Yano 3 697 Opublikowano 22 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2012 (edytowane) mi sie też ogolnie podobało, ale też utwierdziłem sie w przekonaniu że sprzedawca komiksów jest zje.bany <_< mimo że tekst roża to dziurach był super to cała ta scena mniej juz mi sie podobała kiedy wyszedł ten flegmatyk i zaczął sie zachowywać jak zaćpana dziwka czekająca na karte keredytową bogatego kochanka. o wiele lepszy był związek howarda z rożem bo tam obaj potrafili dowalić. a tutaj ten flegmetyk zamula całą scene. nie mówiąc już o tym, że to, że roż nagle olewa dosyć mocno howarda nie jest zbyt ralne - caly czas sie strasznie przyjaźnił, a tu nagle pare tygodni w kosmosie i "spadaj bucu, ide ze swoja nową dziwką do teatru" - scenarzysta na potrzby fabuły zrobił malo realny zwrot w zachowaniu roża najbardziej mniej zdziwiła scena gdy peny zaczela calować sheldona, to bylo kompletnie niespodziewane i nawet zdążyłem zwalić Edytowane 22 Października 2012 przez Yano Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 22 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2012 No ale Howie był w kosmosie chyba parę miesięcy a nie tygodni. Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 3 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2012 Kolejny odcinek i kolejne rozczarowanie Leonardem, coraz bardziej mnie w(pipi)ia do tego związek z Penny jest coraz nudniejszy. Na szczęście reszta trzyma poziom Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 6 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2012 to prawda, tak jak mowilem leonard staje sie upierdliwcem, i jakimś takim cieniem, niby jest ale niczym sie nie wyróżnia chociaż mi ooglnie najnowszy odcinek nie podpasowal jakoś specjalnie, ale może dlatego że oglądalem go w pośpiechu Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 6 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2012 Skipowałeś go? Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 6 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2012 oczywiscie że nie, ale jakoś tak.. nie zapadł mi w pamięć a swoją drgogą oglądałem całą serie już z 5 razy , robiłem sobie kilka maratonów gdzie ogladalem wszystko pokolei , wiec uważam sie za fana ale w ostatnim zachwytu nie było Cytuj Odnośnik do komentarza
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 6 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2012 chyba was poje.bało - najnowszy odcinek najlepszy od bardzo dawna. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pryxfus 820 Opublikowano 7 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2012 Może nie najlepszy, ale trzyma poziom Cytuj Odnośnik do komentarza
_lukas_ 1 685 Opublikowano 7 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2012 Jak dla mnie to chyba najgorszy w tym sezonie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 7 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2012 Dow(pipi) Hawkinga na końcu był najlepszy XD 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 11 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2012 (edytowane) chyba was poje.bało - najnowszy odcinek najlepszy od bardzo dawna. Widzę że ludzie mają różne podejście do tego serialu Wg mnie też był to najlepszy odcinek tego sezonu :blum1:. Ale nie minusować każdy ma swój gust Edytowane 11 Listopada 2012 przez marekjw2523 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 11 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2012 Ten z Hawkingiem był suchy na maksa ( tzn. Sheldon był suchy i nie śmieszny), za to najnowszy, to ponowne awans do krainy dobrej beki. No i Sheldon zarządził. Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 11 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2012 a sorry bo zależy dla kogo to nowy odcinek oczywiście mówię o Pijaństwie Sheldona i motywie o flagach :rofl2: Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 11 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2012 Ten z flagami i Willem Wheatonem bardzo spoko, poza tym Star Trek zawsze na propsie, co ja gadam na propsie, STAR TREK FOREVER (pipi)O. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 13 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2012 w ogole, o ile HIMYM sie stoczyl, to BBT zaskakująco trzyma poziomi przynajmniej mnie się nie nudzi. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
_lukas_ 1 685 Opublikowano 16 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2012 http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=dql26ssMcVI 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 17 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2012 8 odcinek i znów Leonard w cieniu, już nie widzę nadziei dla tej postaci. Za to Sheldon jak zawsze daje radę Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 20 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2012 Nie zgadzam się co do Leo. Moim zdaniem ta postać sporo się rozwinęła w porównaniu do pierwszych sezonów. Podobnie jest z Penny, która moim zdaniem ma obecnie najlepszy stosunek wypowiedzianych zdań do wypowiedzianych zabawnych zdań. Jak na początku ich związek ciągnął w dół całość, tak jego obecna luźna forma, ciągnie go w górę. Sheldon w ostatnim czasie jest mocno w ... kratkę, raz bardzo zabawny, raz bardzo suchy. Co do odcinka 8. Mam wrażenie, że ten sezon jest naprawdę udany i najlepszy od czasu wprowadzenia postaci Amy Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 20 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2012 Nawet niezły ostatni odcinek, takie 6/10, aczkolwiek motyw z portalem mnie rozwalił doszczętnie Cytuj Odnośnik do komentarza
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 20 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2012 kurde no tekst Sheldona o hipnotyzerze to niesamowity kozak. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 1 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2012 Przerwa świąteczna negatywnie wpłynęła na formę serialu. Ostatni odcinek jest niegodny tego sezonu. Cytuj Odnośnik do komentarza
SzewczykDratewka 202 Opublikowano 1 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2012 Przerwa świąteczna negatywnie wpłynęła na formę serialu. Ostatni odcinek jest niegodny tego sezonu. najlepszy z tego sezonu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kriseh 26 Opublikowano 2 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2012 Przerwa świąteczna negatywnie wpłynęła na formę serialu. Ostatni odcinek jest niegodny tego sezonu. Nie wiem o co kaman, ale obok tego z kalamburami to najlepszy odcinek tego sezonu. Za(pipi)isty! Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 2 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2012 Ostatnio mnie zaczął męczyć ten serial i te siłowe dow(pipi)y... Moim faworytem ostatnio jest New Girl 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 2 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2012 New Girl jest maxymalnie chuyowe a nowy odcinek Big Banga zayebisty. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi