Skocz do zawartości

Sleeping Dogs (True Crime)

_mike

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A ja tam pre order mam złożony.

Grzecznie czekam na premierę, w sumie to doczekać się już nie mogę. Na początku średnio mi się widziały Dogsy ale bodajże po gameplayu z E3 zainteresowanie wzrosło.

Nie podoba mi się tylko model jazdy, strasznie arcadowy - no ale grunt, żeby był wygodny. Za to cała reszta zapowiada się dobrze, sandbox pełną gębą.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

oprócz koszulek i dlc również dają nakładki na L2/R2 do każdego zamówienia. Zastanawiałem sie nad pre orderem od tygodnia, po pierwszych notach od razu złożyłem preordera w muve, ale sierpien się szykuje :D

Opublikowano

Też widziałem ten gameplay i o ile jak weźmiesz jakiś element gameplay osobno np. strzelanie to raczej trudno znaleźć coś powalającego, o tyle jako całokształt chciałbym w to zagrać.

Opublikowano

Też obejrzałem materiał z TVGry i jestem pod wrażeniem. Miasto, klimacik, stacje radiowe i cała reszta na plus. Chciałbym w to zagrać jak tylko wyjdzie, niestety równocześnie wychodzi Darksiders II i jest problem co wybrać. Nie lubię tego.

Opublikowano (edytowane)

Na tvgry kolejny materiał.

Słupek, sami twórcy wspominali, ze nie zależy im na dużym świecie, ale na różnorodności. Jak widać nie tylko system walki skopiował z Batmana.

Edytowane przez YETI
Opublikowano

W Sleeping Dogs nie ma takiego „flow”, jak w Batmanie, postać też nie „pływa” od przeciwnika do przeciwnika. System oparty na kontrowaniu ciosów oczywiście jest zaczerpnięty z gry Rocksteady, ale United Fronts dorzuciło od siebie chwytanie i kontekstowe, widowiskowe egzekucje.