Walker 1 Opublikowano 21 marca 2010 Opublikowano 21 marca 2010 Ano właśnie. Gdzie Cysio? To była dopiero jakość, no i ten styl, niczym stary Akira Toriyama... Cytuj
Wolny 29 Opublikowano 21 marca 2010 Opublikowano 21 marca 2010 najlpsze było jak heniek zawsze opieprzał Kume śmiesznie to wyglądało jak mówił do niego kudłaczu czy misiek cos w tym stylu Albo dobry był komiks jak Snake ratował Lare albo szarpał sie z kotem i sie z nim turlał po ziemi hehehehe Cytuj
MrSatan 20 Opublikowano 21 marca 2010 Opublikowano 21 marca 2010 Ja tam od czasów Tortura nie widzę dobrych komiksów, Marv coś próbował, ale zaginął w boju... Cytuj
Kazuo 134 Opublikowano 6 kwietnia 2010 Opublikowano 6 kwietnia 2010 Też jestem za powrotem Cysia. W sumie zawsze mnie jego komiksy trochę irytowały, ale ostatnio nieco zatęskniłem za tą charakterystyczną kreską i porytymi pomysłami. Naprawdę przydałoby się, żeby kolo coś skrobnął, bo ostatnio poziom komiksów w PE drastycznie padł na ryj. Cytuj
Luna 182 Opublikowano 6 kwietnia 2010 Autor Opublikowano 6 kwietnia 2010 I gdzie ten wielki comeback KTOMACZASU????????? Przez ostatni czas nie mieliśmy czasu na komiksy do PE i Konsolowiska, bo pracujemy nad dodatkiem do nowej edycji planszowej gry "Talisman". Jeśli Kleju zdąży się uwinąć, to w następnym numerze bedzie kilka tych beznadziejnych, paskudnych i nieśmiesznych komiksów KTOMACZAS. Cytuj
ogicool 43 Opublikowano 7 kwietnia 2010 Opublikowano 7 kwietnia 2010 (edytowane) : ) Cysiowe komiksy był dla mnie hardkorem. Edytowane 7 kwietnia 2010 przez ogicool Cytuj
TyskiPL 64 Opublikowano 7 kwietnia 2010 Opublikowano 7 kwietnia 2010 O ile komiksy sprzed kilku numerów (np. ta chora akcja w szpitalu jako połączenie Resident Evila itd., albo parodia wyścigów Mario, albo też ta historia 4 graczy) były dobre, tak teraz te ostatnie komiksy są jakieś słabe. Mam wrażenie, że pełnią rolę zapychacza w gazecie, bo nie są ani śmieszne, ani warte uwagi dla mnie. Jak nie ma pomysłu na dobry komiks do jednego numeru, to lepiej już byłoby zagospodarować te miejsce na dodatkowe listy od czytelników. Bywają ciekawsze. Cytuj
speiderman 4 Opublikowano 18 kwietnia 2010 Opublikowano 18 kwietnia 2010 (edytowane) O ile komiksy sprzed kilku numerów (np. ta chora akcja w szpitalu jako połączenie Resident Evila itd., albo parodia wyścigów Mario, albo też ta historia 4 graczy) były dobre, tak teraz te ostatnie komiksy są jakieś słabe. Akurat Resident mi się nie podobał. Za dużo upchanych pomysłów, siostra Helga niewykorzystana (pomysł fajny, ale potem nagle znikneła). Duży plus na końcówkę, która odzwierciedlała moje odczucia . A Fanboys zaczynało się fajnie, ale zniknęło po kilku paru odcinkach (a mogła być fajna kontynuacja K jak konsola). Komiksy Cysia lubiłem bardzo i szkoda mi było, że przestał je robić w PE (choć w jego ostatnich pracach pogarszały się scenariusze i kreska). Miło, że teraz czasem coś daje, ale za rzadko. Mam wrażenie, że pełnią rolę zapychacza w gazecie, bo nie są ani śmieszne, ani warte uwagi dla mnie. Jak nie ma pomysłu na dobry komiks do jednego numeru, to lepiej już byłoby zagospodarować te miejsce na dodatkowe listy od czytelników. Bywają ciekawsze. Kiedyś pod tym względem było znacznie gorzej. Zgadzam się jednak, że jak już dawać komiks, to przemyślany, a nie by po prostu był. Wystarczy, że przypomnę sobie niedawny komiks o Fallout 3 (bez urazy, ale czy ktoś się na nim chociaż uśmiechnął?). Edytowane 18 kwietnia 2010 przez speiderman Cytuj
Wolny 29 Opublikowano 18 kwietnia 2010 Opublikowano 18 kwietnia 2010 ten z fallout nawet spoko był dal mnie Cytuj
Gość ALIEN_ALIEN Opublikowano 18 kwietnia 2010 Opublikowano 18 kwietnia 2010 Komiksy coraz bardziej prostackie są tak mi się wydaje. Kiedyś też były prostackie ale to bawiło a teraz ? Ja się ani nie śmieję z tego ani nic... 2 Cytuj
Gość coopa Opublikowano 19 kwietnia 2010 Opublikowano 19 kwietnia 2010 (edytowane) Edytowane 25 czerwca 2011 przez coopa Cytuj
pertio_95 0 Opublikowano 19 kwietnia 2010 Opublikowano 19 kwietnia 2010 Dobra, dobra ja chcę więcej tych "hardkorów" o których Mówicie. Cytuj
Luna 182 Opublikowano 21 grudnia 2010 Autor Opublikowano 21 grudnia 2010 (edytowane) Jakieś komentarze odnośnie komiksów w najnowszym numerze? Edytowane 21 grudnia 2010 przez Luna Cytuj
Wolny 29 Opublikowano 21 grudnia 2010 Opublikowano 21 grudnia 2010 mi się podobał ten z mikołajem "cześć harry"xd ;p a cysio mnie zniszczył ;p "który to? - ten mały z dziwnymi z włosami" xD Cytuj
grzybiarz 10 294 Opublikowano 25 grudnia 2010 Opublikowano 25 grudnia 2010 Cysio strasznie ładny wykonany komiks sklecił i w dodatku smieszny. Ktomaczas też dał radę, zwłaszcza z cycatym asasynem, tlyko trzeba go czytać na głos:) % Cytuj
Figaro 8 215 Opublikowano 25 grudnia 2010 Opublikowano 25 grudnia 2010 Kiepskie te komiksy, szczególnie te od Ktomaczasu. Sorry, Luna ale trochę na siłę jest ten niby wulgarny klimat. Cytuj
Wielki K 94 Opublikowano 25 grudnia 2010 Opublikowano 25 grudnia 2010 Komentarz odnośnie do komiksów z obecnego numeru? Żenada Kiedyś komiksy w PE były prostackie, głupawe ale często śmieszne, teraz dwie pierwsze cechy się umocniły a trzecia jakby wyparowała. Te autorstwa Cysia jeszcze jakoś dają radę, ale Kleju naprawdę powinien dać sobie spokój- szczerze, to czułem zażenowanie czytając jego komiksy zarówno 10lat temu jako nastolatek jak i teraz- takie rynsztokowe klimaty może i korespondowały ze starą extreme'ową atmosferą, ale teraz jest to totalne dno, które zupełnie nie współgra z resztą pisma :confused: Cytuj
Sibian 154 Opublikowano 25 grudnia 2010 Opublikowano 25 grudnia 2010 (edytowane) Również mi nie podeszły, tak zapowiadany powrót Cysia okazał się króciutkim średniaczkiem ( swój specyficzny nie tylko chodzi o kreskę styl zachował ale po takiej przerwie i zapowiedziach, rozczarowanie jak dla mnie ). Edytowane 25 grudnia 2010 przez Sebastian Ś. Cytuj
MichAelis 5 616 Opublikowano 25 grudnia 2010 Opublikowano 25 grudnia 2010 Dokladnie, komiksy ktomaczasu to jakas parodia, zupelnie niesmieszne i na dodatek zenujace. Dodam tylko, ze np takie konsolometry zawsze mnie bawia. Cytuj
Grabek 2 780 Opublikowano 25 grudnia 2010 Opublikowano 25 grudnia 2010 (edytowane) kleju zaczął już tworzyć swoje rysunki czy dalej pożycza gotowce? Edytowane 25 grudnia 2010 przez alienator Cytuj
Zwyrodnialec 1 715 Opublikowano 25 grudnia 2010 Opublikowano 25 grudnia 2010 Jakby pożyczał, to pewnie trzymałyby poziom. Cytuj
Wolny 29 Opublikowano 26 grudnia 2010 Opublikowano 26 grudnia 2010 (edytowane) Cysio dalej ten sam humor ;P wiedział co robi rysujac znowu szajke Heńka;p Ciągle to samo a dalej śmieszy Edytowane 26 grudnia 2010 przez Wolny Cytuj
Najtmer 1 082 Opublikowano 26 grudnia 2010 Opublikowano 26 grudnia 2010 luna, jak to jest ze kleju rysuje cie w komiksach jako ekstra laske a w realu... just joking Cytuj
CYSIO 1 Opublikowano 26 grudnia 2010 Opublikowano 26 grudnia 2010 Również mi nie podeszły, tak zapowiadany powrót Cysia okazał się króciutkim średniaczkiem ( swój specyficzny nie tylko chodzi o kreskę styl zachował ale po takiej przerwie i zapowiedziach, rozczarowanie jak dla mnie ). Ano, króciutki. Paski mi odpowiadają i takiego formatu będę się trzymał, lepszy rydz niż nic:). 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi