Opublikowano 20 lipca 201014 l Bez, w ogóle co za pomysł żeby gotować z folią. W ogóle co za pomysł żeby gotować o.O BLEEEEEEEE
Opublikowano 20 lipca 201014 l Myślę, że jak Gekon ma wieczór z prawdziwymi mężczyznami to sobie na pewno obciągają parówki, he he he.
Opublikowano 20 lipca 201014 l Bez, w ogóle co za pomysł żeby gotować z folią. W ogóle co za pomysł żeby gotować o.O BLEEEEEEEE Prowo? Gotowane parówki są zajebongo, choć czasem jedną surową, maczaną w musztardzie też zeżrę.
Opublikowano 22 lipca 201014 l Nie, po prostu wpierdalam teraz non-stop te jedynki czy jedynaczki czy jak to tam się zwie [szlachta] i nie wyobrażam sobie jak mogą smakować ugotowane. Gotować gotuję takie plebejskie, po 1000 w paczce jak są sprzedawane. Ale to tylko do hotdogów, bo samej parówy ugotowanej nie zjem, nie smakuje mi.
Opublikowano 22 lipca 201014 l no generalnie parowek sie nie gotuje, tylko zagotowuje wode, wrzuca te parowki na kilka sekund i wyciaga :potter:
Opublikowano 22 lipca 201014 l otoz to, z tym ze wczesniej zdejmuje z nich folie, a we wrzatku powinny byc 4-5 minut
Opublikowano 22 lipca 201014 l Po to by były bardziej miękkie. Przynajmniej ja bardziej takie wole, do tego sarepska, pieczywko i zaje wyżerka.
Opublikowano 23 lipca 201014 l nie wiem jak można jeść parówki. przeciez one są OHYDNE. nie dość, że chu.jowo smakują, to jeszcze ich zawartość pozostawia sporo do życzenia. ostatnio stwierdziłem, że skoro mamusia kupiła parówki z kurczaka. zjadłem jedną i myślałem, ze sie porzygam. sprawdzilem potem zawartśc, to bylo 47% miesa z kurczaka i... skora z kurczaka :| nie dotkne juz nigdy tego
Opublikowano 23 lipca 201014 l 47% miesa z kurczaka i... skora z kurczaka :| nie dotkne juz nigdy tego ch.ujowe parowki twoja matka kupuje
Opublikowano 24 lipca 201014 l nie wiem jak można jeść parówki. przeciez one są OHYDNE. Wreszcie porządny komentarz w tym temacie, paruffki to zuo.
Opublikowano 26 lipca 201014 l Właśnie skończyłem wcinać paróweczki gotowane z sarepską i kajzerką. Mniam! Wy jacyś inni jesteście skoro wam to niesmakuje, nie można samych warzyw wpierd.alać ludzie.
Opublikowano 27 lipca 201014 l Serio jakies ciulowe parowki musieliscie jesc. Zobaczmy na ten przyklad: http://www.e-piotripawel.pl/zakupywarszawa/parowki-berlinki-classic_ps-29548-27.html Składniki: mięso wieprzowe 70%, woda, skrobia ziemniaczana, sól, białko sojowe, glukoza, przyprawy i ekstrakty. Olaboga, "tylko" 70% miesa. Myslicie, ze we wszystkich innych wedlinach kupionych w sklepie itp jest duzo wiecej? ;]
Opublikowano 27 lipca 201014 l Jak Wam stare kupują parówki na bazarze od tajwańskiego rzeźnika w ilości 5kg/3zł, to nie dziwota że Wam nie smakują. Ogólnie parówki są fpytę - dobre, w miarę tanie i można się nimi nieźle nażreć. A z taką musztardą rosyjską (Biedronka się kłania), to już w ogóle niebo w pysku. Szef kuchni poleca.
Opublikowano 27 lipca 201014 l toć mi tam smakują, ale jak wsadzam je do mikrofali i widzę jak niektóre pulchnieją zamiast maleć to się odechciewa jeść.
Opublikowano 27 lipca 201014 l Myślę, że jak Gekon ma wieczór z prawdziwymi mężczyznami to sobie na pewno obciągają parówki, he he he. Żaden z moich kolegow nie jest obrzezany parowki jedynki jeszcze ujdą btw
Opublikowano 27 lipca 201014 l Parówki zaje.biste. Drosedki yber ales, czy to gotowane czy zapiekane z serem z mikrofali na szybko <ok>.
Opublikowano 27 lipca 201014 l Ja jem raz na kilka lat. Kiedyś u znajomych podawali z musztardą francuską (taką z całymi ziarnkami gorczycy). No za(pipi)iste było, ale to raczej zasługa tej genialnej musztardy (którą wszystkim polecam) niż samych parówek.
Opublikowano 27 lipca 201014 l potwierdzam, musztarda francuska od kamis jest świetna. A co do samych parówek - gotowane bez folii + kajzerka + ser topiony w mikrofali i jakaś ostra musztarda, jak ktoś wcześniej pisał - rosyjska jest sponio.
Opublikowano 27 lipca 201014 l Ja tam wolę sapepską od francuskiej. No nie wiem, lepiej mi podchodzi. Szczególnie do parówek. Keczup do parówek tylko wtedy, gdy daniem jest hot dog.