Gość Opublikowano 29 września 2012 Opublikowano 29 września 2012 (edytowane) ja czekam, aż wyjdzie w Polsce na DVD edit. właśnie dostałem preordera dół- to jest chyba dobra wiadomość, o ile utrzyma swój epizodyczny poziom Edytowane 29 września 2012 przez Gość Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 29 września 2012 Opublikowano 29 września 2012 typek ze sklepu z komiksami awansował do rangi series-regulara więc możemy się go spodziewać w większych ilościach w tym roku. Cytuj
Gość Orzeszek87 Opublikowano 29 września 2012 Opublikowano 29 września 2012 (edytowane) mnie troche przeraża w jakim kierunku dąży serial. o ile głównym wątkiem powiedzmy były relacje lenard_>penny tak teraz każdy ma swoje love story i błagam żeby nie okazało sie, że Rajesh jest gejem bo sie wkoorwie Edytowane 29 września 2012 przez Orzeszek87 Cytuj
Gość kad2 Opublikowano 29 września 2012 Opublikowano 29 września 2012 (edytowane) hindusa moglby przejechac walec w ktoryms odcinku bo to najch,ujowsza i najbardziej irytujaca postac Edytowane 29 września 2012 przez kad2 Cytuj
Figaro 8 206 Opublikowano 29 września 2012 Opublikowano 29 września 2012 (edytowane) not true, z sezonu na sezon coraz lepszy jest Edytowane 29 września 2012 przez Figaro Cytuj
ukk 4 Opublikowano 29 września 2012 Opublikowano 29 września 2012 hindusa moglby przejechac walec w ktoryms odcinku bo to najch,ujowsza i najbardziej irytujaca postac predzej Amy Cytuj
Gość kad2 Opublikowano 29 września 2012 Opublikowano 29 września 2012 amy>leonard. w dawaniu beki 1 Cytuj
Figaro 8 206 Opublikowano 29 września 2012 Opublikowano 29 września 2012 amy>leonard. w dawaniu beki ;///////////// Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 1 października 2012 Opublikowano 1 października 2012 (edytowane) hindusa moglby przejechac walec w ktoryms odcinku bo to najch,ujowsza i najbardziej irytujaca postac to przez homofobie on specjalnie jest zrobiony tak jak by byl gejem, a nie jest jego teksty o romantycznych spacerach i kremach do rąk są osłabiające ale właśnie o to w nich chodzi w pierwszych seriach w sumie nie miał osobowosci, był poprostu typem ktory sie nie odzywa przy babkach, i czasem rzuci jakies zdanie na czwartego, teraz ma konkretną osobowość, tak jak sheldon. i jest to dziwaczna osobowość ale w sumei dosyc popularna w czasach zniewieściałych facetów. w dodatku ostatnio o wiele częściej pije przy kobietach i bierze udział w wiekszosci rozmów , kiedyś gdy była scena z penny to nigdy sie nie odzywal, mial tylko ze 2-3 "szepty" do howarda co prawda osobowość howarda sie zmieniła dosyć powaznie, w koncu od pcozatku był ciapciakiem mieszkającym z matką ktory jednoczesnie chce byc babiarzem i podrywaczem, a teraz nie dość że sie ustatkowal, to jeszcze poleciał w kosmos (a najpierw wydawalo sie że nic z tego nie będzie gdy na obozie NASA zachowywał sie jak ciamajda) leonard i peny to w sumie podobnie sie zachowuja caly czas, chociaz leonard z uległego zakmpleksionego nerda stał sie upierdliwym gosciem ktory wywleka niezręczne kwestie w najmniej odpowiednich momentach za to sheldon mimo "niby związku" chyba jednak nadal jest sheldonem, mimo że przejawia czasem minimalne uczucia to jednak robi to w swoim ooschłym kalkulacyjnym stylu wątpie żeby za pare odcinków miał wylądować z kimś w łóżku:p akurat przez ostatnie kilka dni znowu (chyba 4 raz) oglądałem wszystkie 5 serii, wiec na świeżo mam obraz ich przemian Edytowane 1 października 2012 przez Yano Cytuj
Masorz 13 196 Opublikowano 1 października 2012 Opublikowano 1 października 2012 No Yanek ładnie podsumował a start nowego sezonu całkiem udany, ale Amy mnie dalej w(pipi)ia w 90% swoich scen, to ją by mógł walec przejechać. Scena w sklepie komiksowym na końcu XD Cytuj
ukk 4 Opublikowano 5 października 2012 Opublikowano 5 października 2012 niech Amy umrze :< to jest tak czerstwa postać że brak słów. Cytuj
_lukas_ 1 685 Opublikowano 8 października 2012 Opublikowano 8 października 2012 niech Amy umrze :< to jest tak czerstwa postać że brak słów. +1 I jak dla mnie za dużo tego gościa ze klepu z komiksami. Mam nadzieję, że jak Howard wróci to ograniczą występy Stuarta. Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 9 października 2012 Opublikowano 9 października 2012 (edytowane) uwaga lekki spoiler: mowili w wywiadach że przez to że howard jest w kosmosie to roż znalazł sobie nowego chłopaka, wiec pewnie bedzie go sporo jeszcze jakiś czas (teżniezbyt go lubie) , chyba po powrocie howarda maja byc jakies sceny zazdrosci ze roż znalazł sobie kogos nowego na boku Edytowane 9 października 2012 przez Yano Cytuj
Gość Opublikowano 9 października 2012 Opublikowano 9 października 2012 Stuart był świetny jako dodatek, ale rozszerzenie jego roli jak na razie wypada słabo Cytuj
Gość kad2 Opublikowano 9 października 2012 Opublikowano 9 października 2012 Wiadomo kiedy Howard wroci? czy moze pozostanie w kosmosie do konca sezonu? Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 9 października 2012 Opublikowano 9 października 2012 raczej napewno nie cały sezon bo ten sam spoiler co wyzej: maja byc sceny zazdrosci o stuarta po powrocie na ziemie Cytuj
Pikol 336 Opublikowano 15 października 2012 Opublikowano 15 października 2012 Pierwszy śmieszny odcinek w tym sezonie, mam nadzieje że teraz będzie w góre Cytuj
Gość Opublikowano 15 października 2012 Opublikowano 15 października 2012 Zgadzam się, w końcu równy, zabawny odcinek i nawet Amy nie była taka najgorsza Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 15 października 2012 Opublikowano 15 października 2012 Naprawdę nie wiem co chcecie od Amy, jak dla mnie postać która coś wnosi do serialu, za to coraz bardziej wkurzającą postacią staje się dla mnie Leonard. A co do ostatniego odcinka bardzo fajny ale nadal mam obawy o poziom całego nowego sezonu, ale zobaczmy Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 15 października 2012 Opublikowano 15 października 2012 nowy odcinek był spoko bo nie było w nim tego przymuła ze sklepu z komiskami, on był ok gdy miał 1 minutowe wejście raz na kilka odcinków, ale gdy jest go więcej to jego smutek i zamuła psują wesołość i rzeczywiscie leonard troche schodzi na drugi plan i robi sie nijaki, sheldon opanował serial, a do tego narobiło sie dużo pobocznych wątków (już nie ma spotkań przy obiedzie gdzie wszyscy siedzą razem) howard też troche dziwnie sie zachowuje w tym kosmosie, z tego co wiem żeby "latać" to siedzi na specjalnym siodełku-uprzęży , mowił w wywiadzie że go dupa od tego boli, teraz oglądając te nowe odcinki caly czas mam wrażenie że przez jego twarz przemawia zniechęcenie i cichy jęk "zdejmijcie mnie z tego" jakoś mi to psuje odbiór Cytuj
Masorz 13 196 Opublikowano 21 października 2012 Opublikowano 21 października 2012 Najnowszy odcinek był ZAYEBISTY, dawno się tak nie uśmiałem przy tym serialu jak dzisiaj. Te gierki i 'present', 'polish' albo wrestling XDDD Albo tekst Raja o wzajemnym wypełnianiu sobie dziur ze Stuartem XD Yebłem. 2 Cytuj
Gość kad2 Opublikowano 21 października 2012 Opublikowano 21 października 2012 Najnowszy odcinek był ZAYEBISTY, dawno się tak nie uśmiałem przy tym serialu jak dzisiaj. Te gierki i 'present', 'polish' albo wrestling XDDD Albo tekst Raja o wzajemnym wypełnianiu sobie dziur ze Stuartem XD Yebłem. To chyba najlepszy tekst z calego serialu, smiałem się z tego jak pop,ierdolony Cytuj
Gość Opublikowano 21 października 2012 Opublikowano 21 października 2012 Podbijam, najlepszy odcinek od lat. Bez pitolenia o miłościach i innych takich Cytuj
Masorz 13 196 Opublikowano 21 października 2012 Opublikowano 21 października 2012 Po cichu liczę na coś równie dobrego jeszcze w tym sezonie, no i Penny by wreszcie mogła zerwać z Leonardem, coś by się działo no i zawsze jak są razem to ogólna forma spada temu serialowi. Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 21 października 2012 Opublikowano 21 października 2012 ja myślę, że to leonard z nią zerwie. wreszcie zda sobie sprawę, że penny ciągnie go w dół - najpewniej zakręci się wokół asystentki sheldona. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi