Siara_iwj 4 138 Opublikowano 18 grudnia 2009 Opublikowano 18 grudnia 2009 ...właśnie, będą śmigać samoloty nad głową..? Trochę to przecież głośne jest, a latają pewnie co chwilę... Cytuj
YETI 10 979 Opublikowano 18 grudnia 2009 Autor Opublikowano 18 grudnia 2009 Ta, latać nad głową będą, ale nie samoloty Livenation wysłało wam bilety? Bo u mnie cisza (wysyłają powiadomienie na @) Cytuj
Fab3r 4 Opublikowano 18 grudnia 2009 Opublikowano 18 grudnia 2009 Nie, czekam od zeszłej soboty Cytuj
Hela 1 962 Opublikowano 18 grudnia 2009 Opublikowano 18 grudnia 2009 Ta, latać nad głową będą, ale nie samoloty Livenation wysłało wam bilety? Bo u mnie cisza (wysyłają powiadomienie na @) U mnie też nic, może drukują nowe, uwzględniające Megadeth? Ciekawe czy Rudy wyskoczy na scenę z Metą żeby wspólnie zagrać Mechanixa/Four Horsemen, albo coś innego z Kill 'Em All. Cytuj
YETI 10 979 Opublikowano 18 grudnia 2009 Autor Opublikowano 18 grudnia 2009 No tak tak, wyskoczy... Larsowi do pokoju żeby sobie co nieco wyjaśnić, hehe. Może obejdzie się bez bitki na zapleczu A tak całkiem serio, rudy na scenie razem z Meta grający four horsemen... 0_o PS. No to mnie uspokoiliście z tymi biletami Cytuj
BartX 9 Opublikowano 19 grudnia 2009 Opublikowano 19 grudnia 2009 Bilet kupiłem dziś w Empiku. Zespoły nie są na nim wymienione. Cytuj
YETI 10 979 Opublikowano 22 grudnia 2009 Autor Opublikowano 22 grudnia 2009 Wczoraj dostałem @ od Live Nation, bilecik już do mnie jedzie. :] Cytuj
Siara_iwj 4 138 Opublikowano 22 grudnia 2009 Opublikowano 22 grudnia 2009 ...kiedy zamówiłeś..? Bo do mnie ani jeden mail nie doszedł Cytuj
marcin0903 1 Opublikowano 23 grudnia 2009 Opublikowano 23 grudnia 2009 Ja pytałem się na infolinii o tracking number. Dostałem, sprawdziłem na stronce DHLu i dziś będą bileciki Cytuj
Manor 645 Opublikowano 23 grudnia 2009 Opublikowano 23 grudnia 2009 masakryczny koncert się szykuje, zaczynam odkładać hajs. Ciekawe ile czasu bilety będą w sprzedaży Cytuj
MichAelis 5 616 Opublikowano 24 grudnia 2009 Opublikowano 24 grudnia 2009 Tez kupilem w empiku. Szkoda mi bylo wywalic 400 zl na to cale Golden circle i kupilem plyte i nie wiem czy to nie byl blad, bo to dosc daleko od sceny Cytuj
marcin0903 1 Opublikowano 24 grudnia 2009 Opublikowano 24 grudnia 2009 Jak dla mnie błąd, bo w sumie gdzie kolwiek nie będziesz na GS to i tak będziesz dużo widział. A na płycie, a nóż będziesz miał pecha i trafisz na koniec. Cytuj
MichAelis 5 616 Opublikowano 24 grudnia 2009 Opublikowano 24 grudnia 2009 Bulic 400 zl za 'plyte glowna' to przesada. Cytuj
Mathiu 180 Opublikowano 24 grudnia 2009 Opublikowano 24 grudnia 2009 Ja kupiłem najpierw na płytę (godzinę po otworzeniu sprzedaży przez Internet - bilet już doszedł parę dni temu). Potem doszedł Megadeth do składu i kumpel zdecydował się też jechać - oboje przedyskutowaliśmy plusy i minusy i wzięliśmy Golden Circle (nadal czekamy na bilety). Także jak coś to mam do sprzedania bilet na płytę Argumenty, które przemówiły za GS: Jeden zespół zagra średnio 1,5h (Metallica pewnie ze 2 h, ale Behemoth ok. 30 min., w każdym razie średnio ok. 1,5h) = 9 godz. + rozkładanie/składanie sprzętu - liczmy pół godz. rozkładanie/pół składanie = kolejne 6 godz. Biorąc pod uwagę jakiś mój błąd w obliczeniach, cały bankiet będzie trwał ok. 14-16 godz. Istnieje prawdopodobieństwo, że ktoś będąc na płycie dopcha się do barierek oddzielających GS od płyty - no i fajnie. Postoi tam godzinę, dwie, pięć... zachce się pić (czerwiec), s.rać, nogi będą powoli odmawiać posłuszeństwa. W końcu nie wytrzyma i pójdzie pod ToiToie/namioty z żarciem, wróci i jest znowu na samym końcu lotniska - nie wiem czy będzie się chciało znowu przeciskać pod barierki. Na GS można wejść/wyjść o każdej porze i zawsze będzie dobre miejsce. Już na Mecie w Chorzowie zaczynałem wymiękać, a tam cały koncert trwał 5-6 godz. Tutaj przy tylu zespołach to byłaby po prostu męczarnia, a ja wolałbym jednak czerpać z tego wydarzenia jakąś przyjemność. A 200 zł więcej, to wystarczy odkładać miesięcznie po 35 zł do czerwca. Cytuj
MichAelis 5 616 Opublikowano 24 grudnia 2009 Opublikowano 24 grudnia 2009 Ja kupiłem najpierw na płytę (godzinę po otworzeniu sprzedaży przez Internet - bilet już doszedł parę dni temu). Potem doszedł Megadeth do składu i kumpel zdecydował się też jechać - oboje przedyskutowaliśmy plusy i minusy i wzięliśmy Golden Circle (nadal czekamy na bilety). Także jak coś to mam do sprzedania bilet na płytę Argumenty, które przemówiły za GS: Jeden zespół zagra średnio 1,5h (Metallica pewnie ze 2 h, ale Behemoth ok. 30 min., w każdym razie średnio ok. 1,5h) = 9 godz. + rozkładanie/składanie sprzętu - liczmy pół godz. rozkładanie/pół składanie = kolejne 6 godz. Biorąc pod uwagę jakiś mój błąd w obliczeniach, cały bankiet będzie trwał ok. 14-16 godz. Istnieje prawdopodobieństwo, że ktoś będąc na płycie dopcha się do barierek oddzielających GS od płyty - no i fajnie. Postoi tam godzinę, dwie, pięć... zachce się pić (czerwiec), s.rać, nogi będą powoli odmawiać posłuszeństwa. W końcu nie wytrzyma i pójdzie pod ToiToie/namioty z żarciem, wróci i jest znowu na samym końcu lotniska - nie wiem czy będzie się chciało znowu przeciskać pod barierki. Na GS można wejść/wyjść o każdej porze i zawsze będzie dobre miejsce. Już na Mecie w Chorzowie zaczynałem wymiękać, a tam cały koncert trwał 5-6 godz. Tutaj przy tylu zespołach to byłaby po prostu męczarnia, a ja wolałbym jednak czerpać z tego wydarzenia jakąś przyjemność. A 200 zł więcej, to wystarczy odkładać miesięcznie po 35 zł do czerwca. W(pipi)ia mnie ze masz racje i co ja mam zrobic teraz? Musze kumpla przekonac. Przypominajac sobie po ile bilety chodzily przed koncertem w chorzowie nie ma co teraz sprzedawac. Potem sie sprzeda i splaci GC <idea> Calosc 16h? wejscie jest od 14, pewnie zacznie sie o 16. Niemozliwe zeby skonczylo sie o 9 rano xD Cytuj
Gość ragus Opublikowano 25 grudnia 2009 Opublikowano 25 grudnia 2009 Tak z ciekawości się zapytam: Jak to jest na tym złotym kole? Normalnie się stoi, czy trzeba siedzieć jak w teatrze xd? Cytuj
Pelipe 236 Opublikowano 25 grudnia 2009 Opublikowano 25 grudnia 2009 To są po prostu "płyta" pod sceną, no jak se wyobrażasz siedzenie na big four xD? Cytuj
Manor 645 Opublikowano 25 grudnia 2009 Opublikowano 25 grudnia 2009 niech ktoś mi powie, ile kosztowały bilety oficjalnie na ostatnią Metallicę w Polsce, a ile kosztowały bilety na allegro, tak powiedzmy na miesiąc przed koncertem. Cytuj
YETI 10 979 Opublikowano 26 grudnia 2009 Autor Opublikowano 26 grudnia 2009 Bilecik od środy w domu. Nergal o festiwalu. http://overkill.pl/news/goto.php?id=1943 Cytuj
Obsolete 973 Opublikowano 26 grudnia 2009 Opublikowano 26 grudnia 2009 O moj kumpel z podstawowki robil z nim ten wywiad chyba. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi