Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 15 grudnia 2014 Opublikowano 15 grudnia 2014 Jak poprawnie zrobić to obalenie? Łapie gościa kółko plus x ale co dalej? Rzucam go na glebę znowu wstaje i progresu zero. Co robię źle? Ale to do jakiegoś wyzwania, tak? Zbyt nieprecyzyjnie się wyraziłeś, ale jeśli domyślam się poprawnie, być może chodzi o obalenie zza osłony. Wskakujesz na gościa z rozpędu po przeskoczeniu osłony i sprzedajesz mu fangę w ryj Ja nie mogę tego zaliczyć w nauce u mistrza. Przynoszę mu figurkę i chce się nowego ciosu nauczyć. Skacze na tego gościa jak mówi mistrz x i kółko i nic się nie dzieje dalej. Sprzedawałem mu w ryj z kwadratu po obaleniu na ziemię ale nie zalicza mi tego i nie wiem jak to ogarnąć. Cytuj
Rudiok 3 368 Opublikowano 19 grudnia 2014 Opublikowano 19 grudnia 2014 Jak poprawnie zrobić to obalenie? Łapie gościa kółko plus x ale co dalej? Rzucam go na glebę znowu wstaje i progresu zero. Co robię źle? Ale to do jakiegoś wyzwania, tak? Zbyt nieprecyzyjnie się wyraziłeś, ale jeśli domyślam się poprawnie, być może chodzi o obalenie zza osłony. Wskakujesz na gościa z rozpędu po przeskoczeniu osłony i sprzedajesz mu fangę w ryj Ja nie mogę tego zaliczyć w nauce u mistrza. Przynoszę mu figurkę i chce się nowego ciosu nauczyć. Skacze na tego gościa jak mówi mistrz x i kółko i nic się nie dzieje dalej. Sprzedawałem mu w ryj z kwadratu po obaleniu na ziemię ale nie zalicza mi tego i nie wiem jak to ogarnąć. A jaka to konkretnie umiejętność? Może tu znajdziesz: 1 Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 20 grudnia 2014 Opublikowano 20 grudnia 2014 Jestem debilem. Ja podchodziłem do gościa i stojąc w miejscu robiłem X+O a to trzeba było zrobić trzymając X+O wziąć rozbieg i wtedy X+O i pojawił się magiczny komunikat "wciśnij [ ]" - dzięki czemu zaliczyłem tą umiejętność. Dzięki wszystkim za pomoc. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi