l A ja w pierwszym momencie jak spojrzałem to samoistnie zobaczyłem Guns n' Roses: Rock Band . Chyba bym sie posrał ze szczęscia, pozostaje marny FoF i hejtowanie ze grin geja. Edytowane 13 grudnia 200915 l przez maciucha
Opublikowano 13 grudnia 200915 l A ja w pierwszym momencie jak spojrzałem to samoistnie zobaczyłem Guns n' Roses: Rock Band . Chyba bym sie posrał ze szczęscia, pozostaje marny FoF i hejtowanie ze grin geja. No właśnie kolejny przykład, co mogliby dać zamiast tego Grin deja. SKĄD ONI TO WZIĘLI?
Opublikowano 13 grudnia 200915 l (pipi)jcie nienawidzę szczerze Green Day. Amerykańskie bezpłciowe pseudo-punkowe ścierwo dla trzynastolatek i Fistacha. Nie no ja pier.dole... Od Beatlesów do Green Day... Tę porażkę HMX wybaczam, mając nadzieję, że ogólnointernetowy bojkot tego megacrapu coś zdziała. NO JA>PIER,DOLE GRIN DEJ?!?! Przyznajcie, że Foo już by było lepsze. Te zielone pedały ze swoim jakże wiele mówiącym amerykańskim idiotą jako jedynym hitem- no ja pie.rdole zaraz zrobią Rock Band: Europe z piętnastoma wersjami "Final Countdown". Pomimo jakiejś tam popularności w US ten Grin Dej nie ma żadnej, ŻADNEJ innej zalety, musieli nieźle posmarować żeby im to wyprodukowali. KU.RWA tyle klasyków- mówili o RB: The Who, Rolling Stonesi są, Queen, Led Zeppelin, Nirvana, Stachursky, Iron Maiden!!!111 NIE- ZAJE.BMY GRIN DEJ!!!11 żal.pl Nikogo jak widac nie da sie zadowolic. Pisalem wielokrotnie - gra + dlc w postaci albumow po pobrania roznych wykonacow ale wtedy kto bedzie zarabaial kase na kolejnym Blog 27 Rock Bank
Opublikowano 13 grudnia 200915 l Człowieku jakbym miał nawet jeszcze przerobioną konsolę to bym tego nie ściągnął nawet! Tak mnie ta gra ryra! Ale wiecie co? Wielad pewnie skacze pod sufit, on chciał grę z Grin dej...
Opublikowano 13 grudnia 200915 l Jeśli będzie możliwy export kawałków, na pewno kupię. Zawsze to więcej DLC na dysku.
Opublikowano 13 grudnia 200915 l Jeśli będzie możliwy export kawałków, na pewno kupię. Zawsze to więcej DLC na dysku. RB DLC whore.
Opublikowano 13 grudnia 200915 l http://www.rockband.com/forums/showthread.php?p=3336049#post3336049 Expeort piosenek będzie możliwy dla Xbox'a 360 i PS3. Kupuje na pewno jak wyjdzie. Czyli co Jarken robimy razem calczka?
Opublikowano 13 grudnia 200915 l No ziomuś a jakże. Od tygodnia jestem 100% L3g1t !!!!!!1111!1111!!!1111!1!!1!1!
Opublikowano 13 grudnia 200915 l Jak wyjdzie to zrobimy jakąś ustaweczkę żeby wykoksić GS. Ja Wam mówię, to jest Harmonix. Mogliby nawet GH: Aqua Girl zrobić, a i tak byłoby w pytę i sprzedało by się z dwóch powodów: eksport piosenek i sam fakt tego, jak HMX dopracowuje swoje gry i implementuje do nich do nich swój silnik. Śmiem twierdzić, że GH: Metallica było ch.ujowe z racji użytego silnika WT, mechaniki rozgrywki i braku jakiegokolwiek wsparcia (eksport piosenek, DLC). edyta: Artist Likenesses, Defining Albums from the Band?s Career and Exportable Track List to be Featured in Green Day Music Game Experience <fap fap fap fap fap> Edytowane 13 grudnia 200915 l przez Keymaker
Opublikowano 14 grudnia 200915 l Śmiem twierdzić, że GH: Metallica było ch.ujowe z racji użytego silnika WT, mechaniki rozgrywki i braku jakiegokolwiek wsparcia (eksport piosenek, DLC). moze nie (pipi)owe (bo dobre kawalki byly), ale srednie a RB: M by roz.je.bal wszystko