Bartg 5 467 Opublikowano 30 września 2010 Opublikowano 30 września 2010 Fakt troche małe zroznicowanie wysokosci, ale bez przesady, Finlandia nigdy nie byla taka waska, zwlaszcza, ze to zawsze byl najszybszy rajd w calym kalendarzu. Cytuj
White 23 Opublikowano 30 września 2010 Opublikowano 30 września 2010 (edytowane) Jak tak patrzę to to nowe WRC kojarzy się z tą grą: Tylko z lepszą grafiką. Nic na to nie poradzę. Edytowane 30 września 2010 przez White Cytuj
Bartg 5 467 Opublikowano 30 września 2010 Opublikowano 30 września 2010 Rajdówki od Magnetic Field to już legenda Mobil 1 Rally Championship było genialne w swoim czasie ( 10 lat temu ), smiem twierdzic, ze miala najlepsze i najdluzsze trasy w historii gier o rajdach. Cytuj
Mane_TA 1 Opublikowano 1 października 2010 Opublikowano 1 października 2010 Pograłem w demko i qrde nie rozumiem narzekania na grafikę, po waszych opisach naprawde myślałem że będzie kicha a szczerze mówiąc jak dla mnie jest naprawde nieżle. Ogólnie jestem mega pozytywnie zaskoczony, brakowało mi takich gier ala Collin 2 , trzeba będzie się zastanowić nad zakupem. Cytuj
Piom 0 Opublikowano 4 października 2010 Opublikowano 4 października 2010 Też wczoraj odpaliłem demko, po wyłączeniu wszystkich poprawiaczy jazdy jest naprawde przyzwoicie, taki colin 4... tylko z nowymi wózkami, gra się dobrze nie żałuje że zamówiłem preordera Cytuj
shaughnessy 0 Opublikowano 4 października 2010 Opublikowano 4 października 2010 potrzebuję drobnej pomocy. Niestety nie mam kierownicy więc chciałem zagrać na padzie ale sterowanie lewym analogiem jakoś do mnie nie przemawia, więc chciałem zmienić na d-pad i strzałki w lewo i prawo. Problem w tym ze za cholerę nie mogę ustawić strzałki w lewo do skrętu w lewo. Tez tak macie? Wszystkie inne klawisze da sie przypisać ale strzałki w lewo juz nie. Pad sixaxis. wersja ps3. Cytuj
Gość Orzeszek87 Opublikowano 6 października 2010 Opublikowano 6 października 2010 Pytanie: mam wersje na PS3. czy wam też tak głośno pracuje konsola podczas grania w tą gierkę. odgłosy biegnące z konsoli są wręcz niezdrowe. ktoś też tak ma? Cytuj
Piom 0 Opublikowano 7 października 2010 Opublikowano 7 października 2010 No i doszła paczuszka wieczorem testy jutro się wypowiem czy warto?! Cytuj
Michał102 870 Opublikowano 7 października 2010 Opublikowano 7 października 2010 Piszcie Panowie opinie na temat tej gry. Olejcie grafikę i tego typu pierdoły... ja jestem ogromnie ciekaw mięcha, czyli model jazdy, jak się gra na kierownicy itd. Cytuj
Gość Orson Opublikowano 7 października 2010 Opublikowano 7 października 2010 wrazenia LAIKA wyscigowego , ale lubiacego rajdy model jazdy: wymagajacy, symulacyjny , dawno czegos takiego nie było grafa do doopy ale nie jest to priorytetem. Fajna, ja łykne...kiedys Cytuj
Gość Orzeszek87 Opublikowano 7 października 2010 Opublikowano 7 października 2010 Mam mozliwość potestowania tego tytułu, ogólnie samochodówki omijam szerokim łukiem i nie znam sie na modelach jazdy jak to powinno wyglądać itp. odpaliłem grę... i nie wiem jakas taka prosta mi sie wydaje. zaliczam kilka poważnych kraks podczas wyścigu i nie ma problemu z wygraniem. nie wiem może mam jakiś talent ale az sam sie zdziwiłem. omijam kałuże/ błoto/ ślizgawki/ hamuje przed zakrętami, i jak wychodze daje gazu, czy to cała filozofia tej gry? Cytuj
White 23 Opublikowano 7 października 2010 Opublikowano 7 października 2010 Czy jest odczuwalna różnica w prowadzeniu auta na różnych nawierzchniach? Czy rzeczywiście można się rozbijać po trasach bez większych konsekwencji? Nie można ustawić poziomu zniszczeń? Cytuj
