Skocz do zawartości

The Big Bang Theory

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

ja czekam, aż wyjdzie w Polsce na DVD

edit. właśnie dostałem preordera

dół- to jest chyba dobra wiadomość, o ile utrzyma swój epizodyczny poziom

Edytowane przez Gość
Gość Orzeszek87
Opublikowano (edytowane)

mnie troche przeraża w jakim kierunku dąży serial. o ile głównym wątkiem powiedzmy były relacje lenard_>penny

tak teraz każdy ma swoje love story i błagam żeby nie okazało sie, że Rajesh jest gejem bo sie wkoorwie

Edytowane przez Orzeszek87
Opublikowano (edytowane)

hindusa moglby przejechac walec w ktoryms odcinku bo to najch,ujowsza i najbardziej irytujaca postac

Edytowane przez kad2
Opublikowano (edytowane)

hindusa moglby przejechac walec w ktoryms odcinku bo to najch,ujowsza i najbardziej irytujaca postac

to przez homofobie

on specjalnie jest zrobiony tak jak by byl gejem, a nie jest

jego teksty o romantycznych spacerach i kremach do rąk są osłabiające ale właśnie o to w nich chodzi

w pierwszych seriach w sumie nie miał osobowosci, był poprostu typem ktory sie nie odzywa przy babkach, i czasem rzuci jakies zdanie na czwartego, teraz ma konkretną osobowość, tak jak sheldon. i jest to dziwaczna osobowość ale w sumei dosyc popularna w czasach zniewieściałych facetów. w dodatku ostatnio o wiele częściej pije przy kobietach i bierze udział w wiekszosci rozmów , kiedyś gdy była scena z penny to nigdy sie nie odzywal, mial tylko ze 2-3 "szepty" do howarda

co prawda osobowość howarda sie zmieniła dosyć powaznie, w koncu od pcozatku był ciapciakiem mieszkającym z matką ktory jednoczesnie chce byc babiarzem i podrywaczem, a teraz nie dość że sie ustatkowal, to jeszcze poleciał w kosmos (a najpierw wydawalo sie że nic z tego nie będzie gdy na obozie NASA zachowywał sie jak ciamajda)

leonard i peny to w sumie podobnie sie zachowuja caly czas, chociaz leonard z uległego zakmpleksionego nerda stał sie upierdliwym gosciem ktory wywleka niezręczne kwestie w najmniej odpowiednich momentach

za to sheldon mimo "niby związku" chyba jednak nadal jest sheldonem, mimo że przejawia czasem minimalne uczucia to jednak robi to w swoim ooschłym kalkulacyjnym stylu

wątpie żeby za pare odcinków miał wylądować z kimś w łóżku:p

akurat przez ostatnie kilka dni znowu (chyba 4 raz) oglądałem wszystkie 5 serii, wiec na świeżo mam obraz ich przemian

Edytowane przez Yano
Opublikowano (edytowane)

uwaga lekki spoiler:

mowili w wywiadach że przez to że howard jest w kosmosie to roż znalazł sobie nowego chłopaka, wiec pewnie bedzie go sporo jeszcze jakiś czas (teżniezbyt go lubie) , chyba po powrocie howarda maja byc jakies sceny zazdrosci ze roż znalazł sobie kogos nowego na boku :P

Edytowane przez Yano
Opublikowano

Naprawdę nie wiem co chcecie od Amy, jak dla mnie postać która coś wnosi do serialu, za to coraz bardziej wkurzającą postacią staje się dla mnie Leonard. A co do ostatniego odcinka bardzo fajny ale nadal mam obawy o poziom całego nowego sezonu, ale zobaczmy

Opublikowano

nowy odcinek był spoko bo nie było w nim tego przymuła ze sklepu z komiskami, on był ok gdy miał 1 minutowe wejście raz na kilka odcinków, ale gdy jest go więcej to jego smutek i zamuła psują wesołość

i rzeczywiscie leonard troche schodzi na drugi plan i robi sie nijaki, sheldon opanował serial, a do tego narobiło sie dużo pobocznych wątków (już nie ma spotkań przy obiedzie gdzie wszyscy siedzą razem)

howard też troche dziwnie sie zachowuje w tym kosmosie, z tego co wiem żeby "latać" to siedzi na specjalnym siodełku-uprzęży , mowił w wywiadzie że go dupa od tego boli, teraz oglądając te nowe odcinki caly czas mam wrażenie że przez jego twarz przemawia zniechęcenie i cichy jęk "zdejmijcie mnie z tego" :/ jakoś mi to psuje odbiór

Opublikowano

Najnowszy odcinek był ZAYEBISTY, dawno się tak nie uśmiałem przy tym serialu jak dzisiaj.

Te gierki i 'present', 'polish' albo wrestling XDDD

Albo tekst Raja o wzajemnym wypełnianiu sobie dziur ze Stuartem XD

Yebłem.

• Plusik 2
Opublikowano

Najnowszy odcinek był ZAYEBISTY, dawno się tak nie uśmiałem przy tym serialu jak dzisiaj.

Te gierki i 'present', 'polish' albo wrestling XDDD

Albo tekst Raja o wzajemnym wypełnianiu sobie dziur ze Stuartem XD

Yebłem.

To chyba najlepszy tekst z calego serialu, smiałem się z tego jak pop,ierdolony