aux 3 784 Opublikowano 8 listopada 2010 Opublikowano 8 listopada 2010 I znów dobry odcinek. Wypadek trochę naciągany, ale konieczny żeby akcja ruszyła do przodu. Robocop węszy i sądząc po zwiastunie następnego odcinka, coś ważnego wywęszy. Ale skoro mają być następne sezony to łatwo przewidzieć że Dexter na razie jest bezpieczny. Fajny był żarcik z Masuką jak Lumen oglądała fotki na telefonie. Romantyczna scenka na końcu całkiem przyjemna, ciekawe jak ten wątek się potoczy. Ciekawe też co zrobi Batista, chyba dostrzegł wreszcie że Maria nie jest ideałem. Cytuj
Solidny (pan) 3 Opublikowano 9 listopada 2010 Opublikowano 9 listopada 2010 (edytowane) Zgodnie ze spoilerami gościa z 4chana : Gościówa też jest jakimś mordercą i na początku Dexter ją uczy tak jak Harry uczył jego. Jednak w ostatnim epie lu przedostatnim epie zarżnie ją po tym jak się zbliży do Harry'ego jr. Potwierdzone na 70 %; a epek sam w sobie dawał rade. Szczególnie Justin Bieber i " He is CSI-ing on me ?" Dopisałbyś, że spoiler z zakończenia sezonu ;/ EDIT: Porąbały mi się strony w temacie, niech ktoś usunie ;p Edytowane 9 listopada 2010 przez Solidny (pan) Cytuj
Yacek 852 Opublikowano 9 listopada 2010 Opublikowano 9 listopada 2010 I znów dobry odcinek. Wypadek trochę naciągany, ale konieczny żeby akcja ruszyła do przodu. Robocop węszy i sądząc po zwiastunie następnego odcinka, coś ważnego wywęszy. Ale skoro mają być następne sezony to łatwo przewidzieć że Dexter na razie jest bezpieczny. Fajny był żarcik z Masuką jak Lumen oglądała fotki na telefonie. Romantyczna scenka na końcu całkiem przyjemna, ciekawe jak ten wątek się potoczy. Ciekawe też co zrobi Batista, chyba dostrzegł wreszcie że Maria nie jest ideałem. Omg czytajac tego posta poczulem sie jakbym uslyszal zapowiedz brazylijskiej telenoweli na tv4 X_X Cytuj
Ölschmitz 1 521 Opublikowano 9 listopada 2010 Opublikowano 9 listopada 2010 srednio, jak dla mnie sezon spisany na straty. minelo 7 odcinkow a to co sie dzialo mozna opisac w dwoch zdaniach. Cytuj
Yacek 852 Opublikowano 9 listopada 2010 Opublikowano 9 listopada 2010 Jest slabo mimo, ze sezon zaczal sie rozkrecac. Tak naprawde za cala kiche odpowiada Lumen - tragicznie zrobiona postac, ktora wywraca fabule serialu do gory nogami i niestety jest to tak kiepsko przedstawione, ze cierpi na tym caly serial. Teraz tylko czekac jak sie rozwinie love story bo juz mamy powoli szklanki w oczkach jak glowni bohaterowie sie na siebie patrza. Jedyne co moze uratowac ten serial to twist w ktorym Lumen szybciutko pojdzie do piachu a mastermindem i masterchiefem stojacym za gwalcicielami bedzie niania ktora pewnie przypadkowo zabije dzieciak raczkujacy po lazience i stracajacy podlaczona suszarke do kapieli. Cytuj
Tokar 8 267 Opublikowano 9 listopada 2010 Opublikowano 9 listopada 2010 Spier/doliny ciąg dalszy. Najbardziej urzekły mnie szczegółowe opisy prześladowców Lumen. "Ten nosił garnitur, a tamten miał zegarek." Cytuj
marjano 161 Opublikowano 10 listopada 2010 Opublikowano 10 listopada 2010 jestem ciekawy jak ty bys opisal goscia ktory cie rypal w kiszke cala noc. Cytuj
Dahaka 1 861 Opublikowano 10 listopada 2010 Opublikowano 10 listopada 2010 (edytowane) "miał dużego kutasa" - jakby to powiedziała to dex od razu by go znalazł Edytowane 10 listopada 2010 przez Dahaka Cytuj
Pikol 336 Opublikowano 10 listopada 2010 Opublikowano 10 listopada 2010 (edytowane) Ja mialem o tyle szczescie ze ogladalem te pare odcinkow 5 sezonu pod rzad, wiec mi gladko zeszlo. I bylo git, mi sie podoba wystarczajaco zeby ogladac. Dopiero sie rozkreca, i nie udezyl z (pipi)nieciem jak 1 i 2 sezon. Ale jest git. No more spoilers, motherfuckers. Zdobylem Achievementa, jest to moj pierwszy serial ktory obejzalem calkowicie bez napisow : D Edytowane 10 listopada 2010 przez Pikol Cytuj
Dahaka 1 861 Opublikowano 10 listopada 2010 Opublikowano 10 listopada 2010 Zdobylem Achievementa, jest to moj pierwszy serial ktory obejzalem calkowicie bez napisow : D Aż tak ciężko były znaleźć odcinki bez lektora ? Cytuj
Krzys PL 28 Opublikowano 10 listopada 2010 Opublikowano 10 listopada 2010 (edytowane) Nie zacząłem jeszcze oglądać tego sezonu, bo postanowiłem sobie poczekać i obejrzeć go dopiero jak się skończy. Niech ktoś mi napiszę większymi literami albo na PW kiedy kończy się ten sezon. Edit: Dzięki Edytowane 10 listopada 2010 przez Krzys PL Cytuj
Gość _Milan_ Opublikowano 15 listopada 2010 Opublikowano 15 listopada 2010 podoba mi sie ogolnie gra pana robocopa Murphy'ego, odstaje od reszty. No i przyznać trzeba ze sezon zaczyna byc tylko slaby, a przestaje byc przech,ujowy. Cytuj
gekon 1 787 Opublikowano 16 listopada 2010 Opublikowano 16 listopada 2010 Sezonu już nic nie uratuje, ale przynajmniej zrobiło się troche bardziej ciekawie Cytuj
Masorz 13 197 Opublikowano 16 listopada 2010 Opublikowano 16 listopada 2010 (edytowane) No najlepszy odcinek w tym sezonie, ale jedna rzecz mi nie daje spokoju- Otóż, gdy Cole wparował z buta do tego pokoju to zamienił drzwi w stertę drzazg a oni jakby nigdy nic se go ukatrupili w pokoju bez drzwi @_@' Poza tym hotel pełen ludzi a nikt nawet nie przyszedł sprawdzić od czego ten huk. NIGA PLIZ Edytowane 16 listopada 2010 przez Masorz Cytuj
Gość MasterShake Opublikowano 16 listopada 2010 Opublikowano 16 listopada 2010 ja w ogóle nie czaję czemu w hotelu były drzwi z pokoju do pokoju Ogólnie odcinek ok ale sezon tak właściwie o niczym cały czas. Cytuj
_nes 0 Opublikowano 16 listopada 2010 Opublikowano 16 listopada 2010 No najlepszy odcinek w tym sezonie, ale jedna rzecz mi nie daje spokoju- Otóż, gdy Cole wparował z buta do tego pokoju to zamienił drzwi w stertę drzazg a oni jakby nigdy nic se go ukatrupili w pokoju bez drzwi @_@' Poza tym hotel pełen ludzi a nikt nawet nie przyszedł sprawdzić od czego ten huk. NIGA PLIZ on nie wy(pipi)ał drzwi z holu tylko te boczne ze swojego pokoju Cytuj
Tokar 8 267 Opublikowano 16 listopada 2010 Opublikowano 16 listopada 2010 Najlepszy odcinek tego sezonu, zdecydowanie. Chociaż sadziłem, że zamieszanie z ex-narzeczonym będzie miało jakieś konsekwencje. No i chyba jakoś podmalowali Lumen, bo zaczyna być do ludzi podobna. Cytuj
Figaro 8 214 Opublikowano 17 listopada 2010 Opublikowano 17 listopada 2010 Następny odcinek pisze kobieta, która ma na koncie najlepsze epy. Będzie grubo. Cytuj
koso 114 Opublikowano 17 listopada 2010 Opublikowano 17 listopada 2010 ja w ogóle nie czaję czemu w hotelu były drzwi z pokoju do pokoju Tak to już bywa w hotelach. Odcinek słaby, sezon dalej słabuje. Lumen to w ogóle disaster, powinna być ikoną memów i przerabiana w gifach po miliard razy z tymi swoimi minami. Jedyna nadzieja w: Ustaleniu tożsamości ostatniego gwałciciela. Niania? Maria?... Masuka? To musi być jakiś powrót zza grobu albo mega duże pierd.olnięcie, bo inaczej będzie nędza. Cytuj
Sig 395 Opublikowano 17 listopada 2010 Opublikowano 17 listopada 2010 odcinek niezły sezon trzyma poziom , co prawda z początku trochę wiało nudą ale teraz wszystko wróciło na pierwotny tor z wcześniejszych sezonów Cytuj
Pikol 336 Opublikowano 17 listopada 2010 Opublikowano 17 listopada 2010 ja w ogóle nie czaję czemu w hotelu były drzwi z pokoju do pokoju Poprostu nie pokazali korytarza, miedzy drzwiami byl. i czemu w spojlerze ? xD Odcinek fajny, najbardziej mnie interesuje jednak cygaro man i jego szwedanie w sprawie Dextera. Ale pewnie i tak jakos cudownie dowody sie zgubia, albo łacic jakos padnie przez przydadek, albo sie okaze ze kogos zabil, albo ze jest jednym z tych kolesi, i dexter go owinie foliami i zrobi na nim captain bloody underpants. Lumen nie pasuje mi na kogos, kto moglby byc z Dexterem na dluzej. Taki wypełniacz na ten sezon, pewnie tez zginie, albo wroci do chloptasia pod koniec sezonu. Cytuj
_nes 0 Opublikowano 17 listopada 2010 Opublikowano 17 listopada 2010 odcinek niezły sezon trzyma poziom , co prawda z początku trochę wiało nudą ale teraz wszystko wróciło na pierwotny tor z wcześniejszych sezonów nono ale szkoda, ze nie ma napiecia i klimatu towarzyszacego 2 pierwszym sezonom Cytuj
qb3k 946 Opublikowano 17 listopada 2010 Opublikowano 17 listopada 2010 ostatnim gwałcicielem jest Quinn, sprawdzone info :potter: Cytuj
Di 839 Opublikowano 22 listopada 2010 Opublikowano 22 listopada 2010 (edytowane) W moim odczuciu jeden z najlepszych odcinków całego serialu - masa świetnych scen i dużo akcji (jak na dotychczasowe odcinki piątej serii). Szkoda, że cały sezon taki nie jest. Końcówka sezonu zapowiada się wręcz wybornie, choć wątpię, żeby przebiła poprzednią. Edytowane 22 listopada 2010 przez Di Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi