Opublikowano 27 lipca 201014 l Sarepska przechuj dobra, paruffki szama dla prawdziwych ludzi z proletaryackiej warstwy społecznej ! Edytowane 27 lipca 201014 l przez Keymaker
Opublikowano 28 lipca 201014 l parowki w dupie powodują impotencje :potter: fixd <ok> jedyna opcja, zeby mi parowka smakowala, to przekrojenie jej na pół i podsmazenie na patelni razem z plasterkiem sera. GENIALNE. wtedy nawet nie zwracam uwagi na psie kutasy w składzie. polecam :]
Opublikowano 28 lipca 201014 l Potwierdzam info. Grillowa > Sarepska > francuska fix'd Jak Wam stare kupują parówki na bazarze od tajwańskiego rzeźnika w ilości 5kg/3zł, to nie dziwota że Wam nie smakują. Otóż to. Parówka z topionym serem albo domowy hot-dog(mój faworyt, jak są burżujskie składniki - bagietka + sos barbecue/tysiąc wysp/majonez + musztarda grillowa + prażona cebulka + parówka)= win.
Opublikowano 9 sierpnia 201014 l Drobinki firmy Drobimex. No (pipi) mistrzostwo świata Szukałem zdjęcia na necie ale znalazłem tylko "drobisie" dla dzieci Nie wiem czym się różnią. Ale jak macie okazje, to poszukajcie. W netto są. Megazordowopyszniastecholerstwo
Opublikowano 9 sierpnia 201014 l W realu są "bobaski", takie krótkie pakowane po kilka sztuk, o ile nie przepadam za parówkami tak te są wspaniałe edit: Edytowane 9 sierpnia 201014 l przez LoganOldschool
Opublikowano 10 sierpnia 201014 l Musztarda rosyjska > all A co do parówek to są takie parówki szynkowe chyba z sokołowa, mistrzowskie są
Opublikowano 10 sierpnia 201014 l Ja jem tylko Berlinki, wbrew pozorom nie są to wurst szajse kiełbasse wykrojone z du.py szwabskiej barmanki tylko kawał prawdziwego mięsiwa plus 30% jakiegoś gówna z kota. Nawet dobrze się tym najeść można, ja robię tak: Przygotowuję sobie ze cztery kromki pełnoziarnistego chleba (taki najlepszy) z różnymi pysznościami, biorę drugi talerz żeby się parówy zmieściły, wkładam na pół minuty do mikrofali ze cztery, jak wyciągam to są lekko przysmażone i popękane, pycha. Do tego keczup. Jak wje.bie zagryzając chlebem te cztery to dorabiam ze dwie kromki ekstra z Nutellą i dopiero wtedy mogę iść spać. Musztardy są dla ci.pek, polecam szitlołd of chrzan firmy Motyl, a jak kręci!!1 Innych parówek nie jem odkąd próbowałem ugotować jakieś nołnejmy i się rozrosły i nadmuchały, to je wyje.bałem zrazu. Edytowane 10 sierpnia 201014 l przez tomsecret1993
Opublikowano 10 sierpnia 201014 l Musztardy są dla ci.pek, polecam szitlołd of chrzan firmy Motyl, a jak kręci!!1 Chrzan to tylko z kiełbasą, do parówek średnio się nadaje. A rosyjska musztardówa na pewno nie jest dla ci'pek.
Opublikowano 10 sierpnia 201014 l tomsecret - uważasz że jestem ci.pką? To Ty nią jesteś, skoro nie wpier.dolisz byle jakiej parówki, tylko te wybrane, francuzik. Musztarda do parówek jest najlepsza i nikt mi nie zaprzeczy, bo w przeciwnym razie jest ci.pką . Edytowane 10 sierpnia 201014 l przez Spyker
Opublikowano 13 sierpnia 201014 l Posłuchałem was i kupiłem rosyjską Kamisa. Zawsze biore dużo musztardy do parówek. NA początku myślałem, że mi (pipi)a morde wessie, ogólnie nic nie czuć tylko ten ostry smak. Sarepską przy niej sie można podetrzeć.
Opublikowano 13 sierpnia 201014 l jak do parówek to tylko keczap z Włocławka, WYPIERDALAJ zamiast keczap napisalbym "keczup" z reszta sie zgadzam.
Opublikowano 14 sierpnia 201014 l Posłuchałem was i kupiłem rosyjską Kamisa. Zawsze biore dużo musztardy do parówek. NA początku myślałem, że mi (pipi)a morde wessie, ogólnie nic nie czuć tylko ten ostry smak. Sarepską przy niej sie można podetrzeć. Rosyjska to nic przy sławetnym gazie musztardowym - najostrzejszej musztardzie z gwarantowanym 125000 SHU. U mnie wywołał napad czkawki Jeśli ktoś lubi na ostro ale bez bólu towarzyszącemu spożywaniu to polecam swój patent - bierzecie garnek z wodą, rozpuszczacie w nim 2-3 krople sosu pokroju Mad Dog Inferno i gotujecie w tym parówki. Wychodzą jednolicie ostre, palą jak diabli ale nie ma tego nieprzyjemnego uczucia parzenia. Można spożywać z polskim chrzanem albo wasabi - gwarantowana huśtawka ostrości.
Opublikowano 15 sierpnia 201014 l Chętnie bym spróbował twojego patentu, ale pytanie, gdzie dostać taki sos? Co do gazu musztardowego. Nie wiem, czy jest to jadalne. W końcu niemcy używali go w I W.Ś. jako broń chemiczna .
Opublikowano 15 sierpnia 201014 l Tak Mad Doga jak i gaz musztardowy dostaniesz na ostrakuchnia.pl z tym, że musiałbyś uważać przy dozowaniu, bo jeśli rosyjska musztarda jest dla Ciebie ostra to przesadzenie z dawką sosu może doprowadzić do duszności.
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.