Opublikowano 3 grudnia 201212 l Przecież kłótnia Bernadette i Amy oraz Howarda i Sheldona o miejsce parkingowe była zaj.ebista, do tego sprzedaż laptopa alienware na końcu odcinka :]
Opublikowano 3 grudnia 201212 l ten czwartkowy odcinek to jeden z lepszych w historii serialu - beka non-stop. ostro zarysowany konflikt który przełożył się na obie grupy od razu podniósł napięcie i nawet wątek dziewczęcy był mega wciągający. ku.rwa a ten odcinek z "samotnią sheldona" i wkrętem z czterdziestoparoma wymiarami xD. sezon na prawdę na wysokim poziomie. Edytowane 3 grudnia 201212 l przez tk___tk
Opublikowano 3 grudnia 201212 l do tego amy pokazała sheldonowi cyce więc podejrzewam, że w tym sezonie cooper zarucha. pewnie w finale. DALEJ SZELDON! Edytowane 3 grudnia 201212 l przez tk___tk
Opublikowano 3 grudnia 201212 l robiła sobie bikini shave więc kompleksowo cyce i myszka i wybielanie odbytu więc możemy się tylko domyślać. ja obstawiam cyce.
Opublikowano 3 grudnia 201212 l pajgi bardzo często ma ch.ujowe opinie, to chyba jedyna rzecz jaką o nim pamętam
Opublikowano 3 grudnia 201212 l Dla mnie numer jeden w tym sezonie,beka przez cały odcinek A Amy najprawdopodobniej pokazała pieroga.
Opublikowano 3 grudnia 201212 l Ja tu kawior wpierdlam, a Wy mi o (pipi)owych opiniach piszecie. Bydlaki. Odcinek był przeciętny
Opublikowano 7 grudnia 201212 l nie spodziewalem sie ze dzis bedzie odcinek, mysalem ze przerwa swiateczna, ale był i w dodatku był bardzo fajny
Opublikowano 8 grudnia 201212 l Potwierdzam, bardzo równo rozłożony akcent śmieszności na wszystkie postacie, nawet Amy (która jak wiemy, od początku swojego pobytu w serialu ssie pałę) wyrabia. Bardzo dobry ep, mniej sucharów niż ostatnio.
Opublikowano 8 grudnia 201212 l No trzyma poziom Ale mimo wszystko cały czas nie podoba mi się postać Amy to chyba najgorsza dotychczasowa decyzja reżyserów
Opublikowano 8 grudnia 201212 l Ok (pipi) wchodzę na topic bezpośrednio po obejrzeniu odcinka i widzę negatywne opinie ? Dla mnie jeden z lepszych w tym sezonie
Opublikowano 8 grudnia 201212 l Ok (pipi) wchodzę na topic bezpośrednio po obejrzeniu odcinka i widzę negatywne opinie ? Dla mnie jeden z lepszych w tym sezonie Gdzie widzisz negatywną opinię na temat najnowszego odcinka? :o
Opublikowano 8 grudnia 201212 l Pajgi coś tam marudzi zresztą jak ktoś trafnie zauważył, krytyka spływa na najlepsze odcinki
Opublikowano 16 grudnia 201212 l slabo ale dziewczyny w ciasnych sukienkach na + Edytowane 16 grudnia 201212 l przez erix