Karas 433 Opublikowano 23 lipca 2012 Opublikowano 23 lipca 2012 Na tvgry kolejny materiał. Możesz podrzucić linka , bo mi wyświetla tylko ten z piątku żadnego nowego znaleźć nie mogę. Cytuj
YETI 10 994 Opublikowano 24 lipca 2012 Opublikowano 24 lipca 2012 Chodziło mi o gram tv, moja pomyłka. Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 24 lipca 2012 Opublikowano 24 lipca 2012 (edytowane) http://www.youtube.com/watch?v=fQhzO-vknH0 Misja poboczna wraz z innymi aktywnosciami podczas free-roamu, do tego pokazanie jak wyglada rozwoj bohatera. Czekam ? To za malo powiedzanie. Edytowane 24 lipca 2012 przez Bansai 1 Cytuj
PRQc 705 Opublikowano 24 lipca 2012 Opublikowano 24 lipca 2012 Jeszcze 21~ dni to premiera nie jest w piątek 17.08? Cytuj
Karas 433 Opublikowano 24 lipca 2012 Opublikowano 24 lipca 2012 Jeszcze 21~ dni to premiera nie jest w piątek 17.08? Różne źródła podają różne terminy gra powinna się ogólnie na świecie ukazać w przedziale 13-17.08 Cytuj
PRQc 705 Opublikowano 24 lipca 2012 Opublikowano 24 lipca 2012 Sprawdziłem i w Polsce trzeba poczekać do piątku. Jak na razie nie pasuje mi trzy rzeczy: jazda motocyklem, straszny arcade (tak jak samochodem) sposób skręcania motocyklem i zachowanie postaci jest śmieszne i gupie , nawet lekka zmiana toru jazdy a koleś tańczy dupą jak by składał się do ostrego zakrętu przy 300km/h jak w motogp . Druga sprawa to mały rozmiar miasta, jest różnorodnie, no i extra ale i tak jak na sandboxa z pojazdami razi za mała powierzchnia. Na koniec zostawię sobie zachowanie wrogich pojazdów podczas pościgu po dostatni kilku pocisków, jakaś magia (jak ktoś nie wie o co chodzi to zobaczcie filmiki z pościgami), może te "kulki" mają jakąś fale uderzeniową? :ph34r: Cytuj
Karas 433 Opublikowano 24 lipca 2012 Opublikowano 24 lipca 2012 (edytowane) Co do modelu jazdy to od początku było wiadomo że będzie to czysty arcade bo czego innego można się było spodziewać od twórców ModNation Racers ? Mi to osobiście odpowiada. Tak samo jest z wielkością mapy wolę mniejszą i różnorodną a niżeli dużą na której więcej czasu zajmować ma dotarcie z punktu a do b niż cel podróży , ale to znowu kwestia gustu. Edytowane 24 lipca 2012 przez Karas Cytuj
MozayKnows 55 Opublikowano 24 lipca 2012 Opublikowano 24 lipca 2012 (edytowane) Sprawdziłem i w Polsce trzeba poczekać do piątku. Jak na razie nie pasuje mi trzy rzeczy: jazda motocyklem, straszny arcade (tak jak samochodem) sposób skręcania motocyklem i zachowanie postaci jest śmieszne i gupie , nawet lekka zmiana toru jazdy a koleś tańczy dupą jak by składał się do ostrego zakrętu przy 300km/h jak w motogp . Druga sprawa to mały rozmiar miasta, jest różnorodnie, no i extra ale i tak jak na sandboxa z pojazdami razi za mała powierzchnia. Na koniec zostawię sobie zachowanie wrogich pojazdów podczas pościgu po dostatni kilku pocisków, jakaś magia (jak ktoś nie wie o co chodzi to zobaczcie filmiki z pościgami), może te "kulki" mają jakąś fale uderzeniową? :ph34r: Jeśli ktoś zamówił preorder to jest opcja, że dojdzie dzień lub dwa wcześniej. Co do wielkości miasta to trochę się zawiodłem, ale i tak nie jest tragicznie ważne by było ciekawe i szczegółowe, model jazdy mi nie przeszkadza - dokładnie tego się spodziewałem. Martwi mnie tylko jedno - na jednym z filmików na YT, klient po dostaniu kulki w łeb dalej radośnie biegał i do nas strzelał, IMO to duży minus, po prostu tego nie lubię Edytowane 24 lipca 2012 przez Empro Cytuj
PRQc 705 Opublikowano 24 lipca 2012 Opublikowano 24 lipca 2012 http://www.youtube.com/watch?v=2hBK52i5Hb0&feature=player_embedded nowe 8 minut gameplay'u! Cytuj
MozayKnows 55 Opublikowano 24 lipca 2012 Opublikowano 24 lipca 2012 Na TVgry i nie tylko, pokazywali tą samą misję więc nic nowego/zaskakującego tu nie ma Cytuj
balon 5 342 Opublikowano 25 lipca 2012 Opublikowano 25 lipca 2012 Do tych co grali, miasto jest gdzieś wielkości tego z Mafii 2? Cytuj
yaczes 14 482 Opublikowano 25 lipca 2012 Opublikowano 25 lipca 2012 Sprawdziłem i w Polsce trzeba poczekać do piątku. Jak na razie nie pasuje mi trzy rzeczy: jazda motocyklem, straszny arcade (tak jak samochodem) sposób skręcania motocyklem i zachowanie postaci jest śmieszne i gupie , nawet lekka zmiana toru jazdy a koleś tańczy dupą jak by składał się do ostrego zakrętu przy 300km/h jak w motogp . Druga sprawa to mały rozmiar miasta, jest różnorodnie, no i extra ale i tak jak na sandboxa z pojazdami razi za mała powierzchnia. Na koniec zostawię sobie zachowanie wrogich pojazdów podczas pościgu po dostatni kilku pocisków, jakaś magia (jak ktoś nie wie o co chodzi to zobaczcie filmiki z pościgami), może te "kulki" mają jakąś fale uderzeniową? :ph34r: Za to w gta jest fajny model jazdy xD Cytuj
Texz 670 Opublikowano 25 lipca 2012 Opublikowano 25 lipca 2012 Jest XD I to jest ten właśnie butthurt w graniu w 95% obecnych gier nastawionych na radosne bujanie się wozem po mieście. Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 25 lipca 2012 Opublikowano 25 lipca 2012 Sprawdziłem i w Polsce trzeba poczekać do piątku. Jak na razie nie pasuje mi trzy rzeczy: jazda motocyklem, straszny arcade (tak jak samochodem) sposób skręcania motocyklem i zachowanie postaci jest śmieszne i gupie , nawet lekka zmiana toru jazdy a koleś tańczy dupą jak by składał się do ostrego zakrętu przy 300km/h jak w motogp . Druga sprawa to mały rozmiar miasta, jest różnorodnie, no i extra ale i tak jak na sandboxa z pojazdami razi za mała powierzchnia. Na koniec zostawię sobie zachowanie wrogich pojazdów podczas pościgu po dostatni kilku pocisków, jakaś magia (jak ktoś nie wie o co chodzi to zobaczcie filmiki z pościgami), może te "kulki" mają jakąś fale uderzeniową? :ph34r: Za to w gta jest fajny model jazdy xD No wlasnie jak wychodzilo w 2008 to bylo najlepsze i bez zadnej konkurencji. Co wiecej, nie ma sandboxa do dzisiaj z lepszym modelem. Wtedy jak on pokazywal Euphorie... Cytuj
Homer S 197 Opublikowano 25 lipca 2012 Opublikowano 25 lipca 2012 Żeby tylko nie było takiego modelu, jaki jest w SR. No sory, ale tam to jazda samochodem jest mordęgą. Już w Red Faction był o wiele lepszy. Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 25 lipca 2012 Opublikowano 25 lipca 2012 (edytowane) Tworcy od poczatku nie ukrywali ze ta gra nie aspiruje do miana "oddawania choc troche realizmu", wszystko tutaj ma byc bardziej arcade'owe gdyz latwiej jest tak ukazac to co chca, czyli Azjatackie kino akcji pelna geba (gdzie np po strzale w opone mamy beczke i wybuchy ). Ja to lykam jak pelikan bo wyszlo im to swietnie, do tego jest to bardzo mila odmiana (np. zamiast siedziec 30 minut za oslona wychylac sie i strzelac w kolko, wyskakuje raz a dobrze i niszcze ), dzieki temu nie traktuje wlasnie Sleeping Dogs jako klonu GTA ale jako osobnego sandboxa ze swoimi wlasnymi cechami, poza tym sadzac po wielkosci miasta, story chyba bedzie bardziej chodzone niz jezdzone. Pre-order poszedl, teraz tylko czekac . Edytowane 25 lipca 2012 przez Bansai Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 25 lipca 2012 Opublikowano 25 lipca 2012 Walkthrough: Mrs Chu's Revenge Znany gameplay, ale teraz z komentarzem tworcow. Cytuj
Baraba 0 Opublikowano 26 lipca 2012 Opublikowano 26 lipca 2012 Myślicie że jest szansa na recenzję w najnowszym numerze PE? Cytuj
Słupek 2 146 Opublikowano 26 lipca 2012 Opublikowano 26 lipca 2012 Szansa jest, w końcu to tytuł który musi walczyć o gracza szybszymi recenzjami czy sprzedażą. Już nawet na podstawie gameplayów można stwierdzić, że redakcje mają jakieś dłuższe wersje preview (godzinne gameplaye). Cytuj
Karas 433 Opublikowano 26 lipca 2012 Opublikowano 26 lipca 2012 (edytowane) Na GameTrailers pojawił się Preview : http://www.gametrailers.com/videos/0ymzc6/sleeping-dogs-preview PS. Wybaczcie że tak podaje linka , nie wiem jak wkleić filmik z GameTrailers Edytowane 27 lipca 2012 przez Karas Cytuj
Zwyrodnialec 1 716 Opublikowano 27 lipca 2012 Opublikowano 27 lipca 2012 Dobry ten gif. Za coś takiego lubiłem właśnie Punishera z poprzedniej generacji, choć grą był przeciętną, to męczenie pionków sprawiało ogromną satysfakcję. Cytuj
PRQc 705 Opublikowano 27 lipca 2012 Opublikowano 27 lipca 2012 (edytowane) [http://www.youtube.com/watch?v=pE9TTtqYHh4&feature=player_embedded ostatnią rzecz którą oglądam, teraz już czekam grzecznie na premierę, bez oglądania aby jak najwięcej niespodzianek mnie spotkała. pytanie do osób zamawiających w muve.pl Preordery dochodzą w premierę? (piątek) może wcześniej? Edytowane 27 lipca 2012 przez PRQc Cytuj
MozayKnows 55 Opublikowano 27 lipca 2012 Opublikowano 27 lipca 2012 Z tego co mi wiadomo to dzień lub dwa przed premierą powinno być Cytuj
aux 3 784 Opublikowano 27 lipca 2012 Opublikowano 27 lipca 2012 Brałem kilka pre-orderów w Muve i "niestety" wszystkie przychodziły w dzień premiery (zawsze piątek). Jak ktoś ma wielkie ciśnienie na grę i blisko sklepy typu Saturn/MM to lepiej się wstrzymać z pre-orderem i osobiście szukać w tych sklepach kilka dni przed premierą. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi