Tokar 8 268 Opublikowano 14 grudnia 2010 Opublikowano 14 grudnia 2010 Jak tak dalej pójdzie, to w 6 sezonie Dexter utworzy drużynę pierścienia z Debrą i Quinnem, kupi im po scyzoryku i rękawiczkach i razem będą w imię romantycznych ideałów dźgać złych ludzi. Cytuj
Sig 395 Opublikowano 14 grudnia 2010 Opublikowano 14 grudnia 2010 Finał bardzo mnie rozczarował . Do ostatniej sekundy spodziewałem się jakiegoś zrywu ale niestety . Siostra Dexa bardzo mnie irytowała w tym odcinku stężenie szlochania osiągnęło poziom zenitu . NA plus można zaliczyć wypadnięcie Lumen z 6 sezonu + ciekawie zapowiadający się wątek Quina . Sezon ogólnie oceniając przez pryzmat wcześniejszych był mocno średni taka ocena 7/10 . Cytuj
wortigern1 0 Opublikowano 14 grudnia 2010 Opublikowano 14 grudnia 2010 Finał 5-tego sezonu, tak jak 15 odc 2 serii PB utwierdził mnie w przekonaniu, że nie warto już tego więcej oglądać. Dla mnie to pożegnanie z Dexterów - chu.jowe niestety. Cytuj
Gość _Milan_ Opublikowano 15 grudnia 2010 Opublikowano 15 grudnia 2010 A mi sie podobało. Debra miala dobry monolog w piwnicy. Quinn dał sie lubić, podobało mi sie jak wlazł bez oporu do radiowozu. Tylko zakończenie nie fajne, wolalbym zeby milosc trwała 1 Cytuj
KOŁD 1 095 Opublikowano 15 grudnia 2010 Opublikowano 15 grudnia 2010 (edytowane) A mi sie podobało. Debra miala dobry monolog w piwnicy. Quinn dał sie lubić, podobało mi sie jak wlazł bez oporu do radiowozu. Tylko zakończenie nie fajne, wolalbym zeby milosc trwała xd Naje.bales się czy jak? Edytowane 15 grudnia 2010 przez Codename 1 Cytuj
Wojtq 795 Opublikowano 15 grudnia 2010 Opublikowano 15 grudnia 2010 Dla mnie ten sezon mógłby skończyć się tak: podczas monologu Debry w piwnicy Chase'a Lumen poruszyła się i została zastrzelona. Dexter rzucił się ku niej zrozpaczony i ruszył w kierunku Debry, który strzeliła także do niego. Tym samym zza zasłony wypadł postrzelony Dex, który wymienił jeszcze ze 2 zdania z siostrą. To by było uderzenie i niezłe zakończenie serialu. Z początku sezon był smętny, później akcja się ładnie rozwinęła, ale podczas finału miałem ochotę rzucić czymś o ścianę. 1 Cytuj
Yacek 852 Opublikowano 16 grudnia 2010 Opublikowano 16 grudnia 2010 Dla mnie ten sezon mógłby skończyć się tak: podczas monologu Debry w piwnicy Chase'a Lumen poruszyła się i została zastrzelona. Dexter rzucił się ku niej zrozpaczony i ruszył w kierunku Debry, który strzeliła także do niego. Tym samym zza zasłony wypadł postrzelony Dex, który wymienił jeszcze ze 2 zdania z siostrą. To by było uderzenie i niezłe zakończenie serialu. Z początku sezon był smętny, później akcja się ładnie rozwinęła, ale podczas finału miałem ochotę rzucić czymś o ścianę. LoL jakie suchary, co ty masz 9 latek ? 0o Cytuj
Figaro 8 222 Opublikowano 16 grudnia 2010 Opublikowano 16 grudnia 2010 Ostatnie 2 minuty fajne. Najgorsza scena to ta, gdy Debra ich wypuściła, a Dex z Lumen zaczęli płynąć łódką. Co za ch.ujowo nakręcona scena. Co za chu.jowa muzyka. Odtwórca roli Dexa czuć, że jest zmęczony tą rolą. Quinn zawsze był ok. Ciekaw jednak jestem jak poprowadzą ten ostatni sezon. Już nie mają oporów więc musi być lepiej. Cytuj
Masorz 13 197 Opublikowano 16 grudnia 2010 Opublikowano 16 grudnia 2010 A skąd wiesz, że to będzie ostatnia seria? Cytuj
Figaro 8 222 Opublikowano 17 grudnia 2010 Opublikowano 17 grudnia 2010 no bo ku.rwa bez przesady Cytuj
wortigern1 0 Opublikowano 17 grudnia 2010 Opublikowano 17 grudnia 2010 (edytowane) Ja cały czas myślałem, że złapią Lumen, albo Lumen da się złapać by odsunąć podejrzenia od Dextera. PS. Kilka odcinków wcześniej miałem nawet teorię, że Dexter dowie się iż Lumen tak naprawdę sama zabijała ludzi w przeszłości i będzie musiał ją wyeliminować, co byłoby typowym zakończeniem dla sezonu. Edytowane 17 grudnia 2010 przez wortigern1 Cytuj
Yacek 852 Opublikowano 17 grudnia 2010 Opublikowano 17 grudnia 2010 Ostatnie 2 minuty fajne. Najgorsza scena to ta, gdy Debra ich wypuściła, a Dex z Lumen zaczęli płynąć łódką. Co za ch.ujowo nakręcona scena. Co za chu.jowa muzyka. Odtwórca roli Dexa czuć, że jest zmęczony tą rolą. Quinn zawsze był ok. Ciekaw jednak jestem jak poprowadzą ten ostatni sezon. Już nie mają oporów więc musi być lepiej. Ogladajac scene z lodka odnosilem ciagle wrazenie, ze zaraz bedzie kopia titanica - az sie prosilo Cytuj
Figaro 8 222 Opublikowano 17 grudnia 2010 Opublikowano 17 grudnia 2010 Dexter z nowym showrunnerem Zostanie nim dotychczasowy producent wykonawczy Scott Buck, który zastąpi Chipa Johannessena - informuje Deadline. Buck jest związany z produkcją od drugiej serii. oby to oznaczało coś pozytywnego Cytuj
TakeshiX 50 Opublikowano 13 stycznia 2011 Opublikowano 13 stycznia 2011 taka ciekawostka jakby ktoś nie widział: wszystkie ofiary na "wykresie": Cytuj
Mq 73 Opublikowano 16 lutego 2011 Opublikowano 16 lutego 2011 okropny sezon, okropny final. plus przewidywalny reset na koncu z wyjazdem lumen ( za ktora nie bede tesknil) i powrotem dzieci (za ktorymi nie tesknilem). chcialem sie przyczepic ze watek z sekta okazal sie niewypalem ale byl tak nudny ze nawet nie pamietam czy zostal rozwiazany czy nie. co mozna powiedziec o wiekszosci sezonu. ale przynajmniej angel i laguerta sa znowu razem YAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAYYYYYYY Cytuj
golab 1 670 Opublikowano 20 lutego 2011 Opublikowano 20 lutego 2011 poza wątkiem dexter - debra - quinn - liddy, wszystko w tym sezonie ssało pauke, S3=S5 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi