Ewcikson 1 Opublikowano 23 grudnia 2009 Opublikowano 23 grudnia 2009 (edytowane) Enkidou umie krzaki to może do niego napisz. A czas i klimat nie mają nic do rzeczy szybciej napisze do mazziego jak sie obudzi:D hehehe btw jak ta dyskusja nie ma nic do topiku:D wyjasnilo sie i potwierdzilo moje przypuszczenia fuku=szczescie Edytowane 23 grudnia 2009 przez Ewcikson Cytuj
Rampage! 0 Opublikowano 24 grudnia 2009 Opublikowano 24 grudnia 2009 Wiem, że wasabi to chrzan ale chyba różni się trochę od naszego polskiego wyrobu? ? sos wasabi zdecydowanie się różni.rośnie tylko i wyłącznie w Japonii i na wyspie Sachalin.jest owiele bardziej ostry,ma zielonkawy kolor i ponoć jest bakteriobójczy i poprawia trawienie.chyba właśnie przez swoją ostrość,ale głowy [i języka...] nie dam... Cytuj
estel 806 Opublikowano 24 grudnia 2009 Opublikowano 24 grudnia 2009 Mój post był przesiąknięty ironią. Nie wiem jak mogłeś tego nie zauważyć Cytuj
Rampage! 0 Opublikowano 24 grudnia 2009 Opublikowano 24 grudnia 2009 a pardon,moja wina-nie zauważyłem 2 postów wcześniej i straciłem kontekst.swoją drogą,nie cierpię chrzanu w każdej postaci;] offtop,kontynujcie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi