Keymaker 25 Opublikowano 5 grudnia 2010 Opublikowano 5 grudnia 2010 Zaprzeczysz ? :potter: Mam zapytanie do forumka: czy aby (pipi)anie Polaków na tegorocznym Soni nie skończyło się tylko na nie odegraniu razem jednej piosenki? Będąc ostatnio w Arkadii przejrzałem zawartość Blureja The Big Four i się zdziwiłem. Anthrax zagrał dwa utwory więcej, Megadeth inną setlistę zupełnie - tutaj akurat brak całego RiP niektórzy będą poczytywać jako zbrodnię, inni - jak ja - jako zwrot do większej publiki. Nie no, nadal mnie boli po całej sprawie z Sonisphere w Polsce. Cytuj
Soban 4 052 Opublikowano 5 grudnia 2010 Opublikowano 5 grudnia 2010 To SOAD się reaktywował O_o ?Lepsze to niż Ironi,pewnie dorzucą jeszcze slipknota i mamy zjazd mrocznego gimnazjum w koszulkach z Kurtem i odorem true metal warriora. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 5 grudnia 2010 Opublikowano 5 grudnia 2010 Zaprzeczysz ? :potter: Mam zapytanie do forumka: czy aby (pipi)anie Polaków na tegorocznym Soni nie skończyło się tylko na nie odegraniu razem jednej piosenki? Będąc ostatnio w Arkadii przejrzałem zawartość Blureja The Big Four i się zdziwiłem. Anthrax zagrał dwa utwory więcej, Megadeth inną setlistę zupełnie - tutaj akurat brak całego RiP niektórzy będą poczytywać jako zbrodnię, inni - jak ja - jako zwrot do większej publiki. Nie no, nadal mnie boli po całej sprawie z Sonisphere w Polsce. ale co? ja nie słucham soadu i to ty tutaj masz z(pipi)'any gust i sluchasz iron mainden i innego syfu więc niewiem o co ci chodzi. W życiu nie pojade na żadną szitosfere choćby miał tam zagrać mastodont. Cytuj
Pelipe 236 Opublikowano 5 grudnia 2010 Opublikowano 5 grudnia 2010 Bartek dobrze gada Zbyszek, że sluchasz guwna. Jak byl melanż na Bielanach te argumenty do Ciebie nie trafialy. A na Soni pojadę tylko wtedy, jak będą klasyki które w przeszlości uwielbialem i nie zagra tam jakaś kupa w stylu slipcock czy soad Cytuj
Keymaker 25 Opublikowano 5 grudnia 2010 Opublikowano 5 grudnia 2010 Sorry, Pelipe - Pan Japa odszedł w dobrym stylu, jak powinien zrobić nie jeden zespół, a Majka Jeżowska spierdoliła do Czikagoł, także nic się z Twoich homowych uwielbień dzieciństwa nie pojawi. Generalnie pierdolicie głupoty, będzie epicki koncert i choćby Manowar z zachodniej pedalszczyzny zagrał, to będzie kocur z jąder. Zespoły jakie lubicie mają pewnie mniejszą frekwencję na koncertach, niż nie jedna impreza dla gejuchów pod Bydgoszczą. Slipknot będzie grał w UK w Knebworth - Polscy orgowie trzymajo poziom, także spierdolina pozostaje tam, gdzie choroba wściekłych krów. Cytuj
Pelipe 236 Opublikowano 5 grudnia 2010 Opublikowano 5 grudnia 2010 Gimbusy wyprują ci jelito w pogo! Cytuj
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 5 grudnia 2010 Opublikowano 5 grudnia 2010 Przecież nie ma. Cytuj
Keymaker 25 Opublikowano 5 grudnia 2010 Opublikowano 5 grudnia 2010 (edytowane) Sam se wypruję i uduszę nim kilku gimber metali - o, takiego Pelipe, leszcza, wieprza, plebsa jebanego :potter: Edytowane 5 grudnia 2010 przez Keymaker 2 Cytuj
Soban 4 052 Opublikowano 6 grudnia 2010 Opublikowano 6 grudnia 2010 to juz pewne z tymi ironami jako headlinerem?bo to jakaś padaka się naprawdę szykuje Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 7 grudnia 2010 Opublikowano 7 grudnia 2010 pewno pewno, motorhead też raczej pewne, nie wiadomo jak ze slipknotem. trzeba czekać na dalsze zespoły. Cytuj
Siara_iwj 4 138 Opublikowano 8 grudnia 2010 Opublikowano 8 grudnia 2010 (edytowane) Czyli co, Iron Szajsen będzie taką gwiazdą wieczora całego już na sam koniec..? Może i dobrze, szybciej się zmyję i może dorwę wcześniejszy pociąg, bez tony spoconego bydła. Edytowane 8 grudnia 2010 przez Siara_iwj Cytuj
Accoun 252 Opublikowano 20 grudnia 2010 Opublikowano 20 grudnia 2010 Lemmy i spółka drugą gwiazdą, plotki na FB festiwalu mówią podobno o Alice Cooperze... Cytuj
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 20 grudnia 2010 Opublikowano 20 grudnia 2010 Warto jechać - średnia wieku wskazuje, że możemy być świadkiem epokowego wydarzenia - zejścia któregoś z wykonawców na scenie. Cytuj
Ölschmitz 1 517 Opublikowano 21 grudnia 2010 Opublikowano 21 grudnia 2010 warto jechac na plyte early entrance? bo ku.rwa ceny zabijaja a jechalbym tylko dla MH. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 21 grudnia 2010 Opublikowano 21 grudnia 2010 warto jechac na plyte early entrance? bo ku.rwa ceny zabijaja a jechalbym tylko dla MH. raczej radziłbym, sam nie byłem na tym spędzie brudasów rok temu, ale widzialem filmiki ludzi którzy dali 200złotych i stali 2km od telebimu i z 5km od sceny... Cytuj
puszkin 235 Opublikowano 21 grudnia 2010 Opublikowano 21 grudnia 2010 Generalnie sprawa wyglada tak, jak sie przeciesniesz do przodu to bedzie calkiem w porzadku, a jak bedziesz kombinował to i do golden circle powinno Ci sie udac przedostac. Cytuj
Pelipe 236 Opublikowano 21 grudnia 2010 Opublikowano 21 grudnia 2010 (edytowane) Golden Circle na żywo wcale nie jest duże, aż tak bardzo i jeśli nie zależy ci pod napier.dalaniu pod samą scenę to spokojnie możesz wziąć zwykly bilet, bo jakieś 50-100 metrów od sceny masz już luźno dość i możesz swobodnie się poruszać. a, no chyba ze plyta. Edytowane 21 grudnia 2010 przez Pelipe Cytuj
Soban 4 052 Opublikowano 21 grudnia 2010 Opublikowano 21 grudnia 2010 (edytowane) Rok temu wystarczyło o tej 14 być przy wejściu i można było spokojnie rozwalić się z piwkiem i fajeczkiem na trawniku przy samym przodzie płyty,a potem nawet jak na siku się skoczyło to i dało rade wrócić na sam przód,więc teraz pewnie będzie podobnie. Judasi by mogli wpaść. Początkowe plany festiwalu gimberów trochę się rozwiewają i dobrze,choć slipknot do ponapierdalania mógłby być. Edytowane 21 grudnia 2010 przez Master JIN Cytuj
Keymaker 25 Opublikowano 24 grudnia 2010 Opublikowano 24 grudnia 2010 W tym roku zdobyłem dla brachola darmowy bilet na płytę i ten, gimber jeden, dopchał się do samych barierek, mimo że już wtedy było tłoczno, a sam myślałem, że jak na jego pierwszy koncert, to będzie raczej spokojny i gdzieś z tyłu stanie. Także sprawdzone info to jest - można dobrze zabalować bez GC. Co do early antrance - na GC nie ma sensu, bo tam i tak co zespół opróżnia się co najmniej połowa sektora, a bal jest równie dobry w każdym miejscu w GC, jak dobry zespół gra Cytuj
marcin0903 1 Opublikowano 24 grudnia 2010 Opublikowano 24 grudnia 2010 Zbyszek chyba, że mowa o ścisłych barierkach, co Filip potwierdzi , tam to ciężko się dopchać potem, także albo od razu tam będziesz albo wcale, ale jeśli chcesz być tak nie wiem z około 10 metrów od barierek (może i nawet sceny) to spoko się przepchasz. Tak w ogóle to może teraz nie będzie aż tylu zmułów co przyjdą tylko na Metallicę (w tym roku Iron Maiden) w koszulkach Black Albumu i będą myśleli, że reszta zespołów to tani support z Sochaczewa czy skąd tam. Cytuj
Accoun 252 Opublikowano 2 kwietnia 2011 Opublikowano 2 kwietnia 2011 [oldnews]Devin Townsend też będzie[/oldnews] Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi