Skocz do zawartości

The Big Bang Theory

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

mi sie też ogolnie podobało, ale też utwierdziłem sie w przekonaniu że sprzedawca komiksów jest zje.bany <_< mimo że tekst roża to dziurach był super to cała ta scena mniej juz mi sie podobała kiedy wyszedł ten flegmatyk i zaczął sie zachowywać jak zaćpana dziwka czekająca na karte keredytową bogatego kochanka.

o wiele lepszy był związek howarda z rożem bo tam obaj potrafili dowalić. a tutaj ten flegmetyk zamula całą scene.

nie mówiąc już o tym, że to, że roż nagle olewa dosyć mocno howarda nie jest zbyt ralne - caly czas sie strasznie przyjaźnił, a tu nagle pare tygodni w kosmosie i "spadaj bucu, ide ze swoja nową dziwką do teatru" - scenarzysta na potrzby fabuły zrobił malo realny zwrot w zachowaniu roża

najbardziej mniej zdziwiła scena gdy peny zaczela calować sheldona, to bylo kompletnie niespodziewane i nawet zdążyłem zwalić

Edytowane przez Yano
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

to prawda, tak jak mowilem leonard staje sie upierdliwcem, i jakimś takim cieniem, niby jest ale niczym sie nie wyróżnia

chociaż mi ooglnie najnowszy odcinek nie podpasowal jakoś specjalnie, ale może dlatego że oglądalem go w pośpiechu

Opublikowano

oczywiscie że nie, ale jakoś tak.. nie zapadł mi w pamięć

a swoją drgogą oglądałem całą serie już z 5 razy , robiłem sobie kilka maratonów gdzie ogladalem wszystko pokolei , wiec uważam sie za fana ;) ale w ostatnim zachwytu nie było

Opublikowano (edytowane)

chyba was poje.bało - najnowszy odcinek najlepszy od bardzo dawna.

Widzę że ludzie mają różne podejście do tego serialu :) Wg mnie też był to najlepszy odcinek tego sezonu :blum1:. Ale nie minusować każdy ma swój gust :whistling:

Edytowane przez marekjw2523
Opublikowano

Ten z Hawkingiem był suchy na maksa ( tzn. Sheldon był suchy i nie śmieszny), za to najnowszy, to ponowne awans do krainy dobrej beki. No i Sheldon zarządził.

Opublikowano

Nie zgadzam się co do Leo. Moim zdaniem ta postać sporo się rozwinęła w porównaniu do pierwszych sezonów. Podobnie jest z Penny, która moim zdaniem ma obecnie najlepszy stosunek wypowiedzianych zdań do wypowiedzianych zabawnych zdań. Jak na początku ich związek ciągnął w dół całość, tak jego obecna luźna forma, ciągnie go w górę. Sheldon w ostatnim czasie jest mocno w ... kratkę, raz bardzo zabawny, raz bardzo suchy.

Co do odcinka 8. Mam wrażenie, że ten sezon jest naprawdę udany i najlepszy od czasu wprowadzenia postaci Amy

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Przerwa świąteczna negatywnie wpłynęła na formę serialu. Ostatni odcinek jest niegodny tego sezonu.

Opublikowano

Przerwa świąteczna negatywnie wpłynęła na formę serialu. Ostatni odcinek jest niegodny tego sezonu.

Nie wiem o co kaman, ale obok tego z kalamburami to najlepszy odcinek tego sezonu. Za(pipi)isty! :)