Elninio 141 Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Ja ograłem domo i kupiłem wersję PS3 dzisiaj. Trochę żałuje bo po 2h grania jeśli chodzi o stronę techniczną jest cit lepiej zoptymalizowana niż GTA 4, ale animacje strasznie przycinają . Gra jest super, klima, muzyka, fun z rozgrywki. Ogólnie grę polecam, chodź sam nie wiem czy nie powrócę do wersji PC i jej nie zakupie po ograniu wersji ze steama. Cytuj Odnośnik do komentarza
BoryzPL 254 Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2012 (edytowane) Pytanie do osob ktore walcza/walczyly z platyna: czy max poziom triady odblokowuje jakies ciuchy? generalnie wzialem sie zbieranie wszystkiego i po objechaniu wszystkich sklepow oraz zebraniu wszystkich skrytek wciaz brakuje mi 9 ciuchow... E: jednak nie Edytowane 24 Sierpnia 2012 przez BoryzPL Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2012 (edytowane) Obczaiłem walkę i klimat w demku i poszedłem kupić pełną wersję. EDIT: Po 3 nabitych godzinach nie żałuję zdecydowanie Edytowane 24 Sierpnia 2012 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza
bartiz 1 586 Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2012 na czym najszybciej nabijac kase ? brakuje mi sporo do wszystkich fur/ubrań Cytuj Odnośnik do komentarza
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Super, gra mi się zepsuła Po misji "Szybkie dziewczyny" Wei dostaje nowe mieszkanie. Problem jest taki, że nic nie mogę zrobić bo cały czas jest pokazany widok na ten budynek. Mapę mogę włączyć, wejść do menu i to wszystko. Powtórzenie misji nic nie daje Ze 4 godziny gry poszły na marne, (pipi)a Cytuj Odnośnik do komentarza
Igor67 138 Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2012 A kasowałeś dane gry i instalowałeś ponownie? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Działa. Że też o tym nie pomyślałem. Mogę wracać dalej siać terror w imię dobra Cytuj Odnośnik do komentarza
BoryzPL 254 Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2012 (edytowane) @bartiz duzo kasy dostajesz za kradziez aut na zlecenie, tez mialem moment ze mialem problem z kasa, wiec zaczalem inne rzeczy robic i za niektore fury nawet 300k sie dostaje Bardziej mam klopot z medalem zlotym za hazard 1 000 000. Jest jakis pewny sposob czy musze caly czas liczyc na farta w walkach kogutow? Edytowane 25 Sierpnia 2012 przez BoryzPL Cytuj Odnośnik do komentarza
aux 3 784 Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Tak, kasę łatwo się robi na dostarczaniu sportowych furek. Tylko trzeba bardzo uważać, ja tuż przed dziuplą rozbiłem autko i wartość z trzystu spadła na sto Co do hazardu - można też ciupać w madziąga (czy jak to się tam nazywa). Ja jednak wybrałem nabijanie kasy na kogutach. W Kennedy Town są duże stawki. Trzeba pamiętać o sejwie przed każdym obstawianiem. Po pierwsze można przegrać co oczywiste, po drugie gra lubi się wieszać właśnie na walkach kogutów. Cytuj Odnośnik do komentarza
BoryzPL 254 Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Tak sejwy to podstawa, ale lipa jest taka za po loudzie znow trzeba zasuwac na miejscowe, dlatego tez ciekawy bylem czy jest jakis patent, np trener albo rasa koguta:D Cytuj Odnośnik do komentarza
aux 3 784 Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Czytałem na innym forum o patencie ze stawianiem na słabszego kurczaka Ponoć ma dużo większe szanse na wygraną. Cytuj Odnośnik do komentarza
BoryzPL 254 Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Tak, wlasnie ten patent o dziwo zadzialal Tzn musialem w sumie stoczyc 14 walk po 100k i udalo sie wyjsc na zloto. Jesli chodzi zas o grind policjanta-regenada to chyba bardzo fajne miejsce to misja Pogrzebany zywcem - w momencie kiedy juz plyniemy lodka mamy nieograniczone ammo dopoki nie zostana zdjeci wszyscy z 18k, wiec mozna w tym czasie kosic policje na lodkach, zloto mi wpadlo doslownie w 8 min Cytuj Odnośnik do komentarza
bartiz 1 586 Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2012 ehh mam 99,33% ukończenia gry i mi brakuje jednego wydarzenia szukam wszystkich wg tej mapki http://i45.tinypic.com/fxhr9.jpg i wydaje mi sie ze wszystko mam ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza
BoryzPL 254 Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2012 A jezdzisz o odpowiedniej porze dnia? Ponoc najwieksze prawdopobienstow nie przegapienia ma miejsce gdy jest dobra pogoda i widno. Cytuj Odnośnik do komentarza
mersi 804 Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2012 (edytowane) gra posiada polskie napisy? tak, ma sry xd Edytowane 26 Sierpnia 2012 przez mersi Cytuj Odnośnik do komentarza
jiloo 4 Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2012 WIem, że porównania są często bez sensu, ale próbuję się jakoś odnieść więc podpytam. Nie jestem zupełnie fanem serii GTA. Próbowałem grać w trójkę i czwórkę, i żadna nie potrafiła mnie wciągnąć. Za to na maxa wciągnął mnie Saints Row 2 i seria Yakuza. Patrząc na filmy to gra jest taką wypadową GTA/Yakuza. Nie ukrywam, że właśnie azjatyckie klimaty w grze mnie kuszą - boję się jednak że za bardzo przypomina Grand Theft. Co sądzicie? Przyda mi się opinia innych ludzi. Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 464 Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Tez nie lubie GTA (poza VC) i SD mi bardzo podpasowalo Chodzac po ciasnych uliczkach HK wyobrazam sobie, ze to Shenmue ;< 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Szprota Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2012 A jak warstwa fabularna? Daje rade? Cytuj Odnośnik do komentarza
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2012 (edytowane) ehh mam 99,33% ukończenia gry i mi brakuje jednego wydarzenia :confused: szukam wszystkich wg tej mapki http://i45.tinypic.com/fxhr9.jpg i wydaje mi sie ze wszystko mam ;/ Jeśli dalej nie znalazłeś to może obejrzyj ten filmik i spróbuj sobie przypomnieć, którego nie zrobiłeś: http://www.youtube.com/watch?v=XL0ZgWbJs_M&feature=player_embedded Mi to pomogło. PS. Nie wiem skąd miałeś problemy z pieniędzmi na fury i ciuchy, bo mi zostało 3 mln jak już wszystko kupiłem A w hazardzie nabiłem tylko ten wymagany milion do złota. Edytowane 27 Sierpnia 2012 przez SzczurekPB Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Ja(pipi)e, jeśli nie chcecie spojlerować sobie gier nie wchodźcie an YT podczas grania :| Wchodzę w jeden z linków odnośnie SD i pierwszy komentarz z największą ilością "lajków" mówi (UWAGA SPOJLER) R.I.P. Winston No comments. Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2012 To można wywnioskować już nawet z gameplayów przed premierowych. Po nazwie misji. W każdym razie sam fakt tego, nie jest tak ważny jak sposób w jaki to się stało Nie martw się i graj. Cytuj Odnośnik do komentarza
Lipa 508 Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Jiloo - Bierz śmiało ! Sam bałem się, ale przeszedłem w jeden weekend. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2012 (edytowane) To można wywnioskować już nawet z gameplayów przed premierowych. Po nazwie misji. W każdym razie sam fakt tego, nie jest tak ważny jak sposób w jaki to się stało Nie martw się i graj. Ajj, wiesz, niektórzy jak np ja, nie oglądają gameplayów, pierwszych 10 minut, reklamówek itd Edytowane 27 Sierpnia 2012 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza
bartiz 1 586 Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Calak zrobiony. Z tych "wydarzeń" co mi brakowało to chodziło o jeden, który pojawiał się tylko w dzień. Ogólnie gierka bardzo dobra, spoko gameplay, ciekawa fabuła. Z minusów to napewno model jazdy ale idzie się przyzwyczaić 8/10 a tak btw to zaraz po SD odpalilem Saints Row 3 i non stop jezdziłem lewym pasem i z drugiej strony do auta wsiadałem xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Po 15h dopiero wskoczyło mi trofeum za 50% całości gry, nieźle. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi