molly 311 Opublikowano 15 grudnia 2009 Opublikowano 15 grudnia 2009 Witam, muszę przeprowadzić lekcję na języku niemieckim, temat - święta bożego narodzenia. Ma ktoś może jakieś materiały, kserówki, cokolwiek? W necie dorwałem tylko słownictwo, a to jest "troszeczkę" za mało. Dzięki z góry. Cytuj
Junkhead 33 Opublikowano 15 grudnia 2009 Opublikowano 15 grudnia 2009 Olej to, idź na wagary. Jako studentowi germanistyki możesz mi zaufać. Cytuj
Gość Opublikowano 15 grudnia 2009 Opublikowano 15 grudnia 2009 Wyoraj jakąś książkę z liceŁÓm i se z książki zrób lekcje. Praktycznie w każdej jest temat świąt. Cytuj
Gość mate5 Opublikowano 15 grudnia 2009 Opublikowano 15 grudnia 2009 (edytowane) Kartki z gimnazjum, ale z poziomu b1 czyli tak jak w liceum ten podstawowy Edytowane 15 grudnia 2009 przez mate5 Cytuj
molly 311 Opublikowano 15 grudnia 2009 Autor Opublikowano 15 grudnia 2009 @Junkhead, muszę zaliczyć semestr, w tym rzecz, że muszę iść. @Stona, nigdzie nie ma @Mate5, dzięki serdeczne, to + słówka + to co koleżanka mi przygotuje = uratowałeś mi życie! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi