Skocz do zawartości

Sleeping Dogs (True Crime)

Featured Replies

Opublikowano

Jak poprawnie zrobić to obalenie? Łapie gościa kółko plus x ale co dalej? Rzucam go na glebę znowu wstaje i progresu zero. Co robię źle?

Ale to do jakiegoś wyzwania, tak? Zbyt nieprecyzyjnie się wyraziłeś, ale jeśli domyślam się poprawnie, być może chodzi o obalenie zza osłony. Wskakujesz na gościa z rozpędu po przeskoczeniu osłony i sprzedajesz mu fangę w ryj :)

Ja nie mogę tego zaliczyć w nauce u mistrza. Przynoszę mu figurkę i chce się nowego ciosu nauczyć. Skacze na tego gościa jak mówi mistrz x i kółko i nic się nie dzieje dalej. Sprzedawałem mu w ryj z kwadratu po obaleniu na ziemię ale nie zalicza mi tego i nie wiem jak to ogarnąć.

• Odpowiedzi 577
  • Wyświetleń 77,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Przeszedłem połowę gry na xboxie(tak, jestem złodziejem, darujmy to sobie plis), więc podzielę się wrażeniami.   Gra ma 30 misji fabularnych, z czego zrobiłem już 15, zajęło mi to 7 godzin + robiłem

• Co wy wszyscy z PISu albo z PO jestście, gierka zaje__oza, GTA nigdy mnie nie wciągnęło bo jakieś takie sztuczne jest ale SDogs przez kungfu i maxapejna i klimat produkcji klasy B zamiata towarzystwo.

• E tam, dla mnie ta gra to była ta sama półka co saints row od pierwszych gameplayów, więc ja dostałem dokładnie to czego oczekiwałem. Klona GTA na "ósemke". Lepsza niż saints row, któremu dałbym 7. N

Opublikowano

Jak poprawnie zrobić to obalenie? Łapie gościa kółko plus x ale co dalej? Rzucam go na glebę znowu wstaje i progresu zero. Co robię źle?

Ale to do jakiegoś wyzwania, tak? Zbyt nieprecyzyjnie się wyraziłeś, ale jeśli domyślam się poprawnie, być może chodzi o obalenie zza osłony. Wskakujesz na gościa z rozpędu po przeskoczeniu osłony i sprzedajesz mu fangę w ryj :)

Ja nie mogę tego zaliczyć w nauce u mistrza. Przynoszę mu figurkę i chce się nowego ciosu nauczyć. Skacze na tego gościa jak mówi mistrz x i kółko i nic się nie dzieje dalej. Sprzedawałem mu w ryj z kwadratu po obaleniu na ziemię ale nie zalicza mi tego i nie wiem jak to ogarnąć.

A jaka to konkretnie umiejętność?

Może tu znajdziesz: 

Opublikowano

Jestem debilem. Ja podchodziłem do gościa i stojąc w miejscu robiłem X+O a to trzeba było zrobić trzymając X+O wziąć rozbieg i wtedy X+O i pojawił się magiczny komunikat "wciśnij [ ]" - dzięki czemu zaliczyłem tą umiejętność. Dzięki wszystkim za pomoc. :)