kasuro 34 Opublikowano 15 grudnia 2009 Opublikowano 15 grudnia 2009 No właśnie, czy warto jeszcze zakupić konsole od Nintendo, która lata ma swoje, posiada wiele wspaniałych gier jak i żesze fanów. Trochę minęło od premiery, jednak czy zachwyci graczy którzy zasmakowali PSP czy Nintendo DS? Mam nadzieję że temat przyda się inym myślącym nad zakupem. Dzięki za pomoc i rady. Cytuj
Pociemku 1 Opublikowano 12 stycznia 2010 Opublikowano 12 stycznia 2010 Zasmakowali w psp i nds? Mając NDS raczej bezsensu kupować GBA SP, wszak NDS slot na gry z GBA posiada. Na psp jest w pierniki emulatorów ( wiem że to precedens nielegalny, niemniej emulatory są).. Stąd też wydaje mi się że posiadając któregoś z tych handlerów trochę bezsensu kupować GBA (Chyba że GBA micro - ze względu na rozmiary). Jeżeli zaś ktoś nie posiada nic nowszego, a ciągnie go do grania na (pipi)zu, w pociągu, busie czy gdzie tam chce to jak najbardziej! Biblioteka gier na GBA jest bogata w doskonałe tytuły warte ogrania nawet dzić.. Gry z gameboya starzeją się bardzo wolno i może nie wywołują już szczękoopadu grafiką ale dalej da się w nie grać i nimi cieszyć. Cena (zwłaszcza zwykłego GBA) też jest zachęcająca. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi