Gość Opublikowano 16 grudnia 2009 Opublikowano 16 grudnia 2009 Pierwszy trailer FILMIK : http://www.youtube.com/watch?v=_uUxKCTL-BY I co Wy na to? Skaczemy 60[?] lat do przodu i mamy CoDowe realia. Terroryści, komandosi. Zapowiada się całkiem nieźle. Widać, że to wczesnaaaaaaaaaaaaaa wersja [grafa, fizyka] lecz mimo to, już czuć jakiś potencjał. 1 Cytuj
gekon 1 787 Opublikowano 16 grudnia 2009 Opublikowano 16 grudnia 2009 Podoba mi się. Kiedy premiera? Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 16 grudnia 2009 Opublikowano 16 grudnia 2009 Stona - nie przypadkiem to teaser? Bo podobnie wygladaly pierwsze trailery BC2 (akcja w zimowej sceneri i na pustyni). Premiera w 2010 Cytuj
NerkoWiktor 52 Opublikowano 17 grudnia 2009 Opublikowano 17 grudnia 2009 stona czego Ty chcesz od grafiki w tym filmiku ? ;p Cytuj
Gość Opublikowano 17 grudnia 2009 Opublikowano 17 grudnia 2009 Tizer, trajler, spoot, co za różnica Co ja chcę? No hmmm, jest słaba Jak na grę która ma wyjść za prawie rok, niczym nie różni się od ostatniego medala. A fizyka jest kapawa A co powiecie na zmianę klimatu? Pierwszy MoH który nie jest osadzony w realiach IIWŚ Cytuj
Dziewiątek 88 Opublikowano 17 grudnia 2009 Opublikowano 17 grudnia 2009 muszą ratować markę więc pojechali na pomyśle Infinity Ward, trochę słaba akcja ale jeszcze za wcześnie na jakiekolwiek oceny, filmik jakoś specjalnie nie robi wrażenia Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 17 grudnia 2009 Opublikowano 17 grudnia 2009 Zaraz zaraz, jak wyszedl Call of Duty 1 byl kopia MOHa (lepsza ) - wiec kto jechal na pomysle? Cytuj
Gość Opublikowano 17 grudnia 2009 Opublikowano 17 grudnia 2009 Myślę, że chodziło mu o to, że przenieśli realia z II WŚ na XX/XXI wiek. IMHO te dwie gry miały jednak swój klimat. CoD to filmowe, reżyserowane akcje. MoH to większe starcia i klasyczna już misja lądowania w Normandii Zobaczymy jak rozwiążą to tutaj. I ciekawe czy będą jakieś misje "historyczne" czy pojadą wszystko na fikcji. Cytuj
TwardkiSlovian 1 Opublikowano 17 grudnia 2009 Opublikowano 17 grudnia 2009 Mam nadzieje, ze nie bedzie killstreakow i lvli jak w codzie. Cytuj
Gość Opublikowano 17 grudnia 2009 Opublikowano 17 grudnia 2009 W ostatnim MoH niestety były ;/ Mi to rybka, dla mnie te gry to tylko single. Do multi tylko i wyłącznie BF Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 17 grudnia 2009 Opublikowano 17 grudnia 2009 Zaraz zaraz, jak wyszedl Call of Duty 1 byl kopia MOHa (lepsza ) - wiec kto jechal na pomysle? Nie w tym rzecz, prawda w tym co piszesz - Ale mamy od tamtego czasu inne "oblicze" rynku, teraz liczą się tylko gry oryginalne, coś co wprowadzają naprawde cokolwiek znaczącego. Wniosek z tego taki że gra która jest marketingowym sukcesem, próba jego skopiowania w mniejszej/większej ilości jest narażone na takie właśnie odczucia od ludzi (plagiat, kopiuj&wklej, zero weny i nowości itd). Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 17 grudnia 2009 Opublikowano 17 grudnia 2009 MOH ma szanse na nowosci bo developerzy wiedza gdzie lezy slaboc u CODa jak i jego zaleta (multi/filmowy single) Cytuj
Gość Opublikowano 17 grudnia 2009 Opublikowano 17 grudnia 2009 Już dawno przestało się liczyć to, czy gra wnosi coś nowego do tematu, czy powiela stare wzorce. Jeśli nowy MoH będzie kopią MW2, to sprzeda się w przeogromnej ilości[wróżę z fusów]. Cytuj
Gość Oran Opublikowano 5 lipca 2010 Opublikowano 5 lipca 2010 Dajcie jakieś sajty do żebym keya mógł otrzymać. Cytuj
Ikoden 0 Opublikowano 6 lipca 2010 Opublikowano 6 lipca 2010 (edytowane) Przytoczę swój komentarz z GZ. Jak dla mnie to beta MoH'a jest lepsza od bety BC2, jakoś tak bardziej mi się podoba, ale... Jak zwykle jest jakieś ale.... No właśnie, gra crashuje na potęgę!!! Gram sobie, zabijam kogoś, crash. Gram sobie, koniec rundy, crash itd. Do tego ZAWSZE alt + tab = crash. Nie wiem po kija tak niedopracowaną betę wypuścili (mówię jakby co o wersji na PC). Gra jest dla mnie świetna, ale z tymi crashami to chyba ktoś sobie jaja robi. Jakby co na dniach ma wyjść patch, do tego czasu ja odpuszczam. Edytowane 6 lipca 2010 przez Ikoden Cytuj
Gość Opublikowano 6 lipca 2010 Opublikowano 6 lipca 2010 Pograłem 5 minut [po czym gra się wywaliła XD] Szału nie ma. Jak bym grał w CoD. Chaos, biegają jakieś arabusy i hamerykany. Broni chyba zmienić nie mogłem, nie wiem. Ginąłem nie wiedząc ocebe. Nie ma porównania do BC2. Rzekłem. Później dam grze drugą szansę Kolejne 3 krasze przez 10 minut. He he he Cytuj
Ikoden 0 Opublikowano 6 lipca 2010 Opublikowano 6 lipca 2010 Kolejne 3 krasze przez 10 minut. He he he Próbowałem ponownie jakoś grać, jednak te crashe czynią (przynajmniej dla mnie) tę betę niegrywalną. EA sobie trochę kpi, zamiast od razu czym prędzej wypuścić łatkę , oni mają zamiar ją wypuścić za kilka dni. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi