Nemesis 1 271 Opublikowano 21 grudnia 2009 Opublikowano 21 grudnia 2009 Serial jest od całkiem niedawna emitowany na rodzimym Polsacie. To bez wątpienie najbardziej mroczna rola Swayze'ego, który w filmach zawsze kojarzył mi się z romantycznymi bohaterami z "Dirty Dancing" czy "Uwierz w ducha". Tutaj gra rolę Charles'a Barker'a, agenta FBI z dwudziestoletnim stażem a partneruje mu początkujący agent. Serial jest nawet niezły, choć czasem przewidywalny. Czy Wam przypadł do gustu taki Patrick Swayze? Krytycy filmowi twierdzą, że nie potrafił zagrać takiej roli. Cytuj
Kmiot 13 836 Opublikowano 21 grudnia 2009 Opublikowano 21 grudnia 2009 Wydaje mi się, że Słejzi ma swoją "rolę życia" jeszcze przed sobą. Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 21 grudnia 2009 Opublikowano 21 grudnia 2009 Dobry był w "Na Fali", tam tez grał "tego złego". Moja ulubiona scena to ta kiedy goni go Keanu Reaves przez podwórko pełne porozwieszanego prania/niskich płotków i ma grubą rozkminę strzelać czy nie strzelać bo to jednak jego kolega do niedawna i wtedy kieruje pistolet w powietrze i wystrzeliwuje cały magazynek z okrzykiem "Nooooooooo11111!" na ustach. No i jeszcze w "Roadhouse" xD. Cytuj
marjano 161 Opublikowano 21 grudnia 2009 Opublikowano 21 grudnia 2009 w hot fuzz fajnie ta scena byla sparodiowana. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi