Skocz do zawartości

The Big Bang Theory

Featured Replies

• Odpowiedzi 606
  • Wyświetleń 48,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• podbijam, bo obejrzeniu jednego odcinka mialem ochote zabić wszystkich którzy przyłożyli rękę do stworzenia czegoś takiego. Chyba nic bardziej nie-smiesznego nie da sie zrobic, chryste.

• Lubie ten serial, ale bez Sheldona byłby 100 razy lepszy

Opublikowano

Rowniez widze tendencje wzrostowa

Opublikowano

Przecież kłótnia Bernadette i Amy oraz Howarda i Sheldona o miejsce parkingowe była zaj.ebista, do tego sprzedaż laptopa alienware na końcu odcinka :]

Opublikowano

ten czwartkowy odcinek to jeden z lepszych w historii serialu - beka non-stop. ostro zarysowany konflikt który przełożył się na obie grupy od razu podniósł napięcie i nawet wątek dziewczęcy był mega wciągający.

ku.rwa a ten odcinek z "samotnią sheldona" i wkrętem z czterdziestoparoma wymiarami xD. sezon na prawdę na wysokim poziomie.

Edytowane przez tk___tk

Opublikowano

do tego amy pokazała sheldonowi cyce więc podejrzewam, że w tym sezonie cooper zarucha. pewnie w finale.

DALEJ SZELDON!

Edytowane przez tk___tk

Opublikowano

robiła sobie bikini shave więc kompleksowo cyce i myszka i wybielanie odbytu więc możemy się tylko domyślać. ja obstawiam cyce.

Opublikowano

Dla mnie numer jeden w tym sezonie,beka przez cały odcinek :D

A Amy najprawdopodobniej pokazała pieroga.

Opublikowano

Ja tu kawior wpierdlam, a Wy mi o (pipi)owych opiniach piszecie. Bydlaki.

Odcinek był przeciętny :sleep:

Opublikowano

nie spodziewalem sie ze dzis bedzie odcinek, mysalem ze przerwa swiateczna, ale był

i w dodatku był bardzo fajny :D

Opublikowano

Potwierdzam, bardzo równo rozłożony akcent śmieszności na wszystkie postacie, nawet Amy (która jak wiemy, od początku swojego pobytu w serialu ssie pałę) wyrabia. Bardzo dobry ep, mniej sucharów niż ostatnio.

Opublikowano

No trzyma poziom :) Ale mimo wszystko cały czas nie podoba mi się postać Amy :( to chyba najgorsza dotychczasowa decyzja reżyserów :D

Opublikowano

myślę, że reżyserzy nie mieli z tym nic wspólnego

Opublikowano

Ok (pipi) wchodzę na topic bezpośrednio po obejrzeniu odcinka i widzę negatywne opinie ? Dla mnie jeden z lepszych w tym sezonie :)

Opublikowano

Ok (pipi) wchodzę na topic bezpośrednio po obejrzeniu odcinka i widzę negatywne opinie ? Dla mnie jeden z lepszych w tym sezonie :)

Gdzie widzisz negatywną opinię na temat najnowszego odcinka? :o

Opublikowano

Widzę, że widzisz więc niż widzą inni

Opublikowano

slabo ale dziewczyny w ciasnych sukienkach na +

Kaley-Cuoco.jpg

:)

Edytowane przez erix