Figaro 8 214 Opublikowano 2 listopada 2010 Opublikowano 2 listopada 2010 Świetny odcinek, nie mogę się doczekać następnych Cytuj
Gość MasterShake Opublikowano 2 listopada 2010 Opublikowano 2 listopada 2010 Masuka genialny, odcinek w sumie daje radę. Cytuj
Grabek 2 780 Opublikowano 2 listopada 2010 Opublikowano 2 listopada 2010 rekonstrukcja Masuki uratowała odcinek. Cytuj
Mq 73 Opublikowano 2 listopada 2010 Opublikowano 2 listopada 2010 (edytowane) Jak dla mnie to bylo niezle pol odcinka. Moze sezon da sie jeszcze odratowac. Aczkolwiek Lumen i jej rozterki nadal mnie kompletnie wala. Mozna miec nadzieje, ze chociaz Robocop zrobi cos fajnego, zapowiada sie interesujaca postac. co wiecej powiedzialbym iz lundy ginie, miguel zostaje parnerem dextera ale mu odwala i zostaje zabity, trinity zabija czworkami a reporterka to jego corka, deb odkrywa ze brian byl bratem dextera, to dla wszystkich ktorzy mysla ze czytanie tematu o 5 sezonie przed obejrzeniem go to dobry pomysl. pozdrowka. Edytowane 2 listopada 2010 przez Mq 1 Cytuj
Gość _Milan_ Opublikowano 2 listopada 2010 Opublikowano 2 listopada 2010 sezon slaby, dobra walic to, ale w ostatnim odcinku ryczałem ze smiechu gdy ogladalem wizualizacje Masuki na miejscu zbrodni, jego najlepszy numer 5 sezonów, w sumie jedynie Masuka mnie nie denerwuje w tym serialu ;] moze ktos zrobi gify xDDD Cytuj
Alex van Cube 462 Opublikowano 4 listopada 2010 Opublikowano 4 listopada 2010 Niech dodowem na to będzie fakt, że Quinn jest najlepszą postacią w serialu. Tak, Quinn Delektuj sie nim poki mozesz. Quinn: a) jest na tropie Dextera b) ruchnal Deb spelnienie jednego z tych warunkow gwarantowalby jego zejscie pod koniec sezonu a przy dwoch na raz... aktor grajacy go pewnie zaczal juz rozsylac swoje cv ale za to w nastepnym sezonie beda mogli spedzic wiecej czasow na perypetiach Angela i Marii "Best Blowjob In Miami" LaGuerty. hurra.... Po najnowszym epie obstawiam, ze Quinn dowie sie o tajemnicy Dextera, ale w tym samym czasie rozwinie sie jego glebokie uczucie do Deb i nie bedzie wiedzial co ma zrobic. To bedzie ten moment, w ktorym sezon na dobre sie rozkreci. Cytuj
Masorz 13 197 Opublikowano 4 listopada 2010 Opublikowano 4 listopada 2010 i to bedzie ten moment, w ktorym Jozef zginie. ostatni epizod byl super- Masuka zniszczyl cycki. Cytuj
gekon 1 787 Opublikowano 4 listopada 2010 Opublikowano 4 listopada 2010 Nie zginie. Zakumpluje się z Dexem, albo wtgada, a Dex nie bedie mogł go zabić, bo w koncu to chłopak Debry Cytuj
Pikol 336 Opublikowano 5 listopada 2010 Opublikowano 5 listopada 2010 Bueh ale nudny ten 3 sezon, robilo sie ciekawie od jakiegos 7 odcinka, jak Mihito fernando essey "przylaczyl sie do dextera" its fourth season tiem ! Cytuj
Masorz 13 197 Opublikowano 5 listopada 2010 Opublikowano 5 listopada 2010 W czwartym sezonie było dobre, jak Dexter prawie zayebał Trinity killera (który tak naprawdę zabija po 4 osoby i jest starym siwym dziadkiem) w tej kuchni. Albo jak mu życie uratował i nie pozwolił mu na samobójstwo na tej budowie. No, to było super. Cytuj
KOŁD 1 084 Opublikowano 5 listopada 2010 Opublikowano 5 listopada 2010 W czwartym sezonie było dobre, jak Dexter prawie zayebał Trinity killera (który tak naprawdę zabija po 4 osoby i jest starym siwym dziadkiem) w tej kuchni. Albo jak mu życie uratował i nie pozwolił mu na samobójstwo na tej budowie. No, to było super. Nieprawda Super było to jak odkrył jak się nazywa i powiedział Hello Dexter Morgan Cytuj
Kmiot 13 664 Opublikowano 5 listopada 2010 Opublikowano 5 listopada 2010 A widziałeś już jak Rita umarła na końcu 4 sezonu ? 2 Cytuj
Tokar 8 267 Opublikowano 6 listopada 2010 Opublikowano 6 listopada 2010 (edytowane) Nie ogarniam jak komuś się mógł ostatni odcinek podobać. Przecież Lumen jest ciężko upośledzona i z każdą wypowiedzianym przez nią zdaniem widać to coraz bardziej. Brak mi słów na opisanie tej żenady w magazynie portowym. CO TO (pipi)A BYŁO ? A najlepsza była akcja z duszeniem zafoliowanego typa 20 metrów od Masuki i Debry. Mm nadzieję, że robocop odstawi jakiś dobry numer, bo póki co przebłyski geniuszu Masuki nie zmieniają faktu, że ten sezon drapie w dno od spodu. Edytowane 7 listopada 2010 przez Tokar Cytuj
Masorz 13 197 Opublikowano 7 listopada 2010 Opublikowano 7 listopada 2010 Najprawdopodobniej będzie sezon 6ty bo ten ma bardzo dobre wyniki oglądalności. Mam szczerą nadzieję, że Deb znowu zacznie węszyć i odkryje jakim zwichrowańcem jest jej braciszek Albo wspólnie z Józefem odkryją Cytuj
Yacek 852 Opublikowano 7 listopada 2010 Opublikowano 7 listopada 2010 Nie ogarniam jak komuś się mógł ostatni odcinek podobać. Przecież Lumen jest ciężko upośledzona i z każdą wypowiedzianym przez nią zdaniem widać to coraz bardziej. Brak mi słów na opisanie tej żenady w magazynie portowym. CO TO (pipi)A BYŁO ? A najlepsza była akcja z duszeniem zafoliowanego typa 20 metrów od Masuki i Debry. Mm nadzieję, że robocop odstawi jakiś dobry numer, bo póki co przebłyski geniuszu Masuki nie zmieniają faktu, że ten sezon drapie w dno od spodu. +1 Niektorz chyba za bardzo sie podjarali tym, ze w koncu cos sie zaczelo w serialu dziac i nie zauwazyli jak groteskowo oraz komicznie to wszystko wygladalo. Jest slabo. Cytuj
Sig 395 Opublikowano 8 listopada 2010 Opublikowano 8 listopada 2010 czy was poje.bało ? Co prawda 2 pierwsze odcinki były w mojej ocenie na 7 ale ten kto się spodziewał że na samym początku będą się działy takie akcje jak np. pod koniec 2 sezonu to jest skończonym idiotą . Od 3 odcinka Dexter wraca na dawny tor . Obejrzałem 5 odcinków i jest bardzo dobrze . Cytuj
_nes 0 Opublikowano 8 listopada 2010 Opublikowano 8 listopada 2010 Nie przypominam sobie, żeby w poprzednich sezonach były tak idiotyczne i żenujące akcje jak ostatnia w hangarze. Jak dobrze, że mamy kilka o klase lepszych seriali. Cytuj
Sig 395 Opublikowano 8 listopada 2010 Opublikowano 8 listopada 2010 Nie przypominam sobie, żeby w poprzednich sezonach były tak idiotyczne i żenujące akcje jak ostatnia w hangarze. Jak dobrze, że mamy kilka o klase lepszych seriali. dr. house californication no proszę cię Cytuj
gekon 1 787 Opublikowano 8 listopada 2010 Opublikowano 8 listopada 2010 Califorication jest na pewno lepszym serialem. Cytuj
_nes 0 Opublikowano 8 listopada 2010 Opublikowano 8 listopada 2010 Nie przypominam sobie, żeby w poprzednich sezonach były tak idiotyczne i żenujące akcje jak ostatnia w hangarze. Jak dobrze, że mamy kilka o klase lepszych seriali. dr. house californication no proszę cię Nie oglądam housa, miałem na myśli Breaking Bad, Mad Men tudzież Boardwalk Empire Cytuj
Kalel 3 634 Opublikowano 8 listopada 2010 Opublikowano 8 listopada 2010 A widziałeś już jak Rita umarła na końcu 4 sezonu ? problem ? Cytuj
Tokar 8 267 Opublikowano 8 listopada 2010 Opublikowano 8 listopada 2010 Zamiast pier/dolić niech ktoś lepiej rzuci napisami do nowego epa, choćby angielskimi. Cytuj
Dahaka 1 861 Opublikowano 8 listopada 2010 Opublikowano 8 listopada 2010 Na napisy24.pl rano były angielskie, bo sam ściągałem. Znajdź sobie, bo mi sie strona nie chce załadować Cytuj
Yacek 852 Opublikowano 8 listopada 2010 Opublikowano 8 listopada 2010 Zawsze sa chwile po releasie na subscene.org Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi