Mac167 1 Opublikowano 15 grudnia 2009 Opublikowano 15 grudnia 2009 Tak jak w temacie. O lagu, lagach i ladżeniu. Ostatnio pojawiły mi się problemy z nim związane. Na iksboksie przerzuciłem się ostatnio na kabel HDMI i jak do tej pory na kablu VGA i bezpośrednim podłączeniu do głośników grałem na lagu audio video 0/0 (mowa o RB2, z GH nie mam problemów) , tak teraz, z takim lagiem robię faila na Bat Country Sprawdzałem różne ustawienia i ni choja nie mogę ustawić dobrego laga. Napiszcie mi proszę swoje ustawienia i sprzęt na jakim gracie(tv i ew. wzmacniacz) Może pomoże mi to w odnalezieniu złotego środka Cytuj
AdaSKo2211 1 Opublikowano 15 grudnia 2009 Opublikowano 15 grudnia 2009 nie masz problemów z gh bo gitar hiro ssie :confused: Cytuj
jarken 33 Opublikowano 15 grudnia 2009 Opublikowano 15 grudnia 2009 Mam podłączony monitor 24" kablem VGA i po bawieniu się w ustawienia tego laga, było tylko gorzej. Gram więc na 0/0. Cytuj
Mac167 1 Opublikowano 15 grudnia 2009 Autor Opublikowano 15 grudnia 2009 Na vga grało mi się idealnie z lagiem 0/0 ale przez HDMI porażka ewentualnie jest to wina nowego sprzętu muzycznego Cytuj
qb3k 946 Opublikowano 15 grudnia 2009 Opublikowano 15 grudnia 2009 ja tam mam zawsze po kilkadziesiąt ms na plus albo minus. Za każdym razem jak robię ten test wychodzi inaczej Trzeba się przyzwyczaić po prostu. Cytuj
Keymaker 25 Opublikowano 15 grudnia 2009 Opublikowano 15 grudnia 2009 Wojtek, jak masz ustawiony dźwięk i czym podłączony ? Jeżeli to kogoś uratuje, to granie na optyku mija się z celem. Cytuj
Mac167 1 Opublikowano 16 grudnia 2009 Autor Opublikowano 16 grudnia 2009 Ja mam xboxa przez HDMI podłączonego do monitora, a z monitora kablem jack-jack do głosników. Bez amplitunera i udziwnień/ Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi