Opublikowano 6 sierpnia 201410 l Ciekaw jestem różnicy względem "premierowej" wersji , jeśli będzie to poziom TR to kto wie może i bym się skusił....
Opublikowano 6 sierpnia 201410 l Jak sie ludzie tak rzucili na TLoU to nie ma sie co dziwic, ze teraz nam zremasteruja pol poprzedniej generacji. Wystarczy, ze gra miala srednia powyzej 80%.
Opublikowano 8 sierpnia 201410 l Premiera 10 października. - 1080p - zremasterowany dźwięk - ulepszony gameplay - wszystkie DLC na płycie
Opublikowano 25 września 201410 l https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=8BusoRqup3c
Opublikowano 25 września 201410 l nie grałem w to na poprzedniej generacji, może ktoś powiedzieć jak wypada przy GTA5, która lepsza/fajniejsza/co sie bardziej podobało ? różnice graficzne, najbardziej w oczy rzuca sie oświetlenie i refleksy, ma być też 25% więcej pojazdów na ulicach graficznie dobry remaster Edytowane 25 września 201410 l przez Fanek
Opublikowano 25 września 201410 l może ktoś powiedzieć jak wypada przy GTA5, która lepsza/fajniejsza/co sie bardziej podobało ? Jakbyś nie wiedział...
Opublikowano 25 września 201410 l Moglbym przysiac ze na PC ladniej mi to dzialalo. Dodatkowo chwala sie 1080p i ani slowa o 60 fps ? Przeciez jak to bedzie w 30 dzialac to chyba pekne ze smiechu.
Opublikowano 25 września 201410 l może ktoś powiedzieć jak wypada przy GTA5, która lepsza/fajniejsza/co sie bardziej podobało ? Jakbyś nie wiedział... no nie wiem serio, pytanie jak najbardziej na poważnie, nie grałem w Psy, a w GTA5 może ze 2h na X360, mnie GTA ogólnie nie porwało, nie jestem też fanem serii chętnie wysłuchałbym jakichś opinii, SD widze są bardziej krwawe troche screenów wysokiej jakości Edytowane 25 września 201410 l przez Fanek
Opublikowano 25 września 201410 l Nie ma co bezpośrednio porównywać SD do GTA. Tytuł jak najbardziej wart ogrania , ciekawe story , różnorodne zadania dla obu stron także te poboczne wypadają naprawdę ciekawie , rozgrywka nastawiona na walkę wręcz w tym na wykorzystaniu otoczenia aniżeli na używanie broni palnej. Miasto jest mniejsze co nie znaczy że nie ma w nim co robić po prostu jest bardziej "napakowane" i czuć ten klimat żywego miasta, model jazdy można porównać do NFS Underground. Nawet jeśli nie jesteś fanem gier z otwartym światem warto dać SD szanse bo jest po prostu "inne" niż typowa produkcja GTA podobna
Opublikowano 19 października 201410 l Ja przy GTAV się bawiłem świetnie (Trevor, wiadomo) ale Sleeping Dogsy stawiam mimo to wyżej. Świetny klimat, oprawa już na PS3 dawała radę, no i system walki - mega rajcowny, głównie broń biała a przede wszystkim walka wręcz. Jak się w klimacik odpowiednio wsiąknie to pozamiatane.
Opublikowano 20 października 201410 l Ktoś grał już w wersję na PS4? Jest znaczna poprawa oprawy graficznej? Fajnie sie gra? Na PS3 zdobyłem platynę i gra mnie bardzo wciągnęła. A tutaj mamy jeszcze wszystkie DLC w zestawie a całość za niecałe 200 zł. BRAĆ?!
Opublikowano 20 października 201410 l Ktoś grał już w wersję na PS4? Jest znaczna poprawa oprawy graficznej? Fajnie sie gra? Na PS3 zdobyłem platynę i gra mnie bardzo wciągnęła. A tutaj mamy jeszcze wszystkie DLC w zestawie a całość za niecałe 200 zł. BRAĆ?! Obczaj sobie porównanie na digital foundry, dla mnie trochę smiech na sali, że gra z poprzedniej generacji nie trzyma nawet 30 klatek w obu wersjach. Ja bym nie brał, a tym bardziej po to żeby grać po raz drugi.
Opublikowano 21 października 201410 l Ktoś grał już w wersję na PS4? Jest znaczna poprawa oprawy graficznej? Fajnie sie gra? Na PS3 zdobyłem platynę i gra mnie bardzo wciągnęła. A tutaj mamy jeszcze wszystkie DLC w zestawie a całość za niecałe 200 zł. BRAĆ?! mam dokladnie taka sama sytuacje i dokladnie taki sam dylemat. Ktos tez tak ma i kupil?
Opublikowano 28 października 201410 l Kto mial ograc to ogral na ps3 i nie bedzie sie frajerzyl kupowanitem tego samego raz jeszcze.
Opublikowano 11 listopada 201410 l Grałem w stare Sleeping Dogsy i nie przypadła mi do gustu. O ile sama walka dawała radę, to powrót do domu i wskazanie podejrzanego przez monitoring po każdej walce było słabe. Zawsze jeden gangster stał z boku i trzeba było go wskazać, a nawet jak się nie wskazało to pojawiała się strzałka nad nim że to on. Szukanie kodu przez telefon razem z monitoringiem w domu bym wyrzucił z tej gry. Do tego pewna dziewczyna tam była której robiło się zdjęcia i przepadła gdzieś, razem z jedynym aparatem foto w grze.
Opublikowano 11 listopada 201410 l Że co? Splatynowałem Sleeping Dogs i nie przypominam sobie takich sytuacji. Może skleroza? Cholera, dawno już grałem, ale...
Opublikowano 13 listopada 201410 l Warto brac dlc ? Mam chrapke na 100% :-) Edytowane 13 listopada 201410 l przez MEVEK
Opublikowano 13 listopada 201410 l Ja brałem Koszmar w North Point i to drugie z trofeami, nie pamiętam nazwy Gra mnie wciągnęła więc chciałem więcej. Platyna i 100% jest, a jeszcze mam zamiar zakupić wersję na PS4. Edytowane 13 listopada 201410 l przez Emtebe
Opublikowano 13 listopada 201410 l Warto brac dlc ? Mam chrapke na 100% :-) Nie warto. Badziewie i perfidne dojenie graczy. Ale 100% kusi, wiem
Opublikowano 13 grudnia 201410 l Jak poprawnie zrobić to obalenie? Łapie gościa kółko plus x ale co dalej? Rzucam go na glebę znowu wstaje i progresu zero. Co robię źle?
Opublikowano 13 grudnia 201410 l Jak poprawnie zrobić to obalenie? Łapie gościa kółko plus x ale co dalej? Rzucam go na glebę znowu wstaje i progresu zero. Co robię źle? Ale to do jakiegoś wyzwania, tak? Zbyt nieprecyzyjnie się wyraziłeś, ale jeśli domyślam się poprawnie, być może chodzi o obalenie zza osłony. Wskakujesz na gościa z rozpędu po przeskoczeniu osłony i sprzedajesz mu fangę w ryj