Gość Orzeszek87 Opublikowano 8 października 2010 Opublikowano 8 października 2010 Czy jest odczuwalna różnica w prowadzeniu auta na różnych nawierzchniach? Czy rzeczywiście można się rozbijać po trasach bez większych konsekwencji? Nie można ustawić poziomu zniszczeń? jest odczuwalna różnica, jak jedziemy po śniegu to samochód bardziej sie slizga, jak błoto to tracimy na prędkości. to samo z nawierzchnią, na polnej drodze nie rozpędzimy sie do 200km/h a na jezdni no problem. Nie wiem dla mnie taki model jazdy to w micro machines na pegazusa miał takie rozwiazania [troll]. co do zniszczeń nie bawiłem sie ustawieniami, podczas wyscigu obijalem się od bandy do bandy, i tam drobne jakies patologie były, ale jak przywaliłem na czolowe z 200km/h przy którym powiina byc smierc na miejscu kierowcy... bylo lekkie wgniecenie na masce, moze da sie to jakos ustawic ale nie wiem jak Cytuj
Piom 0 Opublikowano 8 października 2010 Opublikowano 8 października 2010 Ze zniszczeniami jest faktycznie niewypał, ale reszta naprawde nie jest zła! wrażenie prędkości jest dobre, prowadzi się całkiem nieźle wyraźna różnica między c2r2 a c4 wrc i w masie i w hamowaniu, ja polecam tą grę dla kogoś kto lubiał serię wrc. Cytuj
White 23 Opublikowano 8 października 2010 Opublikowano 8 października 2010 A zmienne warunki pogodowe chociaż są? W dobrej grze WRC gracz powinien czuć że ma kontrolę nad potworem, że drobny błąd lub utrata koncentracji mogą zdyskwalifikować go z rajdu, że musi być przygotowany na wszystko, że auto trzeba oszczędzać na kolejne odcinki, a pedałów gazu i hamulca używać ostrożnie i z rozwagą. Każde doprowadzenie samochodu na linię mety w jednym kawałku, w dodatku z dobrym czasem powinno dawać ogrom satysfakcji. Takie odczucia gwarantował klasyk na PS2 Richard Burns Rally, w dużym stopniu również dwie ostatnie odsłony WRC na tę konsolę. Z tego co czytam w waszych relacjach i z tego co widzę na filmikach nowe WRC na PS3 nie jest dobrą grą rajdową. Cytuj
poli_x 1 Opublikowano 8 października 2010 Opublikowano 8 października 2010 panowie ustawcie sobie poziom trudnosci,i wspomagacze w menu gry juz demo pokazało ze najmniejsza pomyłka w zasadzie dyskwalifikowała z gry,a po konkretnym dzwonie nie dało sie jechać samochodem... Cytuj
speedi torun 1 Opublikowano 9 października 2010 Autor Opublikowano 9 października 2010 panowie ustawcie sobie poziom trudnosci,i wspomagacze w menu gry juz demo pokazało ze najmniejsza pomyłka w zasadzie dyskwalifikowała z gry,a po konkretnym dzwonie nie dało sie jechać samochodem... poli x Dla niektórych to niestety nie lada wyzwanie. (pipi), jak jeszcze ktoś napisze, że poziom trudności jest zbyt prosty, to za.... Takie teksty słyszałem przy Toce, bo nikt nie umiał ustawić trybu Prosim, przy Race Pro..... Łatwy tryb Panowie jest w Forzie, bo przy ustawieniach Expert, czyli +100% m.in. ze skrzynią manualną ze sprzęgłem i al przeciwników na trudny bez problemu samochodem tej samej klasy miarzdżę konkurencje. Czyli ta gra to kupa!!! bo all jest beznadziejny.... Otóż ja tak nie powiem, bo w gry wyścigowe troche kilometrów przejechałem a z menu gry potrafię korzystać Na początku kariery jak dorwałem C2R2 to miałem problemy z płynnym przejechaniem trasy. Ośka sprawiała nielada wyzwanie, szczególnie miałem problem z hamowaniem które powodowało dziwne rzucanie samochodem. Po dorobieniu się Fiesty już było lepiej...Ogólnie każde auto inaczej się prowadziło, mimo że to ta sama kategoria, czyli "+" Później zaliczyłem tryb Akademii, czyli takie przedszkole rajdowe. Zmierzyłem się z kilkoma kierowcami w róznych samochodach i na różnych trasach. W tym trybie mi czegoś brakuje, bo poszło zbyt gładko Zaliczyłem też trzy OS-y na multi, który totalnie został skopany. Wszystko zostało wrzucone do jednego wora, czyli brak mozliwosci założenia Hosta z odpowiednimi ustawieniami poziomu trudności. Ja bez trakcji i wspomagania hamulców bez szans na nawiazanie walki z resztą stawki. Odniosłem też wrażenie, że model zniszczeń na multi jest bardziej realistyczny (ale może to jakieś złudzenie ). Na dodatek Hall of Fame jest bez podziału na klasy samochodów, czyli moja ulubiona "ośka" nie ma szans pojawienia się w rankingach Ogólnie po pierwszej nocce to kupa. Nie polecam... Cytuj
Świrol 0 Opublikowano 11 października 2010 Opublikowano 11 października 2010 Jak pierwszy raz to wlaczylem to pomyslalem ze moj xbox zamienil sie w ps2. Na plazmie wyglada to koszmarnie. Niska rozdzialka z efektami rozgrzanego powietrza w grze= najgorzej wygladajaca gra na next-gena. Ustawilem najwyzszy poziom trudnosci, kiera w rece i dzwon, dzwon, dzwon, drzewo, pobocze, banda. Jest hardcorowo, nie az tak jak w RBR ale dla mnie wystarczy. Scigam sie w Bulgarii, powtarzajac co chwile odcinek bo mam ogromne problemy z wejsciem do pierwszej 10-ki z czasami. Nie ma tutaj flashback ani reset on track. jeden blad i o dobrym czasie mozna zapomniec. Nauka trasy na pamiec to podstawa, trzeba wiedziec gdzie depnac po gazie a gdzie sciac zakret, gdzie wejsc na recznym. No i sterowanie na kierownicy jest takie jak ma byc, FF daje rade. Jak skoncze sezon w f1 2010 to zabieram sie za konkretne ogrywanie, bo nawyki z f1 - hamowanie w zakrecie zle sie w tej grze koncza. Generalnie: gra dla fanow rajdow jak najbardziej, dla innych jest Dirt 2. Cytuj
smoko 1 Opublikowano 15 października 2010 Opublikowano 15 października 2010 (edytowane) ? Edytowane 25 października 2010 przez smoko Cytuj
smoko 1 Opublikowano 15 października 2010 Opublikowano 15 października 2010 tak 15.10.2010 tej gry niema w zabrzu rybniku katowicach a preniera była 08.10.2010.niewiem ale chyba mają te gry pochowane żeby f1 zeszło a wrc ma rajdowe spóżnienie. Cytuj
Piom 0 Opublikowano 9 listopada 2010 Opublikowano 9 listopada 2010 i co nikt nie gra?? nie ma fanów wrc??? gt5 ma już trylion stron a jeszcze niewyszło Cytuj
BoryzPL 254 Opublikowano 9 listopada 2010 Opublikowano 9 listopada 2010 Ja troche pogralem. Po zlym podejsciu do dema gdzie podlaczylem kiere i na sile probowalem znalezc cos z symulatora po kilku tygodniach dalem grze druga szanse na padzie i calkowicie zmienilem zdanie co do tej gry. Na padzie naprawde fajnie sie gra, jesli przyjmiemy ze nie gramy w symulatora. Fajny rozbudowany tryb kariery gdzie jest pelno eventow do przejechania, sami zbieramy na odpowiednie rajdowki i rowniez mamy wplyw na malowanie i oblepianie sponsorami swojej furki co na pewno cieszy. Chociaz nie wiem jak po dlugim czasie gry, bo tras za duzo nie ma i za dlugie tez nie sa. Ale jezdzi sie naprawde fajno. Cytuj
mataman 35 Opublikowano 9 listopada 2010 Opublikowano 9 listopada 2010 Gramy, gramy Naprawde dobra gra. Gdyby jeszcze podciagneli grafe to było by pięknie. Cytuj
Piom 0 Opublikowano 12 listopada 2010 Opublikowano 12 listopada 2010 na PSN jest do kupienia pakiet samochodów b-grupy ktoś wie coś na ten temat jest sens wydawać 18 zł?? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi