Rudiok 3 368 Opublikowano 24 lutego 2013 Opublikowano 24 lutego 2013 (edytowane) W drodze do platyny brakuję mi jeszcze - Pure Gold[/size] Achieve 30 Gold Stat Awards. - Solid Silver Achieve 30 Silver Stat Awards. W czym dokładnie Ci brakuje srebra i złota? - Event Planner Complete all of the open world Events. Zrobiłeś wszystkie dostawy Trana? Znalazłeś ludzi w bagażnikach? Wyprowadziłeś pijaków ze sklepów? - Whatever's Handy Use 10 different melee weapons to defeat enemies. Tip: wykorzystaj przechodniów Aktówka, reklamówka, parasol też się liczą jako "bronie" I jeszcze dwa ukryte, niestety wbijanie 10 poziomu triady idzie jak krew z nosa, jakoś powoli te punkty lecąBalans pomiędzy punktami Triady i Policji to jedna z bolączek SD. O ile Policję nabija się bardzo łatwo dzięki nalotom policyjnym, tak Triada tylko w misjach. Poprawili to w DLC (Triad Enforcer Pack albo Martial Arts Pack, można się szarpnąć za kilka zeta), są dodane misje typowo do boostowania punktów Triady. Edytowane 24 lutego 2013 przez Rudiok Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 24 lutego 2013 Opublikowano 24 lutego 2013 Trana jeszcze robię, ale te następne jakoś mi się nie pokazują już na mapie. Co do zabijania różnymi przedmiotami to musi to być triada czy można zatłuc parasolką przechodnia ? Cytuj
Rudiok 3 368 Opublikowano 24 lutego 2013 Opublikowano 24 lutego 2013 Można tłuc przechodniów a te dodatkowe wydarzenia pojawiaja sie jako żółte punkty, ale tylko kiedy jesteś blisko, na mapie ich nie ma. Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 24 lutego 2013 Opublikowano 24 lutego 2013 http://www.youtube.com/watch?v=XL0ZgWbJs_M&feature=player_embedded 1 Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 24 lutego 2013 Opublikowano 24 lutego 2013 Tylko Zielu pamietej,ze Random Events wiekszosc pojawia sie za dnia. Jak bedzie sie robic ciemno to nie ktore sie nie pojawia. Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 24 lutego 2013 Opublikowano 24 lutego 2013 Jak na złość zniżki dla plusowiczów już nie ma Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 24 lutego 2013 Opublikowano 24 lutego 2013 Panowie jaka kombinacja ciuchow daje najwiecej bonusu do triad xp? Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 24 lutego 2013 Opublikowano 24 lutego 2013 Właśnie podobno trzeba wykonywać różne ciosy, jak i wykorzystywać otoczenie śmietniki itp Cytuj
Qra 160 Opublikowano 24 lutego 2013 Opublikowano 24 lutego 2013 Panowie jaka kombinacja ciuchow daje najwiecej bonusu do triad xp? Czerwona kamizelka i buciory ze sklepu bruno james koło budynku rządowego oraz jeansy achete ze sklepu obok Mong Memorial Overpass. Całość nazywa się Mountain Master Triad Set i daje 15%. Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 24 lutego 2013 Opublikowano 24 lutego 2013 Robisz łamanie kolana i dobijasz z "O" i masz 81 pkt triady na 1 gutku. Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 24 lutego 2013 Opublikowano 24 lutego 2013 Tylko Zielu pamietej,ze Random Events wiekszosc pojawia sie za dnia. Jak bedzie sie robic ciemno to nie ktore sie nie pojawia. Niestety robiłem za dnia i nawet z tym filmikiem który wrzucił Baniol i nic... Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 24 lutego 2013 Opublikowano 24 lutego 2013 (edytowane) Tylko Zielu pamietej,ze Random Events wiekszosc pojawia sie za dnia. Jak bedzie sie robic ciemno to nie ktore sie nie pojawia. Niestety robiłem za dnia i nawet z tym filmikiem który wrzucił Baniol i nic... Mi brakowalo jednego w central(zoltej 3 z postu Rudiok'a),co sie go nie naszukalem. Jednak najgorsze bedzie zdobycie 500tys w walkach kogotow. Edytowane 24 lutego 2013 przez zaq123456 Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 24 lutego 2013 Opublikowano 24 lutego 2013 Tylko Zielu pamietej,ze Random Events wiekszosc pojawia sie za dnia. Jak bedzie sie robic ciemno to nie ktore sie nie pojawia. Niestety robiłem za dnia i nawet z tym filmikiem który wrzucił Baniol i nic... Na YT są wszystkie,raz mi się tylko sekwencja zacięła i nie było widać typa.Na początku zdobądź wszystkie nefrytowe statuetki,naucz się łamań i wtedy będziesz miał więcej pkt. triady. Cytuj
Rudiok 3 368 Opublikowano 24 lutego 2013 Opublikowano 24 lutego 2013 Niestety robiłem za dnia i nawet z tym filmikiem który wrzucił Baniol i nic... Ale nie trafiasz na te wydarzenia czy Ci nie zalicza trofeum? Sprawdź w statach ile masz poszczególnych zdarzeń ukończonych: - Story Missions (30/30) - Cases (4/4) - Favors (36/36) - Events (28/28): Drug Busts (17/17) Shoplifters (4/4) - (Hidden) Hit and Run (3/3) - (Hidden) Junk in the Trunk (4/4) - (Hidden) - Jobs (30/30): Tran - Car Deliveries (20/20) Roland - Debt Collections (6/6) Martial Arts Clubs (4/4) - Races (17/17) I mapka: http://i45.tinypic.com/fxhr9.jpg na żółto, pomarańczowo i czerwono są zaznaczone te ukryte zdarzenia. + Dodał MODERATOR Idzcie z tymi trofeowymi postami do odpowiedniego działu. Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 27 lutego 2013 Opublikowano 27 lutego 2013 Trochę to głupie Panie Anminie, bo jeśli nie będziemy rozmawiać o pucharkach to temat ginie...o czym innym można pisać ? Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 27 lutego 2013 Opublikowano 27 lutego 2013 Ten temat dzięki temu jeszcze żyje Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 27 lutego 2013 Opublikowano 27 lutego 2013 Tak czy siak poczytałem na forach i niestety nie łatwo dobić do 10 lvl triady. A czasem jest to nie możliwe dlaczego bo gra nie liczy od nowa punktów za każdą powtórzoną misję, ale dodaje tylko combo których jeszcze w danej misji nie zrobiłem. Efekt ostatnio powtarzałem misję i dostałem 0 pkt triady. Następnie gra nie liczy mi hazardu czy to wygrywam czy przegrywam bilans mam ten sam coś jest z(pipi)ane i to bardzo. Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 27 lutego 2013 Opublikowano 27 lutego 2013 Jak pisałem,znajdź wszystkie nefrytowe statuetki,naucz się łamań i powtarzaj misje,jak tak szybko dobiłem do 10 lvl.Hazard najlepiej robić na zasadzie save,jak coś wygrasz idziesz i sajvujesz,jak przegrywasz to wczytujesz save z ostatniej wygranej,jak wygrasz to nadpisujesz i dzięki temu masz na plusie,ja tak wygrałem 1 mln na kurczakach. Cytuj
grabipl 150 Opublikowano 27 lutego 2013 Opublikowano 27 lutego 2013 ja pkt triady nabiłem bez problemu, ubierasz strój + 15% do doświadczenia tiady, łamiesz ręce i nogi a w misjach w których są samochody, strzelasz w nie do oporu(w pasażerów w koła i w sam samochód do wybuchu). Misje najlepiej brać z jak najmniejszą ilością zapełnionych trójkącików... aa i zapomniałbym, w sekcjach strzelanych wyskakuje w spowolnionym czasie i sadze headshoty Cytuj
Rudiok 3 368 Opublikowano 27 lutego 2013 Opublikowano 27 lutego 2013 W niektorych misjach punkty triady leca za taranowanie aut, poscigi warto przeciagac ile wlezie i taranowac, strzelac w opony, albo headshoty w aucie walic (najwiecej warte). Poza tym lamanie konczyn, ataki z wykorzystaniem elementow otoczenia, kontra trojkat + kolko. A hazard najlepiej w Kennedy robic na kogutach i sejwowac po kazdej wygranej. Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 27 lutego 2013 Opublikowano 27 lutego 2013 Za wykorzystanie otoczenia jest tylko 20 pkt,a za np. połamanie kolana i dobicie"O" aż 81,jak się tak policzy 10 typków to mamy ponad 600 pkt triady więcej. Cytuj
Rudiok 3 368 Opublikowano 27 lutego 2013 Opublikowano 27 lutego 2013 Tylko jesli dobrze kojarze to i tak nie wpadnie Ci wiecej punktow niz trzy pelne trojkaty. Potem licznik bije punkty, ale na koniec misji ich nie dodaje. Chcialem tak zrobic w misji z kwiatkiem w swiatyni - mozna tam mnichow kosic do utraty tchu tzn. dopoki sie nie opusci terenu. Punkty wpadaly jak zloto ale na koniec misji dodalo mi tylko roznice miedzy wczesniejszymi 2,5 trojkatami a pelnymi 3. Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 27 lutego 2013 Opublikowano 27 lutego 2013 Ale jak przejdzie wszystkie misje na 3 trójkąty to nie będzie miał problemu z 10 lvl triady. Cytuj
Rudiok 3 368 Opublikowano 27 lutego 2013 Opublikowano 27 lutego 2013 No tak, chodzilo mi o to ze nie oplaca sie robic "ponad stan", wystarczy zapelnic 3 trojkaty i dotrwac do konca misji Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 3 marca 2013 Opublikowano 3 marca 2013 Od paru dni do platyny zostało mi tylko 10 lev. triady, nawet porobiłem parę misji ale to wszystko idzie jak krew z nosa, i służy tylko do w(pipi)iania mnie bym kupił ten (pipi)y dodatek . A takiego uja walę tą platynę Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi