Trufs 1 Opublikowano 10 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2010 No taka Zelda (dungeony, exploracja, choc nie tak wielka jak w Zeldzie) + bardziej zawansowany systemem walki, jak w slasherach Poprawilem to jedno zdanie, z ktorego chyba wzielo sie twoje pytanie o slashera - "W odroznieniu od innych slasherow... " Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 10 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2010 Eee, Darksiders to nie slasher? To ironiczne pytanie retoryczne co można wychwycić z kontekstu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Trufs 1 Opublikowano 10 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2010 Napisales to niewyraznie (pewnie chciales napisac "Eee, bo Darksiders nie jest slasherem?" - co by bylo bardziej przejrzyste), trudno wychwycic z kontekstu jak potem piszesz o GoW, ktory jest przeciez slasherem... a imo darksiders jest w duzej czesci slasherem.... ale nvm /OT Cytuj Odnośnik do komentarza
Jared 0 Opublikowano 10 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2010 Nie wie ktos gdzie jest lokacja "Serpent tunnels" ? bo juz sie potracilem. Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 10 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2010 Serpentsy to opcja podróży. Idź do Vulgrima i naciśnij Y. @Trufs Bo GoW to nie slasher, to action-adventure. Slashery to NG, DMC czy Bayo. Cytuj Odnośnik do komentarza
Jared 0 Opublikowano 10 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2010 Chodzi mi o tą lokacje gdzie były te puzzle z pociągiem, bosem w tej lokacji był bodajże Griever, nie umiem tego znalezc a mozliwe, ze tam zostaly ostatnie skrzynie, ktorych nie otworzylem wczesniej. Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 332 Opublikowano 11 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2010 (edytowane) Serpentsy to opcja podróży. Idź do Vulgrima i naciśnij Y. @Trufs Bo GoW to nie slasher, to action-adventure. Slashery to NG, DMC czy Bayo. Tak sie niby nazwya, ale oprocz paru drobnych zagadek (przez co czasami akcja niepotrzebnie zwalnia) nie znajdziesz tam nic poza mashowaniem przyciskow. Blizej GoW do Bayo, niz do Uncharted 2... Dlatego dla wiekszosci gry tego typu jak GoW, Bayo, Darksiders, Dantes Inferno, Ninja Gaiden, Ninja Blade sa bezustannie do siebie porownywane i okreslane zwyklym slasherem. Edytowane 11 Stycznia 2010 przez easye Cytuj Odnośnik do komentarza
loljezus 0 Opublikowano 14 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2010 (edytowane) Całkiem fajna ta gra. Dość długa, choć graficznie nie wymiata ma w miarę ciekawie opowiedzianą historię (choć to szczyt kreatywności też nie jest). Ciekawi mnie tylko co się stało z Samaelem, który w pewnym momencie gry znika i go już nie widać, ani o nim nie słychać , czyżby jego wątek miał być kontynuowany w następnej części gry? Edytowane 14 Stycznia 2010 przez loljezus Cytuj Odnośnik do komentarza
Trufs 1 Opublikowano 17 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2010 Myslalem ze moze DS znudzi mi sie po chwili, ale ostatnio gram od czasu do czasu i bardzo mi sie gierka podoba. Kombosow do miecza duzo nie doszlo, to co jest + mozliwosc upgrade'u, ale walke urozmaicaja dodatkowe bronie -> kosa i piesc + bronie dystansowe -> pistolet, glewia, rog i hak No i 4 czary A i forma demona Doszedlem juz chyba do ostatniego 'dungeona' (zamek) i musze podsumowac ze to swietny mix slashera (jest duzo walk) z zeldową exploracja/zagadkami Balem sie ze bedzie za duzo backtrackingu i bedzie to nuzace, irytujace i nie bede wiedzial gdzie isc, ale wsumie tego duzo nie ma, trzeba wrocic od czasu do czasu, ale wszystko jest jasne i dlugo to nie trwa. ps. gralem w gowa tylko na psp troche i dla mnie to byl tylko slasher, moze na ps2 bylo wiecej action-adventure dunno Cytuj Odnośnik do komentarza
Darjusz20 0 Opublikowano 17 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2010 Jestem przy ostatnim bossie i musze powiedzieć ze dawno żadna gra mnie nie wciągneła na tak długie godziny (19,5 poziom Normal) zagadki są fajne trzeba trochę pomyślec ale nigdzie nie utknełem na dłużej:) Grze daje 9,5/10 za niesamowita frajdę....0,5 za zacięcie się 2 razy przy 2 poprzednich bosach i grafikę. Cytuj Odnośnik do komentarza
czesio83 21 Opublikowano 17 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2010 pyt .1 czy po przejściu na poziomie apocaliptic dochodzi jeszcze jakiś poziom trudności? pyt .2 po wszystkie pozostałe po(pipi)ki można się wrócić po końcowym bosie? czy trzeba zaczynać grę od nowa Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 17 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2010 Wszystkie popierdółki musisz zebrać zanim Azazel pośle cię na walkę z Abaddonem Gra nie robi Clear Save'a, nie ma NG+ i nie ma free-roamingu po końcowym bossie, co ma sens patrząc na fabułę i zakończenie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość bigdaddy Opublikowano 20 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2010 bardzo dobra gra jak dla mnie mocne 8 Nikt jeszcze tutaj nie zwrócił uwagi na świetne głosy postaci, szczególnie głos Szatana wypas, sam bass. Oby wyszła 2ka która poprawi system walki, da więcej przeciwników podczas gry by nie było tak pusto i kilka mniejszych poprawek i będzie wypas. Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 20 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2010 No. Jak na to, że Szatan w tej grze nie występuje to ma całkiem za(pipi)isty głos. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość bigdaddy Opublikowano 21 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2010 czepiasz się...występuje szatan/diabeł/lucyfer czy jak mu tam, nie pamiętam. Dobrze wiesz o kogo chodzi, a do szatana mu najbliżej. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Kasandra Opublikowano 21 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2010 Destroyer I wygląda jak szatan. estel obczaiłeś fabułę? Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 23 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2010 a widziałeś kiedyś szatana ?:> jak masz zdjęcie to zapodaj na forum na pewno wielu jest ciekawych jak taki szatan wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza
Spyker 59 Opublikowano 23 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2010 Ja wiem jak szatan wygląda: Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Kasandra Opublikowano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 Tak mniej więcej wygląda ostatni boss w Darksiders. a widziałeś kiedyś szatana ?:> jak masz zdjęcie to zapodaj na forum na pewno wielu jest ciekawych jak taki szatan wygląda Spyker mnie ubiegł. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość bigdaddy Opublikowano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 a widziałeś kiedyś szatana ?:> jak masz zdjęcie to zapodaj na forum na pewno wielu jest ciekawych jak taki szatan wygląda wpisz w google szatan i pierwsze zdjęcie po lewej, kopia postaci z DS Cytuj Odnośnik do komentarza
LEMON-CHORZOW 7 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2010 czesc, gierka moze graficznie nie domaga ale grywalnosc bardzo dobra wedlug mnie 8,5/10 , czas przejscia na najwyzszym poziomie okolo 15 godzin Cytuj Odnośnik do komentarza
Czezare 1 448 Opublikowano 5 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 Nie wiem jak Ty Lemon to zrobiles, ze skonczyles gierke w 15 godzin.Czapki z glow przed Toba! Ja skonczylem przed chwila i zajelo mi to 27 godzin na Normalu. Gdybym jeszcze probowal szukac brakujacych znajdziek to pewnie bylo by jeszcze dluzej. Gra naprawde znakomita. Nie spodziewalem sie, ze taka bedzie ogladajac wczesniejsze filmiki z rozgrywki.Moze troche zbyt wolno rozkreca, ale jak juz to zrobi to lapie za gardlo i nie puszcza! U mnie nawet Mass Effect 2 zszedl na drugi plan Dwojke kupuje na milion procent. Cytuj Odnośnik do komentarza
czesio83 21 Opublikowano 5 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 ja skonczylem w 33h na 100% zgadzam sie gra bardzo wolno sie rozkreca a le potem jest juz tylko lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza
LEMON-CHORZOW 7 Opublikowano 6 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2010 czesc ,panowie pomylkowo zamiast 15 godzin 35 , teraz dopiero zauwazylem swoja pomylke , ale nie zmienia to ze gra jest bardzo , bardzo dobra, niektore zagadki daja do myslenia , gralem na ps 2 w god of war, 1,2 ale ta gierka miazdzy obydwa tytuly gralem na najwyzszym stopniu trudnosci Cytuj Odnośnik do komentarza
snoorski 0 Opublikowano 6 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2010 http://img693.imageshack.us/i/moto0492.jpg/ jak tam wejsc na gore? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi