Toshirou 0 Opublikowano 17 grudnia 2009 Opublikowano 17 grudnia 2009 Witam, Mam zamiar zaopatrzyć się w antyramę i pojawia się problem, mianowicie jaką wybrać. Czy szklaną, czy może z plexi ? Czy antyrama z plexi odbija światło tak samo mocno jak szklana ? Antyrama będzie wisiała blisko TV i boję się, że będzie wszystko się od niej odbijać, a co za tym idzie oślepiać mnie podczas grania. Wygląda to mniej więcej tak: Kropka = to ja podczas grania. Czy miał ktoś styczność z antyramą z plexi i może odpowiedzieć jaką antyramę wybrać, aby nie odbijała obrazu z TV i nie tworzyły się 'białe plamy' na niej podczas oglądania tv/grania ?
Yacek 852 Opublikowano 17 grudnia 2009 Opublikowano 17 grudnia 2009 Antyrama bedzie oslepiac. Rama nie oslepia. Kup rame.
Hubi. 39 Opublikowano 19 grudnia 2009 Opublikowano 19 grudnia 2009 duzy tv? antyrama na jakiej wysokosci (i tv na jakiej?
Toshirou 0 Opublikowano 19 grudnia 2009 Autor Opublikowano 19 grudnia 2009 Problem rozwiązany. Zakupiłem szklaną antyramę i powiesiłem nieco nad tv i jest super. Temat do zamknęcia
Rekomendowane odpowiedzi