Skocz do zawartości

Sleeping Dogs (True Crime)

Featured Replies

• Odpowiedzi 577
  • Wyświetleń 77,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Przeszedłem połowę gry na xboxie(tak, jestem złodziejem, darujmy to sobie plis), więc podzielę się wrażeniami.   Gra ma 30 misji fabularnych, z czego zrobiłem już 15, zajęło mi to 7 godzin + robiłem

• Co wy wszyscy z PISu albo z PO jestście, gierka zaje__oza, GTA nigdy mnie nie wciągnęło bo jakieś takie sztuczne jest ale SDogs przez kungfu i maxapejna i klimat produkcji klasy B zamiata towarzystwo.

• E tam, dla mnie ta gra to była ta sama półka co saints row od pierwszych gameplayów, więc ja dostałem dokładnie to czego oczekiwałem. Klona GTA na "ósemke". Lepsza niż saints row, któremu dałbym 7. N

Opublikowano

A ja tam pre order mam złożony.

Grzecznie czekam na premierę, w sumie to doczekać się już nie mogę. Na początku średnio mi się widziały Dogsy ale bodajże po gameplayu z E3 zainteresowanie wzrosło.

Nie podoba mi się tylko model jazdy, strasznie arcadowy - no ale grunt, żeby był wygodny. Za to cała reszta zapowiada się dobrze, sandbox pełną gębą.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

oprócz koszulek i dlc również dają nakładki na L2/R2 do każdego zamówienia. Zastanawiałem sie nad pre orderem od tygodnia, po pierwszych notach od razu złożyłem preordera w muve, ale sierpien się szykuje :D

Opublikowano

No, też już składam preordera, im bliżej sierpnia tym bardziej się jaram :D

Opublikowano

Też widziałem ten gameplay i o ile jak weźmiesz jakiś element gameplay osobno np. strzelanie to raczej trudno znaleźć coś powalającego, o tyle jako całokształt chciałbym w to zagrać.

Opublikowano

Też obejrzałem materiał z TVGry i jestem pod wrażeniem. Miasto, klimacik, stacje radiowe i cała reszta na plus. Chciałbym w to zagrać jak tylko wyjdzie, niestety równocześnie wychodzi Darksiders II i jest problem co wybrać. Nie lubię tego.

Opublikowano

Fajny filmik pokazujący mapkę, tereny w SD

Środowisko wydaje się być dosyć zróżnicowane i "ciekawe" tylko mapka trochę mała

wthwL.png

a8udcz.gif

Opublikowano

Na tvgry kolejny materiał.

Słupek, sami twórcy wspominali, ze nie zależy im na dużym świecie, ale na różnorodności. Jak widać nie tylko system walki skopiował z Batmana.

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Wiesz co, nie powiedzialbym, ze skopiowali, bo nie jest taki sam. Batman tez w tym segmencie nie byl oryginalny, bo inspirowali sie AC, tyle ze zrobili to o klase lepiej niz Ubisoft.

Opublikowano

Jest niemal taki sam, tu dochodzi jeszcze wykorzystanie różnych przedmiotów. Najważniejsze, ze wygląda to bardzo fajnie.

Opublikowano

W Sleeping Dogs nie ma takiego „flow”, jak w Batmanie, postać też nie „pływa” od przeciwnika do przeciwnika. System oparty na kontrowaniu ciosów oczywiście jest zaczerpnięty z gry Rocksteady, ale United Fronts dorzuciło od siebie chwytanie i kontekstowe, widowiskowe egzekucje.

Opublikowano

Zaobserwowana na filmikach brutalność aż mnie odrzuca, ale pewnie jak wezmę pada w swoje łapy to z ogromnym bananem na ryju będę wpychać głowy przeciwników do mielarki mięsa.

Dziwne ;)

Opublikowano

Ja mam tylko nadzieję, ze misję poboczne nie będę nudne. Poza tym wszystko zapowiada się bardzo fajnie.

Opublikowano

Mam nadzieje, że się dobrze sprzeda i Activision będzie sobie pluło w brodę za nie danie szansy tej grze.

Opublikowano

No fajnie wygląda to na tym materiale z TVgry, na bank na początku nie będę mógł się przyzwyczaić do tego lewostronnego ruchu :)