Bojan_Zaw 4 Opublikowano 15 grudnia 2009 Opublikowano 15 grudnia 2009 To ciekawe, bo lubi spedalonych bitelsów. Nie pasuje do slayera i behemotha. Cytuj
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 16 grudnia 2009 Opublikowano 16 grudnia 2009 Co nie znaczy, że i tak Grohl >>> Taylor Za to Kubanie teraz ci dopi.erodle SONISPHERE >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>OPEN'ER z twoim perl dżę Kiedys bylem jak taki Pelipe.Tylko 666 i ni uja wiecej. Jakie 666 kur.wa człowieku? Led Zeppelin, AC/DC, Motorhead, Tool, Alice In Chains, Black Sabbath, Queen, The Who, Pink Floyd, Deep Purple nawet O.S.T.R. to 666? Weź (pipi)j z takim pitoleniem i czasami lepiej zrób dogłębny risercz lasta, bo to że pier.dole FF, Indie rock, pop rock, vixe, black metal to oczywiście nieodzowny znak że jestem szatan. NIe unos sie tak za to ze uwazam ze uzywasz gejowego ajpoda ;> Po pierwsze 666 to byl skrot myslowy.Spokojnie, w gimnazjum jeszcze bedzie o tym chyba mowa to zaczaisz o co idzie.Twoje Top 10 jest jednak mocno ostre wiec ty nie pitol.Uparliscie sie jechac na te foo a sami jestescie w (pipi) zalosni a ty szczegolnie.Myslicie ze uber elo slang jest kUl i i napierdalenia 111!@!!673^^&* jest na wypasie.Jasne. Cytuj
maciucha 11 638 Opublikowano 16 grudnia 2009 Opublikowano 16 grudnia 2009 A tam, sie nie znacie. Powinni się w końcu zabrać za Rock Band: Guns n' Roses. Jakby się nie sprzedało to sam bym ze 100tyś. nakładu kupił . Dodatkowo przy dzikich solówkach Slasha bym na pewno pare gitar połamał, więc i na sprzęcie by zarobili . GNR>>>>Meta>>>>>>>>>>cała reszta. Cytuj
marcin0903 1 Opublikowano 16 grudnia 2009 Opublikowano 16 grudnia 2009 The beatles rządzą +1 -1 Nie każdemu ich muzyka przypasi, kwestia gustu, gdy ją się słyszy od razu można rozpoznać czas w którym zostały nagrane i w ogóle przez kogo - żeby nie było od razu, nie mówię, że są źli, po prostu nie podoba mi się ich muzyka - imo Co do Sonisphere to ja już mam bilety z kumplem na Golden Circle, tylko ciekawe kiedy oni z tego (pipi)ego LiveNation je wyślą . Więc na 100000% jadę, za(pipi)iście, że dodali Megadeth . Cytuj
Fisiu 4 Opublikowano 16 grudnia 2009 Opublikowano 16 grudnia 2009 (edytowane) I tak ci z płyty rozpie,rdolą ten Golden Circle i w pogo połamią Marcinowi nogi. Edytowane 16 grudnia 2009 przez Fisiu Cytuj
marcin0903 1 Opublikowano 16 grudnia 2009 Opublikowano 16 grudnia 2009 Będę miał kevlar, kask i kastet - (pipi)a mi zrobią. Cytuj
Fisiu 4 Opublikowano 16 grudnia 2009 Opublikowano 16 grudnia 2009 <Pudzianowskie Low Kicki i nie masz nóg> Cytuj
Mac167 1 Opublikowano 16 grudnia 2009 Opublikowano 16 grudnia 2009 A ja mam bilety już od 10 No może nie golden circle ale jakiś skok przez płot si wykona Bitelsi -1, Iron Maiden +1, Metallica +1, Gosia Andrzejewicz +666 Cytuj
Pelipe 236 Opublikowano 16 grudnia 2009 Opublikowano 16 grudnia 2009 Co nie znaczy, że i tak Grohl >>> Taylor Za to Kubanie teraz ci dopi.erodle SONISPHERE >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>OPEN'ER z twoim perl dżę Kiedys bylem jak taki Pelipe.Tylko 666 i ni uja wiecej. Jakie 666 kur.wa człowieku? Led Zeppelin, AC/DC, Motorhead, Tool, Alice In Chains, Black Sabbath, Queen, The Who, Pink Floyd, Deep Purple nawet O.S.T.R. to 666? Weź (pipi)j z takim pitoleniem i czasami lepiej zrób dogłębny risercz lasta, bo to że pier.dole FF, Indie rock, pop rock, vixe, black metal to oczywiście nieodzowny znak że jestem szatan. NIe unos sie tak za to ze uwazam ze uzywasz gejowego ajpoda ;> Po pierwsze 666 to byl skrot myslowy.Spokojnie, w gimnazjum jeszcze bedzie o tym chyba mowa to zaczaisz o co idzie.Twoje Top 10 jest jednak mocno ostre wiec ty nie pitol.Uparliscie sie jechac na te foo a sami jestescie w (pipi) zalosni a ty szczegolnie.Myslicie ze uber elo slang jest kUl i i napierdalenia 111!@!!673^^&* jest na wypasie.Jasne. To może sprecyzuj ten skrót myślowy, a nie mówiąc ze słucham samych szatanów i w ogóle, a to że Thrash Metal u mnie dominuje nie znaczy, ze wpjerdalam wagon kotów. Po drugie, nie lubię foo, ale jakiejś szczerej nienawiści też nie żywię, jakbyś ogarniał trochę to byś wiedział, że w 80% hejting jest po to by wkur.wić Kubka. Dżizas, co za piernik A, iPod jest fajny. Cytuj
s1ntex 0 Opublikowano 16 grudnia 2009 Opublikowano 16 grudnia 2009 No Bojan, Ty tam w (pipi) pasuj.. a nie wybacz - Ciebie tam nie będzie. :-> Ogolnie w wakacje szykuje sie totalny roz(pipi) - dodajac do tego jeszcze open'er, byleby XFD byl blisko bo hajsu nie starczy ;> Cytuj
Pelipe 236 Opublikowano 16 grudnia 2009 Opublikowano 16 grudnia 2009 AC/DC jeszcze będzie(choć jeszcze nie potwierdzona data dokładnie) więc i pierunach nie zapominajmy bo na taką klasykę trzeba jechać. Cytuj
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 16 grudnia 2009 Opublikowano 16 grudnia 2009 A, iPod jest fajny. Ale nie funkcjonalny Dżizas, co za piernik Wiem Cytuj
AdaSKo2211 1 Opublikowano 21 grudnia 2009 Opublikowano 21 grudnia 2009 Ten filmik mówi wszystko Cytuj
Redmitsu 978 Opublikowano 6 stycznia 2010 Opublikowano 6 stycznia 2010 Pelipe to znawca, on wam powie co jest dobre a co gejowe. Cytuj
ciwa22 856 Opublikowano 27 stycznia 2010 Opublikowano 27 stycznia 2010 Mam pytanko do znawców dobrej muzy oraz GH. Jak zapatrujecie się na poziom muzyczny zespołu The Offspring i czy sądzicie, że ich kawałki dobrze wkomponowały by się w realia GH? Cytuj
Bojan_Zaw 4 Opublikowano 28 stycznia 2010 Opublikowano 28 stycznia 2010 w GH:VH jest ich kawałek. Cytuj
jarken 33 Opublikowano 28 stycznia 2010 Opublikowano 28 stycznia 2010 W GH praktycznie nie istnieją, w RB mają kilka kawałków. Cytuj
Keymaker 25 Opublikowano 28 stycznia 2010 Autor Opublikowano 28 stycznia 2010 Offspring stworzyło kawał dobrego napie.rdalania jak dla mnie. Do tego perełki typu "Pay the Man" podkreślają wyjątkowość tego zespołu. W RB zawsze przyjemnie gra się ich kawałki, szczególnie na perce. A jaki utwór jest w GH:VH, bo nic takiego nie znalazłem ? Cytuj
qb3k 946 Opublikowano 28 stycznia 2010 Opublikowano 28 stycznia 2010 Zespół całkiem fpyte, kojarzy mi się z wczesnym dzieciństwem (razem z np. Nirvaną i Metallicą). W RB jest sporo ich kawałków do ściągnięcia, a kto nie ma "Pretty Fly (for a White Guy)" ten ciota. Cytuj
Bojan_Zaw 4 Opublikowano 28 stycznia 2010 Opublikowano 28 stycznia 2010 Offspring stworzyło kawał dobrego napie.rdalania jak dla mnie. Do tego perełki typu "Pay the Man" podkreślają wyjątkowość tego zespołu. W RB zawsze przyjemnie gra się ich kawałki, szczególnie na perce. A jaki utwór jest w GH:VH, bo nic takiego nie znalazłem ? Pretty Fly Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi