bastek66 51 Opublikowano 19 stycznia 2010 Opublikowano 19 stycznia 2010 CD Action uderzyło z multiplatformowym magazynem to chłopaki kombinują Killzone 2 na cover dvd Ciekawe jak długo to potrwa. Zdaje się że ichniejsi pecetowi ortodoksi są bardzo niezadowoleni (delikatnie ujmując). Byłyby jaja jakby CDA skończyło jak Click! Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 19 stycznia 2010 Opublikowano 19 stycznia 2010 (edytowane) fakt, czytelnicy CDA nie sa zbytnio zadowolenia z multiplatformowosci pisma : P aczkolwiek ja jako czytelnik i CDA i PSXE nie mam nic na przeciwko : D mozna przynajmnie poczytac opinie innych ludzi na temat konsolowych gier... (kupowalbym jeszcze Neo+ ale szkoda mi kasy na 3 pisma na miech) ale i tak nie ma sie o co rzucac, ot, sa newsy ze swiata konsol ( i tak przewazaja te z pc), 2,3 recki na konsole i tyle, a ludzie robia szum ^.- EDIT Aha co do jeszcze upadniecia CDA... watpie : ) moze ostatnio wprowadzili pewne kontrowersyjne zmiany ale to wciaz stare dobre CDA ; ) na pewno przetrwa to pismo jeszcze wiele lat.... zwlaszcza ze pelniaki dobre daja, a glownie na to lud zwraca uwage (np ostatnio byl DMC4, w najnowszym - dzisiejszym numerze Ninja Blade) Edytowane 19 stycznia 2010 przez Rayos Cytuj
Hubert249 4 279 Opublikowano 19 stycznia 2010 Opublikowano 19 stycznia 2010 Szum robią gimbusy którym mama nie chce kupić konsoli. I tak wiadomo,że ogrom ludzi kupuje CDA dla gierek które wrzucają a magazyn leci w kąt. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi