Skocz do zawartości

30 Seconds to Mars

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiem, że to mało związane z grami (chociaż ich kawałki są w Rock Bandzie do pobrania) ale to w końcu dział o muzyce.

Znacie zespół 30 Seconds to Mars?

Jeśli nie, posłuchajcie ich piosenek (3 z nich, które polecam):

Kings & Queens - http://www.youtube.com/watch?v=GjJmYnTxT3w

A Beautiful Lie - http://www.youtube.com/watch?v=_EcX4OtLWVs

The Kill - http://www.youtube.com/watch?v=qF1wZQzpeKA

Jakie są wasze opinie na temat ich muzyki/członków/teledysków? Jestem ciekawa, nawet tych negatywnych (nie każdemu musi się podobać, ale z kulturą proszę)! Jest to dla mnie bardzo ważne, więc słucham :)

• Minusik 1
Opublikowano

A Beautiful Lie miał całkiem dużo fajnych, melodyjnych kawałków, trochę ocierających się o emo. Słuchało się całkiem przyjemnie. Nowa płyta została przeze mnie wyłączona po 4 kawałkach. Night of the Hunter jest naprawdę spoko, reszta to nędzna podróbka U2 IMO.

Opublikowano

Droga RockNRollenHeart, ja osobiscie bardzo lubie Jareda Leto, szczegolnie po tym jak zagrał w Requiem for a Dream. Jesli natomiast chodzi o muzyke 30StM to oprocz tych trzech przez Ciebie wymienionych bardzo lubie kawalki Capricorn, Attack (lub I'll Attack bo roznie jest podawany ten tytuł) i Battle of one szczegolnie podczas jazdy na jakiejs dobrej wyscigowce :)

Jesli chodzi o teledyski mają takie dosc specyficzne, fajnie sie je oglada, ale i tak The Kill wymiata ;]

Pozdrawiam

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Pomijając to, że chłopaki lansują emostyle, to ich muzyka niesamowicie mnie usypia. Niby nawet nieźle to brzmi, ale 2 minuty jeków w "The Kill" kwituję ostrym ziewnięciem, po którym z reguły następuje drzemka.

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

The Kill

This is War

Savior

Attack ... Tytuły miażdżące. Jadę na ich koncert który będzie w sierpniu w Krakowie!

Uwielbiam ich.

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Nawet niezle biorac pod uwage ze wokalista jest aktorem hollywodzkim.

I w zasadzie tylko nim powinien zostać. Muzyki nie mają tragicznej ale Leto lepszym aktorem jest.

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Widać, że trochę amatorka ten zespół. Jak Tokio Hotelem jarały się 15 latki, tak 30 Secondem jarają się 18 letnie siksy. Czasem słychać, że kombinują ale to po prostu nie ma ładu i składu. Prędko przestaną być tacy znani i lubiani.

• Minusik 1
Gość Mr. Blue
Opublikowano

Coś mijacie się z prawdą panowie. Rzeczywiście, żadna rewelacja ale zespołowi trzeba oddać co jego - mianowicie pewną dozę talentu. Edge of the Earth, Kill Me i jeszcze kilka utworków wybija się i śmiało można ich słuchać. Po za tym, nie są wcale uber popularni i od dłuższego czasu (3-4 lat, nie pamiętam już dobrze) utrzymują stały, dobry poziom.

Nie ma kaki.