Opublikowano 24 lutego 201312 l W drodze do platyny brakuję mi jeszcze - Pure Gold[/size] Achieve 30 Gold Stat Awards. - Solid Silver Achieve 30 Silver Stat Awards. W czym dokładnie Ci brakuje srebra i złota? - Event Planner Complete all of the open world Events. Zrobiłeś wszystkie dostawy Trana? Znalazłeś ludzi w bagażnikach? Wyprowadziłeś pijaków ze sklepów? - Whatever's Handy Use 10 different melee weapons to defeat enemies. Tip: wykorzystaj przechodniów Aktówka, reklamówka, parasol też się liczą jako "bronie" I jeszcze dwa ukryte, niestety wbijanie 10 poziomu triady idzie jak krew z nosa, jakoś powoli te punkty lecąBalans pomiędzy punktami Triady i Policji to jedna z bolączek SD. O ile Policję nabija się bardzo łatwo dzięki nalotom policyjnym, tak Triada tylko w misjach. Poprawili to w DLC (Triad Enforcer Pack albo Martial Arts Pack, można się szarpnąć za kilka zeta), są dodane misje typowo do boostowania punktów Triady. Edytowane 24 lutego 201312 l przez Rudiok
Opublikowano 24 lutego 201312 l Trana jeszcze robię, ale te następne jakoś mi się nie pokazują już na mapie. Co do zabijania różnymi przedmiotami to musi to być triada czy można zatłuc parasolką przechodnia ?
Opublikowano 24 lutego 201312 l Można tłuc przechodniów a te dodatkowe wydarzenia pojawiaja sie jako żółte punkty, ale tylko kiedy jesteś blisko, na mapie ich nie ma.
Opublikowano 24 lutego 201312 l Tylko Zielu pamietej,ze Random Events wiekszosc pojawia sie za dnia. Jak bedzie sie robic ciemno to nie ktore sie nie pojawia.
Opublikowano 24 lutego 201312 l Właśnie podobno trzeba wykonywać różne ciosy, jak i wykorzystywać otoczenie śmietniki itp
Opublikowano 24 lutego 201312 l Panowie jaka kombinacja ciuchow daje najwiecej bonusu do triad xp? Czerwona kamizelka i buciory ze sklepu bruno james koło budynku rządowego oraz jeansy achete ze sklepu obok Mong Memorial Overpass. Całość nazywa się Mountain Master Triad Set i daje 15%.
Opublikowano 24 lutego 201312 l Robisz łamanie kolana i dobijasz z "O" i masz 81 pkt triady na 1 gutku.
Opublikowano 24 lutego 201312 l Tylko Zielu pamietej,ze Random Events wiekszosc pojawia sie za dnia. Jak bedzie sie robic ciemno to nie ktore sie nie pojawia. Niestety robiłem za dnia i nawet z tym filmikiem który wrzucił Baniol i nic...
Opublikowano 24 lutego 201312 l Tylko Zielu pamietej,ze Random Events wiekszosc pojawia sie za dnia. Jak bedzie sie robic ciemno to nie ktore sie nie pojawia. Niestety robiłem za dnia i nawet z tym filmikiem który wrzucił Baniol i nic... Mi brakowalo jednego w central(zoltej 3 z postu Rudiok'a),co sie go nie naszukalem. Jednak najgorsze bedzie zdobycie 500tys w walkach kogotow. Edytowane 24 lutego 201312 l przez zaq123456
Opublikowano 24 lutego 201312 l Tylko Zielu pamietej,ze Random Events wiekszosc pojawia sie za dnia. Jak bedzie sie robic ciemno to nie ktore sie nie pojawia. Niestety robiłem za dnia i nawet z tym filmikiem który wrzucił Baniol i nic... Na YT są wszystkie,raz mi się tylko sekwencja zacięła i nie było widać typa.Na początku zdobądź wszystkie nefrytowe statuetki,naucz się łamań i wtedy będziesz miał więcej pkt. triady.
Opublikowano 24 lutego 201312 l Niestety robiłem za dnia i nawet z tym filmikiem który wrzucił Baniol i nic... Ale nie trafiasz na te wydarzenia czy Ci nie zalicza trofeum? Sprawdź w statach ile masz poszczególnych zdarzeń ukończonych: - Story Missions (30/30) - Cases (4/4) - Favors (36/36) - Events (28/28): Drug Busts (17/17) Shoplifters (4/4) - (Hidden) Hit and Run (3/3) - (Hidden) Junk in the Trunk (4/4) - (Hidden) - Jobs (30/30): Tran - Car Deliveries (20/20) Roland - Debt Collections (6/6) Martial Arts Clubs (4/4) - Races (17/17) I mapka: http://i45.tinypic.com/fxhr9.jpg na żółto, pomarańczowo i czerwono są zaznaczone te ukryte zdarzenia. + Dodał MODERATOR Idzcie z tymi trofeowymi postami do odpowiedniego działu.
Opublikowano 27 lutego 201312 l Trochę to głupie Panie Anminie, bo jeśli nie będziemy rozmawiać o pucharkach to temat ginie...o czym innym można pisać ?
Opublikowano 27 lutego 201312 l Tak czy siak poczytałem na forach i niestety nie łatwo dobić do 10 lvl triady. A czasem jest to nie możliwe dlaczego bo gra nie liczy od nowa punktów za każdą powtórzoną misję, ale dodaje tylko combo których jeszcze w danej misji nie zrobiłem. Efekt ostatnio powtarzałem misję i dostałem 0 pkt triady. Następnie gra nie liczy mi hazardu czy to wygrywam czy przegrywam bilans mam ten sam coś jest z(pipi)ane i to bardzo.
Opublikowano 27 lutego 201312 l Jak pisałem,znajdź wszystkie nefrytowe statuetki,naucz się łamań i powtarzaj misje,jak tak szybko dobiłem do 10 lvl.Hazard najlepiej robić na zasadzie save,jak coś wygrasz idziesz i sajvujesz,jak przegrywasz to wczytujesz save z ostatniej wygranej,jak wygrasz to nadpisujesz i dzięki temu masz na plusie,ja tak wygrałem 1 mln na kurczakach.
Opublikowano 27 lutego 201312 l ja pkt triady nabiłem bez problemu, ubierasz strój + 15% do doświadczenia tiady, łamiesz ręce i nogi a w misjach w których są samochody, strzelasz w nie do oporu(w pasażerów w koła i w sam samochód do wybuchu). Misje najlepiej brać z jak najmniejszą ilością zapełnionych trójkącików... aa i zapomniałbym, w sekcjach strzelanych wyskakuje w spowolnionym czasie i sadze headshoty
Opublikowano 27 lutego 201312 l W niektorych misjach punkty triady leca za taranowanie aut, poscigi warto przeciagac ile wlezie i taranowac, strzelac w opony, albo headshoty w aucie walic (najwiecej warte). Poza tym lamanie konczyn, ataki z wykorzystaniem elementow otoczenia, kontra trojkat + kolko. A hazard najlepiej w Kennedy robic na kogutach i sejwowac po kazdej wygranej.
Opublikowano 27 lutego 201312 l Za wykorzystanie otoczenia jest tylko 20 pkt,a za np. połamanie kolana i dobicie"O" aż 81,jak się tak policzy 10 typków to mamy ponad 600 pkt triady więcej.
Opublikowano 27 lutego 201312 l Tylko jesli dobrze kojarze to i tak nie wpadnie Ci wiecej punktow niz trzy pelne trojkaty. Potem licznik bije punkty, ale na koniec misji ich nie dodaje. Chcialem tak zrobic w misji z kwiatkiem w swiatyni - mozna tam mnichow kosic do utraty tchu tzn. dopoki sie nie opusci terenu. Punkty wpadaly jak zloto ale na koniec misji dodalo mi tylko roznice miedzy wczesniejszymi 2,5 trojkatami a pelnymi 3.
Opublikowano 27 lutego 201312 l Ale jak przejdzie wszystkie misje na 3 trójkąty to nie będzie miał problemu z 10 lvl triady.
Opublikowano 27 lutego 201312 l No tak, chodzilo mi o to ze nie oplaca sie robic "ponad stan", wystarczy zapelnic 3 trojkaty i dotrwac do konca misji
Opublikowano 3 marca 201312 l Od paru dni do platyny zostało mi tylko 10 lev. triady, nawet porobiłem parę misji ale to wszystko idzie jak krew z nosa, i służy tylko do w(pipi)iania mnie bym kupił ten (pipi)y dodatek . A takiego uja walę tą platynę