Opublikowano 9 lipca 201212 l A ja tam pre order mam złożony. Grzecznie czekam na premierę, w sumie to doczekać się już nie mogę. Na początku średnio mi się widziały Dogsy ale bodajże po gameplayu z E3 zainteresowanie wzrosło. Nie podoba mi się tylko model jazdy, strasznie arcadowy - no ale grunt, żeby był wygodny. Za to cała reszta zapowiada się dobrze, sandbox pełną gębą.
Opublikowano 10 lipca 201212 l Fajnie się zapowiada. Razem z Darksiders 2 szykuje się jeden z gamingowo najlepszych sierpni od lat
Opublikowano 20 lipca 201212 l http://images.eurogamer.net/2012/articles//a/1/5/0/0/2/5/0/slepscores.jpg.jpg/EG11/resize/600x-1 No to trzeba składać preordera.
Opublikowano 20 lipca 201212 l Mnie ostatnio podgrzały newsy o współpracy z GSP http://www.youtube.com/watch?v=TOagb3-s9rU&feature=player_embedded + A i przy okazji, Muve oprócz koszulek dorzuca dlc <odlicza dni do premiery>
Opublikowano 20 lipca 201212 l oprócz koszulek i dlc również dają nakładki na L2/R2 do każdego zamówienia. Zastanawiałem sie nad pre orderem od tygodnia, po pierwszych notach od razu złożyłem preordera w muve, ale sierpien się szykuje
Opublikowano 21 lipca 201212 l No, też już składam preordera, im bliżej sierpnia tym bardziej się jaram
Opublikowano 22 lipca 201212 l Wlasnie go ogladam. Na razie rewelacja. Preorder? http://www.youtube.com/watch?v=vFpQctvHWjs&feature=player_embedded TOM WILKINSON?!?! Edytowane 22 lipca 201212 l przez Voytec
Opublikowano 22 lipca 201212 l Też widziałem ten gameplay i o ile jak weźmiesz jakiś element gameplay osobno np. strzelanie to raczej trudno znaleźć coś powalającego, o tyle jako całokształt chciałbym w to zagrać.
Opublikowano 23 lipca 201212 l Też obejrzałem materiał z TVGry i jestem pod wrażeniem. Miasto, klimacik, stacje radiowe i cała reszta na plus. Chciałbym w to zagrać jak tylko wyjdzie, niestety równocześnie wychodzi Darksiders II i jest problem co wybrać. Nie lubię tego.
Opublikowano 23 lipca 201212 l Fajny filmik pokazujący mapkę, tereny w SD Środowisko wydaje się być dosyć zróżnicowane i "ciekawe" tylko mapka trochę mała
Opublikowano 23 lipca 201212 l http://www.ps3site.pl/spiacy-pies-wieczorowa-pora/118968#more-118968%C2%A0%C2%A0tu E: W galerii jest screen (6) z fajnym sposobem wykończenia przeciwnika (nie pokazywany w żadnym z filmików) Edytowane 23 lipca 201212 l przez PRQc
Opublikowano 23 lipca 201212 l Na tvgry kolejny materiał. Słupek, sami twórcy wspominali, ze nie zależy im na dużym świecie, ale na różnorodności. Jak widać nie tylko system walki skopiował z Batmana. Edytowane 23 lipca 201212 l przez YETI
Opublikowano 23 lipca 201212 l Wiesz co, nie powiedzialbym, ze skopiowali, bo nie jest taki sam. Batman tez w tym segmencie nie byl oryginalny, bo inspirowali sie AC, tyle ze zrobili to o klase lepiej niz Ubisoft.
Opublikowano 23 lipca 201212 l Jest niemal taki sam, tu dochodzi jeszcze wykorzystanie różnych przedmiotów. Najważniejsze, ze wygląda to bardzo fajnie.
Opublikowano 23 lipca 201212 l W Sleeping Dogs nie ma takiego „flow”, jak w Batmanie, postać też nie „pływa” od przeciwnika do przeciwnika. System oparty na kontrowaniu ciosów oczywiście jest zaczerpnięty z gry Rocksteady, ale United Fronts dorzuciło od siebie chwytanie i kontekstowe, widowiskowe egzekucje.
Opublikowano 23 lipca 201212 l Zaobserwowana na filmikach brutalność aż mnie odrzuca, ale pewnie jak wezmę pada w swoje łapy to z ogromnym bananem na ryju będę wpychać głowy przeciwników do mielarki mięsa. Dziwne
Opublikowano 23 lipca 201212 l Ja mam tylko nadzieję, ze misję poboczne nie będę nudne. Poza tym wszystko zapowiada się bardzo fajnie.
Opublikowano 23 lipca 201212 l Mam nadzieje, że się dobrze sprzeda i Activision będzie sobie pluło w brodę za nie danie szansy tej grze.
Opublikowano 23 lipca 201212 l No fajnie wygląda to na tym materiale z TVgry, na bank na początku nie będę mógł się przyzwyczaić do tego lewostronnego ruchu